Član
- Učlanjen(a)
- 25.10.2011
- Poruka
- 1.562
A tvoja nije !To je tvoja pretpostavka
Znači ti si siguran da strada jarac u pustinji, koji se pusti !
Kako strada ? Kako znaš ?
Ja nisam napisao da si ti rekao da je Isus otisao u pustinju da okonca svoj zivot, vec se to zakljucuje iz tvoje izjave da taj drugi jarac pretstavlja Hrista, jer oba jarca su umirala, jedan je bio zaklan a drugi pusten u pustinju gde je umirao ili bio rastrgnut od divljih zveri.Ako je taj jarac bio simbol Hrista, a on ( Jarac ) je umirao u pustinji, to po tvome mora da znaci da je i Hrist trebalo da bude pusten i da umre u pustinji.ali kao sto znamo Isus nije pusten vec je umro viseci na krstu.Prema tome taj jarac ne predstavlja Hrista vec sotonu.
Nigde u Pismu nemamo izveštaj kako završava pušteni jarac !
A i da imamo – opet nisi u pravu, jer sam ja rekao šta ta predslika znači – Hristov odlazak u pustinju na 40 dana da ga kuša đavo !
Tako da u svakom slučaju tvoja konstatacija da se iz mog teksta može zaključiti da sam ja rekao da Hrist strada u pustinji je čista insinuacija.
Ti si optuzio Adventiste da oni veruju da sotona preuzima njihove grehe i da Adventisti veruju da je sotiona njihov spasitelj a ne Hristos, a ja sam to demantovao, da na sotonu nisu baceni gresi u svojstvu spasenja, jer Hristos je preuzeo ljudske grehe na sebe zrtvom na krstu, vec dace na kraju istorije svi gresi biti preneseni na zacetnika greha sotonu da on sa njima umre u ognjenom jezeru.
Moraću ponoviti po 100 X – Adventisti mnogo vole da se služe lažima, jednostavno ne mogu da žive bez njih !
Gde sam ja rekao da Adventisti smatraju da im je sotona spasitelj, a ne Hristos !?
Znam da morate da lažete jer vam je Crkva takva, ali i ja moram da vas razotkrivam, jer mi je to zadatak od Boga.
Jako je nehrišćanski nekog optužiti rečima, a kada ti on traži argumente – Onda mu ti ponovo odgovoriš rečima, pa kada ti on ponovo traži argumente – Ti ponovo reči...... i tako si spreman i 100 X, ne bi li opravdao Adventističku jeres.Ruzno je sto nesto kazes, a posle tvrdis da nisi rekao.. ali to je tvoja stvar.
Koliko sam ti puta rekao da imam SVE ODGOVORE na Adventističke jeresi, a ti mi ne veruješ.
Znam odlično i Adventiste i Bibliju, te prema tome meni je odgovarati Adventistima kao gutljaj hladne vode na vrelom letnjem danu.
I po 4 X pitam po kojoj starozavetnoj tipologiji ili predslici mi imamo sotonu ?
Uvek je predsliika Hrist !!!
Ne pravi se naivan, da nisi video pitanje - PA TI SI ADVENTISTA !!! A znaš i sam da su oni daleko od naivnosti.
Poslednja izmena: