Adventisti i Elen Vajt

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Stvarnoslap je napravio zamenu teze, osudjujuci pogresne ljude za ubistvo dece.

Treba osuditi zene Pravoslavke i Rimokatolkinje koje se kurvaju pa onda idu lekarima da obave abortus.

Stvarnoslap to lukavo krije da bi sacuvao kredibilitet svoje crkve.

Ali on to nikada nece priznati, jer mu ne ide u prilog, jer ce mozda dobiti i javni ukor od nekog nadbiskupa.
 
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
KO UBIJA DECU?

Treba osuditi zene Pravoslavke i Rimokatolkinje koje se kurvaju pa onda idu lekarima da obave abortus.

Stvarnoslap to lukavo krije da bi sacuvao kredibilitet svoje crkve.

Ali on to nikada nece priznati, jer mu ne ide u prilog, jer ce mozda dobiti i javni ukor od nekog nadbiskupa.
 
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
OK, nemaju savjest, ali imajju li ovi ovdje egwisti zrno razuma!?!?!? Kako je moguće da netko, tko se kršćaninom naziva, brani i zagovara ubijanje djece?

Savesti nemaju jer im je "svesveta sister White" zabranila da je imaju. Razum? Razum?!!! Pa kako bi ga i imali kada su poverovali u bulažnjenja Ellen Gould Hamon White?

Pitaš se kako je moguće Kristovim se zvati i ubijati nerođenu decu, pa zar nam nije jasno da Krist u koga Njegova Crkva veruje i "Krist" koga EGWisti navodno časte nisu ista osoba, nisu isto. Isto kao što ni islamski Issa nije isto što i Krist Gospodin.

Stoga je i moguće da se u svojoj oholosti nazivaju "kršćanima" i da zagovaraju, brane, i vrše ubijanje nerođene dece. Nama je Isus Bog, njima, tek ćata, neko "kao Bog", subotar a ne Adonai shabat, nama je On Put, Istina, Život, njima tek čistač, pisar i potčinjeno, stvoreno biće.
 
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Ne, nego Rimokatolkinje, Pravoslavke, i ateistkinje, koje se kurvaju i odlaze lekarima da izvrse abortuse.

Adventisticke zene se ne kurvaju i ne idu lekarima da izvrse abortuse, pa na njima nije ni greh, vec na onima koji ne postuju ustanovu braka i moralne cistote.

Dakle, LAZES?

Kad nemas istinu iz biblije, moras da se koristis lazima i prljavom kampanjom protiv drugih.

To pokazuje ko si, sta si, i kakav si.
 
Učlanjen(a)
15.02.2015
Poruka
3.527
Savesti nemaju jer im je "svesveta sister White" zabranila da je imaju. Razum? Razum?!!! Pa kako bi ga i imali kada su poverovali u bulažnjenja .
Jeli ti to iz iskustva znas?

Pitaš se kako je moguće Kristovim se zvati i ubijati nerođenu decu, pa zar nam nije jasno da Krist u koga Njegova Crkva veruje i "Krist" koga EGWisti navodno časte nisu ista osoba, nisu isto. Isto kao što ni islamski Issa nije isto što i Krist Gospodin. [/QUOTE]

To je cista Dartova LAZ, LAZ, LAZ!

Evo kako Adventisti veruju u Hrista:

4. Bog Sin
"Bog vecni Sin ovaplocen je u Isusu Hristu. Kroz Njega je sve stvoreno, Božiji karakter je otkriven, izvršeno spasenje ljudskog roda i sud svetu. Za svu vecnost živi Bog postao je i covek Isus Hristos. Zacet je Svetim Duhom i rodila Ga je devojka Marija. Živeo je i iskusio iskušenja kao ljudsko bice, ali je savršenim primerom pokazao Božiju pravednost i ljubav. Svojim cudima On je otkrio božansku silu i umro na krstu za naše grehe i umesto nas, vaskrsnuo je iz mrtvih i vazneo se na Nebo da u nebeskoj svetinji vrši službu za nas. Doci ce opet u slavi da konacno oslobodi svoj narod i da obnovi sve." (Jovan 1,1-3.14; Kološanima 1,15-19; Jovan 10,30; 14,9; Rimljanima 6,23; 2. Korincanima 5,17-19; Jovan 5,22; Luka 1,35; Filibljanima 2,5-11; Jevrejima 2,9-18; 1. Korincanima 15,3.4; Jevrejima 8,1.2; Jovan 14,1-3)


9. Hristov život, smrt i vaskrsenje
"U Hristovom životu savršene poslušnosti Božijoj volji, u Njegovoj patnji, smrti i vaskrsenju, Bog je dao jedino sredstvo pomirenja za ljudski greh, tako da oni koji verom prihvate ovo pomirenje mogu imati vecni život, a celokupno stvaranje može bolje razumeti Tvorcevu bezgranicnu i svetu ljubav. Ovo savršeno pomirenje opravdava pravednost Božjeg zakona i milostivost Njegovog karaktera; jer ovo dvoje osuduju naš greh i daju nam oproštenje. Hristova smrt je zamena i otkupljenje koje vrši pomirenje i preobražaj. Hristovo vaskrsenje objavljuje Božiju pobedu nad silama zla, a onima koji prihvataju pomirenje, daje cvrsto obecanje o konacnoj pobedi nad grehom i smrcu. Ono objavljuje dostojanstvo Gospoda Isusa Hrista pred kojim ce se saviti svako koleno na Nebu i na Zemlji." (Jovan 3,16; Isaija 53; 1. Petrova 2,21.22; 1. Korincanima 15,3.4.20-22; 2. Korincanima 5,

 
Natrag
Top