Član
- Učlanjen(a)
- 03.10.2010
- Poruka
- 1.305
Govori se da ste izgubili kompas skroz naskroz, zabrazdili u krivoveru. Jecino ste prihvatili dragovoljno a biblijsko načelo nećete ni na silu ni da čitate više ne znate.
A VI OVAKO SE MOLITE, OCE NAS KOJI SI NA NEBESIMA..Da se sveti ime tvoje
Da dođe carstvo Tvoje; da bude volja Tvoja i na zemlji kao na nebu;
Čija volja da bude?
I oprosti nam dugove naše kao i mi što opraštamo dužnicima svojim;
Ko oprašta?
Jer je Tvoje carstvo, i sila, i slava va vek. Amin.
Čije carstvo, čija sila i va vek slava AMIN?
"Isus upucuje da se trebamo moliti Bogu u ime Isusovo" Pa zašto se onda ne molite tako kako je Isus uputio? Molite se BOGU i obožavajte samo BOGA kao tvoritelja a ne tvorenje. Molite se BOGU u ime Isusa ako je tako upućivao, zanima me zašto je to vama bogohulnicima Adventizma teško uraditi već hulite na sveti duh?
"I STO GOD UZMOLITE U IME MOJE JA CU UCINITI." Imaš pravo! tako je napisano da se u ime njegovo (Isusovo) uzmolimo i on će učiniti. Ne, nije napisano da se Isusu uzmolimo kako Adventisti hule na sveti duh i zagovaraju da bi od Isusovog evanđelja napravili laž.
"zato sto Isus ima ulogu nekog ko stoji izmedju nas i Boga kao nas posrednik, sam Isus kaze ``NIKO NECE DOCI K OCU DO KROZA ME." Dabome da je ČOVEK Isus posrednik između ISTINITOG Boga i ljudi! dobro kažeš da do jedinog BOGA OCA dolazi samo onaj koji je uzverovao Isusovom evanželju, vidiš da mu Adventisti nisu uzverovali i da neće tamo stići iako ih silom na to upućujem.
E a sada vi Adventisti citirajte mi kako ide ta Adventistička molitva Isusu? pokažite šta Adventista zna i ume.
"KO NEMA OCA, NEMA NI SINA" AMIN.
"Osobine i sila koje su se pokazale u Svetom Duhu"
"Bog vecni Sin ovaplocen je u Isusu Hristu."
"Za svu vecnost živi Bog postao je i covek Isus Hristos."
"Bog vecni umro na krstu za naše grehe"
"Bog vecni vaskrsnuo je iz mrtvih u nebeskoj svetinji vrši službu za nas."
Ako može? mir svom Adventizmu.
A VI OVAKO SE MOLITE, OCE NAS KOJI SI NA NEBESIMA..Da se sveti ime tvoje
Da dođe carstvo Tvoje; da bude volja Tvoja i na zemlji kao na nebu;
Čija volja da bude?
I oprosti nam dugove naše kao i mi što opraštamo dužnicima svojim;
Ko oprašta?
Jer je Tvoje carstvo, i sila, i slava va vek. Amin.
Čije carstvo, čija sila i va vek slava AMIN?
Jednostavno pitanje bilo kom tom Adventističkom Božanstvu TRIJADE me nagovarate da se trebam moliti?Dragi moj Adventista prvo mi kaži "kom tom Adventističkom Bogu TRIJADE se ja trebam moliti" da bi me pridobio za bezbožničku svetu Adventističku crkvu kako bi postao ono što ste vi.
Ako te nije sramota da mi to misioniraš.
"Isus upucuje da se trebamo moliti Bogu u ime Isusovo" Pa zašto se onda ne molite tako kako je Isus uputio? Molite se BOGU i obožavajte samo BOGA kao tvoritelja a ne tvorenje. Molite se BOGU u ime Isusa ako je tako upućivao, zanima me zašto je to vama bogohulnicima Adventizma teško uraditi već hulite na sveti duh?
"I STO GOD UZMOLITE U IME MOJE JA CU UCINITI." Imaš pravo! tako je napisano da se u ime njegovo (Isusovo) uzmolimo i on će učiniti. Ne, nije napisano da se Isusu uzmolimo kako Adventisti hule na sveti duh i zagovaraju da bi od Isusovog evanđelja napravili laž.
"zato sto Isus ima ulogu nekog ko stoji izmedju nas i Boga kao nas posrednik, sam Isus kaze ``NIKO NECE DOCI K OCU DO KROZA ME." Dabome da je ČOVEK Isus posrednik između ISTINITOG Boga i ljudi! dobro kažeš da do jedinog BOGA OCA dolazi samo onaj koji je uzverovao Isusovom evanželju, vidiš da mu Adventisti nisu uzverovali i da neće tamo stići iako ih silom na to upućujem.
E a sada vi Adventisti citirajte mi kako ide ta Adventistička molitva Isusu? pokažite šta Adventista zna i ume.
"KO NEMA OCA, NEMA NI SINA" AMIN.
Adventistička TANDARA MANDARA, jak je to neki izvor tačne informacije jedan posto istine devedeset devet laž i bogohuljenje. TO JE TO, JA SAM REKAO! mnogobožni Advenstisti, a gde vam je biblijski stih?Posto trazis odgovor evo ti ga:
3. Otac
Bog vecni Otac je Tvorac, Vrelo, Održavalac i Vladar celokupnog stvaranja. On je pravedan i svet, milostiv i pun milosrda, spor na gnev i obilan nepokolebljivom ljubavlju i vernošcu. Osobine i sila koje su se pokazale u Sinu i Svetom Duhu takode su otkrivenje Oca. (1. Mojsijeva 1,1; Otkrivenje 4,11; 1. Korincanima 15,28; Jovan 3,16; 1. Jovanova 4,8; 1. Timotiju 1,17; 2. Mojsijeva 34,6.7; Jovan 14,9)
4. Sin
Bog vecni Sin ovaplocen je u Isusu Hristu. Kroz Njega je sve stvoreno, Božji karakter je otkriven, izvršeno spasenje ljudskog roda i sud svetu. Za svu vecnost živi Bog postao je i covek Isus Hristos. Zacet je Svetim Duhom i rodila Ga je devojka Marija. Živeo je i iskusio iskušenja kao ljudsko bice, ali je savršenim primerom pokazao Božju pravednost i ljubav. Svojim cudima On je otkrio božansku pravednost i ljubav. Svojim cudima On je otkrio božansku silu i umro na krstu za naše grehe i umesto nas, vaskrsnuo je iz mrtvih i vazneo se na Nebo da u nebeskoj svetinji vrši službu za nas. Doci ce opet u slavi da konacno oslobodi svoj narod i da obnovi sve. (Jovan 1,1-3.14; Kološanima 1,15-19; Jovan 10,30; 14,9; Rimljanima 6,23; 2. Korincanima 5,17-19; Jovan 5,22; Luka 1,35; Filibljanima 2,5-11; Jevrejima 2,9-18; 1. Korincanima 15,3.4; Jevrejima 8,1.2; Jovan 14,1-3)
Zelimo ti dobar uspeh u proucavanju Biblije.
Ko trazi taj i nalazi.
"Osobine i sila koje su se pokazale u Svetom Duhu"
"Bog vecni Sin ovaplocen je u Isusu Hristu."
"Za svu vecnost živi Bog postao je i covek Isus Hristos."
"Bog vecni umro na krstu za naše grehe"
"Bog vecni vaskrsnuo je iz mrtvih u nebeskoj svetinji vrši službu za nas."
Ako može? mir svom Adventizmu.
Poslednja izmena od urednika: