Član
- Učlanjen(a)
- 05.11.2010
- Poruka
- 1.246
Kakva zbrka!? Kako sad slijedeći? Jucer sam citala na njihovim forumima da su imali "izracunato" za tri Pape i svima je odgovorao broj 666. Onda Papa, jedan po jedan umire, kao i svi smrtnici i njima se pokvare racuni?!
Što se tiče ovog ujedinjenja u novu svjetsku religiju, jel ti hoces reci da će slijedeci Papa to uciniti?
Jao... zlo mi je.wacko2 Tko je to pak izmislio?
Pa nije Katolička crkva luda, ostala je jedinstvena toliko stoljeća, jer oni koji su je napustili - napustili su je, nema više povratka, ni ujedinjenja samo tako. Mi možemo i jesmo otvoreni za dijalog, radi se, traže se načini da se milošću Božjom poštivamo i uvažavamo kao kršćani. U tom smjeru ide pravi duh ekumenizma. Da li će se i koliko napredovati na tom putu, vidjet ćemo. Krist nas ujedinjuje, a ne razdvaja, to je sigurno, a ljudi vuku svaki na svoju stranu. Ali, ako je Božja volja da se ujedinimo, pokazat će se i odraziti na dobroj volji svih kršćanskih zajednica, a ako je nije, ni jedan čovjek svojom snagom to neće postići. To je lažni ekumenzam koji nikuda ne vodi, osim u propast.
Haha, sad mi je tek jasno o cemu vi pricate... no, odgvorit ću ti na temi o Ekumenizmu.
Odgovori na temi o ekumenizmu a imaš i temu čovek bezakonja ( antihrist). Samo da se razumemo, ne mrzim ja papu kao čoveka jer smatram da je i on zaveden. Samo se sticajem okolnosti našao na čelu najjače hrišćanske crkve. Danas sam gledao njegove snimke na youtube i primetio sam da gde se god pojavi napravi neku piz...riju. Ovde se vidi euforija omladine o kojoj govoriš. Pogledaj kako kleče pred njim ....čoveče ne mogu da razumem to uopšte. I onda incident kao i obično ...ovaj put mu je vetar oduvao krunu sa glave, možda simbolično.
Poslednja izmena od urednika: