Član
- Učlanjen(a)
- 03.10.2010
- Poruka
- 1.305
Ne problem je u tome sto ti svesno izvrces pismo.
Znaci tekst lepo kaze da je Sveti Duh `DUH BOZJI, a u nastavku kaze da je taj isti Sveti Duh `DUH HRISTOV.
To znaci da su i Bog Otac i Isus Hristos jednaki u svakom pogledu, u Bozanskoj prirodi, u autoritetu, u volji...itd.
A vi nijeste u tijelu nego u duhu; jer Duh Božij u vama živi. A ako ko nema Duha Hristova, on nije njegov
A ako je Hristos u vama, onda je tijelo mrtvo grijeha radi a Duh živ pravde radi.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
U jednom od sledecih komentara prilozicu tekstove koji nedvosmisleno potvrdjuju da je Sveti Duh licnost, sa svim osobinama licnosti, moci govora, volje, poucavanja, savetovanja, itd, a ne bezlicna sila kako veruju Jehovini svedoci, izvrcuci pismo.
Ja izvrćem pismo!
Pa šta ovde piše:
8:9 But ye are not in the flesh, but in the Spirit, if so be that the Spirit of
8:10 And if the Messiah be in you, the body is dead because of sin; but the Spirit is life because of righteousness.
Dragi moj Laodikejac nema Adventizam zajednicu niti stoje u zajednici jedinog Boga i njegvog Mesaje Hrista, jer ste vođeni od vaših duhovnika a ne od Mesaje.
Adventistički duhovnici u svojim blogovima tumače Bibliju i Duh Prorostva onako kako im se hoće, zanemaruju pisano slovo i hule na Boga.
Obraćam se Adventizmu! Da obraćam se samo onima koji su formirani karakter sa najvećom svetošću i darovima duha, ima li ovde takvih?
Citiraću vam pisano slovo a vi ne stidite se da mi misonirate Adventističko evanđelje po istom tom slovu pisma.
"1CO 8:6 Ali za nas postoji samo jedan Bog, i Otac, (ne tri) od koga je sve, i mi u njemu, i jednoga Gospoda Isusa Hrista,(Gospod a ne Bog) kroz koga je sve, i mi od njega."
"Php 2:11 I da svaki jezik treba da prizna da je Isus Hristos Gospod (nije Bog), na slavu Boga Oca (Bog OTAC nije Trojstvo)."
Dragi moj Laodikejac sam si sebe svrstao u naprednog i formiranog Adventistu karaktera najveće svetosti i darova duha kada si odgovorio na moj poziv da misioniraš pisano slovo. Dobro je to, neka ostali čitaoci ovog foruma izvuku sami za sebe zaključke ko je Adventista i šta on zna i ume.
odgovor: ne slazem se sto ne uzimas ceo kontekst biblije o prirodi Gospoda Isusa Hrista, i sto ne uvidjas da postoje dve njegove prirode o kojima biblija Govori, a to su ``ISUS JE VECNI BOG JEDNAK OCU, i dolaskom na ovaj svet ISUS JE COVEK NAS GOSPOD I SPASITELJ KAO I POSREDNIK, sto spada u jednu od Isusovih uloga u planu spasenja.
U tom kontekstu treba gledati i tekstove koje si citirao.
Izvini ali ti mene i ostale citaoce foruma gledaš u oči i lažeš. Pisano je slovo jasno da samo jedan je BOG Otac a ne tri isto i da jedan je GOSPOD Isus (Mesaja) a ne BOG. Nisam se ja odrekao ni Boga Oca a ni posrednika GOSPODA moga Isusa Hristosa i njegovog evanđelja, to ti kao napredni formirani Adventista radiš zato što tumačiš Bibliju i Duh Proroštva onako kako ti se hoce posrestvom Adventističkih duhovnika Cece Jece i Dragana Micica huleći na Božiji sveti duh(Jehovin) koji je GOSPOD (Mesaja) Isus evanđelizirao.
Znamo ko se ovde odriče i huli na Božiji sveti duh da Bog Otac nije jedan BOG?
Isto znamo ko se odriče i huli na Božiji sveti duh da Isus Hrist nije Gospod Mesaja?
Dragi moj Laodikejac dato ti je da biraš hoćeš sledidi pisano slovo i Mesajino evanđelje ili lažne Adventističke duhovnike Jecu i Dragana Micica, očigledno je da kao napredni i formirani karakter najveće svetosti i darova duha Adventizma smatraš Isusa varalicom i ignorišeš celu bibliju huleći na jedog Boga.
Samo ti čitaj pismo i govori GOSPODE, GOSPODE ali ako se silje njegove odričeš neče te ni jedan Adventistički duhovnik svojim blogom spasiti.