Što bi ja to trebao raditi? koji su to Adventisti hrišćani i koji duh vodi Adventizam kada nisu u stanje jednu običnu proročku viziju da obijasne?
Jak mi neki dokaz ovde iznosiš
Imaš odgovor na postavljana pitanja ili nemaš
dali biste menjali viziju Ceca Jece zato što je konfuzija.
Isus Hriostos kao covek, nije bio Gospod Bog svemoguci, ipak su Hristos i Otac jedno.
Miko dali je Isus Hristos kao COVEK bio Gospod Bog svemogući?
Dodato posle 27 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
PRETHODNI CITATI:
``Gospod Isus Hristos sin Bozji, od iskona je postojao kao drugo lice Bozanstva...on je oduvek pretstavljao slavu neba...
On je dobrovoljno uzeo na sebe ljudsku prirodu, sam je pristao da svoje bozanstvo zaodene ljudskom prirodom.
On je za sve to vreme buio Bog, ali se nije pojavio kao takav.
Ispoljavanje Bozanstva koje je trazilo duzno postovanje i izazivalo divljenje svemira bilo je zaklonjeno.
I dok je ziveo na zemlji on je bio Bog, ali se lisio Bozanskog oblicja, i uzevsi oblicje coveka potpuno se prilagodio ljudima, hodao je po zemlji kao covek, nas radi je postao siromah, da bi smo se mi obogatili njegovim siromastvom.
Ostavio je svu svoju slavu i velicanstvo, bio je Bog, ali se za to vreme odrekao velicanstvenog Bozjeg oblicja...
Da je Hristos dosao u svom Bozanskom oblicju, ljudske oci uopste ne bi mogle da izdrze njegovu pojavu, suprotnost bi bila isuvise mucna, a svetlost njegove slave bila i za ljude neizdrziva...on je dosao dakle u ljudskoj prirodi, na oci nadje se kao i svaki drugi covek.
( Komentar biblijskih tekstova vol 5. 532 - 543 str. original 1126 - 1132 str. komentar na Jovanovo Jevandjelje 1. 1 ).
"``
Gospod Isus Hristos sin Bozji, od iskona je postojao kao drugo lice Bozanstva...on je oduvek pretstavljao slavu neba..."
Gde to piše? Adventistička neka posebna biblija, daj autora, izdavača, godina izdanja da proverimo
"
On je dobrovoljno uzeo na sebe ljudsku prirodu, sam je pristao da svoje bozanstvo zaodene ljudskom prirodom."
A ovo, ovo odakle si iskopirao? ili je to Adventistička TANDARA MANDARA, ja ti kažem TO JE TAKO
"
On je za sve to vreme buio Bog, ali se nije pojavio kao takav."
Šta je bio Isus celo vreme dok je bio drugo lice Božanstava kada je dobrovoljno uzeo na sebe ljudsku prirodu
"
I dok je ziveo na zemlji on je bio Bog, ali se lisio Bozanskog oblicja, i uzevsi oblicje coveka potpuno se prilagodio ljudima, hodao je po zemlji kao covek, nas radi je postao siromah, da bi smo se mi obogatili njegovim siromastvom."
A ovo jel ovo snivala propročica Jeca
ako je to ona vizionirala i ako je to duh Hristove Crkve citiraćeš biblijski stih. A ako je glupo predubeđenje onda ćeš prevideti pitanje
Ako je bio na zemlji živeo kao Bog onda je i umro kao siroma svemogući drugo lice Božanstva.
"
Ostavio je svu svoju slavu i velicanstvo, bio je Bog, ali se za to vreme odrekao velicanstvenog Bozjeg oblicja..."
Koja konfuzija
polako, polako. Ako je ostavio slavu i veličanstvo onda stvarno Adventizam ima pravo kada ovde svedoči da je Isus Hristos svemogući siroma Bog.
Ako se odrekao veličanstvenog Božijeg obličja, koje obličja je bio. A da rekao si mi to
Isus Hristos je siroma starozavetni JEHOVA Bog koji se inkarnirao u svog novozavetnog sina
i zato je bio BogoCOVEK.
"
Da je Hristos dosao u svom Bozanskom oblicju, ljudske oci uopste ne bi mogle da izdrze njegovu pojavu, suprotnost bi bila isuvise mucna, a svetlost njegove slave bila i za ljude neizdrziva...on je dosao dakle u ljudskoj prirodi, na oci nadje se kao i svaki drugi covek."
Došao na zemlju u obličju ljudskom,, ne ne u obličju Božanskom ali bez svetlosti dakle u ljudskoj prirodi... koja konfuzija
Necivilizovani Adventisti! Isus siroma svemogući Bog druge božasnke ličnosti na oko kao covek u ljudskoj prirodi
Advenstisti, Adventisti!
Kažite mi šta vi kažete da je Adventizmu Isus Hristos?
Ja kažem da je Isus jedinorodni Božiji sin. Imate šta protiv
To kažem zato što je to Apostolsko učenje i Isusovo evanđelje! šta više čak mogu i da citiram stih iz biblije kao dokaz.
Dodato posle 7 minuta:
--------------------------------------------------------------------------
DOBIO SI ODGOVOR da je Isus pre uteljovljenja bio "jednak sa Bogom".
Da li bi voileo da ovo nije napisala.
Ne samo da si dobio odgovor na svoje pitanje, nego ti je danas
pred svedocima otkrivena istina da je ISUS BOG i ako ti to porices,
onda si antihrist.
Dobio sam ja puno vaših Adventističkih odgovora na principu TO JE TAKO, JA TI KAŽEM! a gde ti je taj biblijski stih? nemaš ga