Nastavak: Adventisti su dali naziv Papi "Vicariius Filii Dei [/SIZE]umjesto Vicarius Cristi, da bi im ispao broj 666. U jednom od proslih postova sam ti to objasnio, da ni u kom slucaju Adventisti nisu to izmislili, nego dao sam ti dokumenat u kome se navodi da se taj naziv prvi put pojavio u Konstantinovoj dartovnici a to je odprilike oko 16 vekova pre pojave Adventista. A zato sam te pitao kako vi tumacite Knjigu proroka Danila i Otkrivenje. Pazi, naziv bludnica, zver, antihdris, sve se nalazi u Svetom pismu, smao je pitanje kako ko od nas i vas tumaci Bibliju. -------------------- Cak i tu su fulali, jer to ispada 664, ali su zamjenili jedno slovo. Također kažu da Papa nosi taj znak na mitri/sesiru? I to ste izmislili, barem se to moze provjeriti. To prvi put od tebe cujem. Ne bih rekao da to Adventisti uce, to mora biti neko drugi. ------------------------ Uglavnom, adventisti su me u globali razocarali, cast iznimkama i stvarno nisam znala da ste toliko skrenuli s Puta. I to ce vas skupo "kostati"... A i ti se sa tim tvojim teologom mene totalno razocarala, jer ne vidim nikakvog razlo9ga da bi neko iznosio neistinu osim iz mrznje ili neznanja. A tebi se cudim da si i ti te njegove izlave koje su samo lazi, prihvatila kao da si deo Bozje reci. Znaci nista nisiu proverila, a krivois nas sto smo ptrihvatili neka tumacenja pororocanstava od drugih hriscana. -------------- Ljudi vole senzacije jer su prazni i kad se servira ovako nesto bombasticno kao: Papa je Zvijer, pise mu na kapi, neki jedva docekaju i vesele. Ali, ne za dugo, jer Istina će pokazati svoje lice. Molim te proveri to sta pise na kapi, u to Adventidti ne veruju. ----------------- I ja tebi zelim sve najbolje, ali, doista najbolje, a to je: zagrliti Krista i nastojati da Mu omilis u svemu.[/QUOTE] To je upravo sto cinim celoga zivota. Sve najbolje