Član
- Učlanjen(a)
- 25.10.2011
- Poruka
- 1.562
Sad si me podsetio i na TREĆI PRINCIP Adventista, kada su matirani i nemaju ofgovor:Ovo su ogromne lazi moj brate, na sva pitanja si dobio odgovore, i upravo je suprotno, ti si izbegavao da odgovoris na postavljene argumente.
Drugo, svi koji su pratili diskusije su mogli da vide ko je taj koji primenjivao princip vredjanja, omalovazavanja, preostrih reci, ovo si izrekao cisto da bi prebacio krivicu sa sebe na druge, ali to je tvoja licna stvar, istina se ne ukida neverovanjem pojedinaca..hvala Bogu na tome..
3. Napad je najbolja odbrana !
Jer pored DESETAK jeresi koja ima Crkva Adventista Sedmoga Dana, i 100-tinak koja ima EGW, i Adventista kao osvedočenih vređaoca napadača njihovih jeresi - Ja sam bolestan, lažov, sklon vređanju, svakakav. A vi ste anđelćići !
Iako ja nemam ni jednu jeres i nikada nisam vređao ni jednog Adventistu. Čak šta više želeo im spasenje.
Svi imaju sve postove ovde pa nek pregledaju i vide DVE STVARI:
1. Ko je PRVI POČEO KOGA DA VREĐA. Takođe se ovo može lepo videti i na ostalim forumima;
2. Da li sam ja Adventistima želeo dobro ili loše.
A da nisi odgovorio na moja dva pitanja (Šta je promenjeno u Novom Zavetu u odnosu na Stari i zašto je Hrist prvi put došao na Zemlju, kada smo sve imali u Pismu) postavljena pre 4-5 postova se lako može svako uveriti.
Znači kada su Adventisti matirani BIBLIJSKIM ARGUMENTIMA - koriste NAVEDENE TRI OPCIJE.