Možda nakon 1980, pre toga nije bilo potrebno ispovedati veru u Trojstvo. Što samo govori o tome da nemaju čvrstinu doktrine i da lutaju. Ljudski izum, Ljudsko lutanje, Samo šadada na EGWski način.
Ne znam kako je bilo pre 1980. , ali znam sigurno kako je nakon 1990. Pisustvovao sam mnogim krstenjima kod njih.
Eto vi svi vjerujete u Trojstvo, pa opet imate haos i raskole. JS i muslimani ne vjeruju u Trojstvo pa vidimo kakvo je stanje kod njih.
Vera u Trojstvo ne znaci nista niti vera u dvojstvo!
A vas haos krijes dok nas istices, i to vise govori o tebi samom nego o nama!
Od svih crkava koje nisu tradiconalne KC i PC, slap, Darth, mire najvise napadaju adventisticku.
Nismo mi vas napali, to je laz!
Vi sebe hocete napraviti mucenicima i zato napadate nas! U srzi vase teologije je napad na PC i KC. Proglasavanje Pape sotonom, antihristom - 666. A nas obicne vernike paganima, idolopoklonicima i neduhovnima. To je vasa prvenstvena misija, diskreditovati nas po svaku cenu, preuzeti forum, i potom nametati i siriti svoju veru drugima. Zato su svi duhovni i napustili forum, zbog vase represije.. Ovaj forum koristite za propagandu i sirenje vase vere, za reklamu, cemu on uopste nije namenjen!
Kad je Elizabeta dosla na forum takodje je podrzavala adventizam, racunajuci 'bolje adventizam nego nesto drugo', a nije vas napadala, dok vi niste nju, u svojoj maniji i fanatizmu, optuzujuci za sve i svasta, po programu i propagandi sekte kojom ste nauceni!
Tako ni Adrijan nije napadao, cak vas je i simpatisao, i okrenuo se na vasu stranu, dok niste napali sramotno, napali druge lazima, jer sta vi drugo i mozete nego da - "protestujete" , bunite se i napadate, zato ste protestanti! Tad su se i njemu otvorile oci, a i ja bih ostao slep da nisam dosao na ovaj forum i video sta radite, i kolika neiskrenost vlada medju vama!
Hvala Bogu, zbog takvih kao vi, su mi se i otvorile oci!
Sta vi cinite ovde to nije Hriscanski. Vi niste ni svesni da ste svojim pisanjem najvise posvedocili svima da se drze podalje od vas!
To je rekao i sotonski svecenik Rozeu Mornou, od svih crkava zasto si izabrao bas tu, tu najvise mrzi moj gospodar (misleci na sotonu).
Roze Morno je bio u trece razrednoj satanistickoj sekti i zavrsio u adventistima po planu samog satane. Dogadjaji su tako vodjeni! Cilj je bio da on napise knjigu i adventiste okarakterise kao pravu crkvu.
Svako ko ima iskustva sa satanizmom ce uvideti da Roze pojma nema o pravom satanizmu! Bar ono sto odma upada u oci, je da Monro nema pojma o demonskoj hijerarhiji. Naime demoni nisu "pali andjeli", vec su duhovi nefilima. Buduci da je njihova dusa izgubila telesnost, oni tragaju za telom koje mogu nastaniti, i zato zaposedaju ljude. Alister Krouli ih je crtao, i oni imaju oblik vanzemaljaca, bave se tkz. otmicama, obdukcijama ljudi, interesuju ih polni organi, vrse oplodjavanje zena, kloniranje itd.. jer im "treba telo"! Oni su nekako uspeli da prodru u fizicku realnost i izvrse oplodjavanje, stvore klonove. Klonove mogu upotrebiti sebi za stan mnogo efikasnije, jer klon nema dusu. To je cela agenda iza toga..
Osim toga, oni nisu "prelepa bica", vec su to uglavnom ruzna bica, svakojakog oblika, cesto sa deformitetima, jer su bivsi nefilimi nastali eksperimentom. Najcesce se pojavljuju u obliku vanzemaljaca" tako ih je Krouli i crtao!
"Pali andjeli" su nesto sasvim drugo, oni su ocevi ovih bica (njihovi tvorci) , i to su prelepi andjeli! Oni nemaju potrebu da zaposedaju ljude sa ciljem da u njima borave!
Medjutim demoni imaju!
Buduci da Morno to ne zna, on nije bio clan elitnog satanizma, vec neke trecerazredne sekte, koja je imala zadatak da ga iskoristi!