Član
- Učlanjen(a)
- 25.10.2011
- Poruka
- 1.562
Da znate nešto ne bi bili u krivoj religiji, pokušavali i druge da uvučete u propast, i iznosili insinuacije o drugima.
Što praktično znači da ne znate ništa čim idete tim širokim putem !
Ali Sarrdyi, Isus je jasno rekao da vecina (mnozina) ide sirokim putem, a ne nekakva mala zajenica.
Pa ti onda rzmisli na koga se to odnosi i gde si?
--------------------
Ja sam naveo da jedna od zabluda Adventizma, kojim hoće i druge da zatruje, pogrešno tumačenje EGW da SOTONA NOSI NAŠE GREHE – što pismo ne podržava !
Ovom izjavom dokazao si da ne znas Pismo.
Sarrdy budi ljubazan pa, ne moras meni da objasnis, objasni ljudima na forumu sledeci bibijski tekst:
"Po tom neka (Aron) uzme dva jarca i neka ih metne pred Gospoda na vrata satora od sastanka.
I neka Aron baci zdreb za oba jarca, jedan zdreb Gospodu a drugi zdreb AZAZELU.
I NEKA PRINESE NA ZRTVU JARCA NA KOGA PADEN ZDREB GOSPODNJI, NEKA GA PRINESE NA ZRTVU ZA GREH.
A jarca na koga padne zdreb AZAZESLOV neka metne ziva pred Gospoda, DA UCINI OCISCENJE NA NJEMU, PA NEKA GA PUSTI U PUSTINJU AZAZELU....
I METNUVSI ARON OBE RUKE NA GLAVU JARCU ZIVOMU, NEKA ISPOVEDI NAD NJIM SVA BEZAKONAJ SINOVA IZRAILJHEVIH... I METNUVSI IH NA GLAVU JARCA NEKA GA ISPOUSTI U PUSTINJU." 3. Mojsijeva 16,
OVO SU PITANJA ZA SARRDYA:
1. Zbog cega su Izrauljvci uzimali DVA JARCA?
2. Koga predstavlja prvi jarac koji je zaklan, cija zrtva je prineta na oltar i cija krv je uneta u Svetinbju nad svetinjama?
3. Sta predstavalja unosenje krvi u Svetinju nad svetinjama?
4. Koga predstavlja DRUGI JARAC? Zasto i on nije zaklan i prinet na zrtvu, nego je ostao ziv?
5. Sta predstavlja to kada je prvosvestenik Aron stavio obe ruke na zivoga jarca i nad njegovom glavom ispovedio grehe celog Izrailja za tu godiunu?
6. Sta se deslio sa zivim jarsom i sa gresima koji su preneti na njegovu glavu?
7. Kome ih je zivi jarac odnneo?
Kad odgovoris na sva ta pitanja, onda odgovori i na ovo: Da li je biblijsko ucenje da na kraju svi gresi koji su prouzrokovani sotoninim otpadom od Boga padaju na njegovu glavu?
Ne zaboravi, da su ti isti gresi, najpre ispovidjeni nad jarcom koji je prinet na zrtvu i cija ktrv je uneti u Svetinju nad svetinjama i tako je ociscena Svetinja i narod je dobio oprostenje.
Objasniu nam, da li je narod dobio oprostenje na taj nacin sto je zivi jarac odneo sve njihove grehe stoni u pustinju, ili su dobili oprostenje kroz zrtvu jarca koji je zaklan i prinet na zrtvu icija krgv je uneta u Svetinjuu nad svetinjama?
Ako ovorazumes onda vise nikad neces reci da na kraju prenoisenje greha na sotonu nije biblijski.
Svi cekam kako ce nam to brat Sarrdy, koji sve zna, objasniti.
Zelim ti dobar uspeh
Mikane, stalno zaboravljaš TRI vrlo važne stvari:
1. Da znamo kakav si, i kolika je tvoja ljubav, poštenje i Biblijsko znanje;
2. Da znamo koga i šta braniš i ko stoji iza tvoje Crkve;
3. Da tvoja Crkva ima 33 teme za krštenje i 100-tine lažnih učenja, i traži od vernika, najmanje 10 stvari koje ama baš nikakve veze nemaju sa SPASNJEM a moja ima ima samo JEDNU TEMU ZA KRŠTENJE, samo DVE stvari traži za SPASENJE, i nema ni jedno LAŽNO UČENJE............
Prema tome ti treba da objasniš, nama, i daš odgovore na ovo LAŽNO UČENJE. Jer je to doktrina TVOJE Crkve, a ne MOJE.
Tako da moj Mikane ČEKAM ODGOVOR, da nam pokušaš objasniti obmanu tvoje Crkve i sestre Vajt !