Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Dobro. Sada me ispravi ako grešim:
Pošto je Armagedon jako blizu, a oni koji nemaju puno godina (npr. ispod 70 ili 60) jedina šansa za spasenje u Armagedonu im je - ADVENTIZAM! U suprotnom idu u večnu smrt!
Znači dobro sam pitanje postavio: ’’ kako će se spasiti ljudu u Armagedonu koji, sada, imaju npr. manje od 70 ili 60 godina.....’’ jer evo i ti potvrđuješ, ako ne dožive neku nesreću ili iznenada umru od neke bolesti...... svi će oni doživeti Drugi Hristov dolazak, odnosno TREĆI za JS.Ja sam apsolutno uveren da smo na samom pragu zavrsnih dogadjaja.
Znači spasavaju se (u Armagedonu ) svi ljudu koji drže SVE Božije zapocesti i imaju veru Isusovu!U to vreme postojace samo dve grupe ljudi, i dva puta koja ce covek mocio da odabere, a to je da se celim srcem preda Bogu i prakticno pocne da zivi sa njim u zajednici, drzeci sve negove zapovesti i posvecujuci se njegovim Duhom iz trenutka u trenutak kroz molitvu koja je disanje Duse, i Bozju rec koja je Duhovna hrana, tezeci ka savrsenstvu karaktera, sto vodi u zivot vecni.. i na drugom mestu put poklonjenja Antihristu, i prihvatanje zakona o nedelji, i Antihriscanskih principa, ideja, i pogleda na svet, koji propagiraju hiljadugodisnje zemaljsko carstvo na celu sa laznim Hristom, sto vodi u vecnu smrt:
Znači sada imamo sledeću situaciju:I treći anđeo za njim ide govoreći glasom velikim: KO SE GOD
pokloni zveri i ikoni njenoj, i primi žig na čelo svoje ili na ruku
svoju,
I ON CE piti od vina gneva Božijeg, koje je nepomešano utočeno
u čašu gneva Njegovog, i biće mučen ognjem i sumporom pred anđelima
svetima i pred Jagnjetom.
I dim mučenja njihovog izlaziće va vek veka; i neće imati mira
dan i noć koji se poklanjaju zveri i ikoni njenoj, i koji primaju žig
imena njenog.
Ovde je trpljenje svetih, koji drže zapovesti Božije i veru Isusovu. ( Otkrivenje 14. 9 - 12 ).
I SADA: Koliko će se onda Adventista spasiti u Armagedonu!?Nije sansa ljudima u Armagedonu Adventizam, vec ispunjavanje Bozanskih kriterijuma za ulazak u Bozje carstvo zapisanih u bibliji, koje ce objavljivati Adventisti, ali moze se i tako reci, jer ce Adventisti biti jedini koji ce u to vreme ove kriterijume objavljivati, a to nije samo subota koja je samo jedna od Bozjih zapovesti, vec i drugi koji se ticu covekovog samog odnosa sa Bogom.
Boga ne zadovoljava nase formalno prihvatanje i ispovedanje odredjenih cinjenica, on zeli da dozivimo jedno dublje iskustvo sa njim koje se u bibliji zove novorodjenje Duhom Svetim, a koje je praceno covekovim potpunim osvedocenjem o svom gresnom stanju i nemoci da se sam izbori sa grehom, sto dovodi do pokajanja i potpunog predanja Bogu, kao i do odbacivanja gresnog nacina zivota, kako bi Bog kroz posvecenje u coveku stvorio jedno novo bice, i kako bi ga kroz molitvu i proucavanjem Bozje reci Duhovno izgradio za svoje carstvo, dok covek ne dostigne savrsenstvo karaktera u visini mere rasta Hristova, i kako bi se pravda Bozja zpisana u njegovim zapovestima u potpunosti ispunila u nama.
Zato sam napisao, da covek treba vise da se bavi ovim pitanjimam, sta znaci stvarno se predati Bogu i ziveti sa njim u zajednici, jer nece coveka spasti formalno ispunjavanje odredjenih principa, vec upravo cvrsta zajednica sa Bogom, i potpuno predanje svoje volje njemu, kako bi on Svojim Duhom ucinio da svaka njegova zapovest dobije svoje ispunjenje u nama, i kako bi ljubav bila pokretacka sila, a ne neki drugi sebican motiv.
Znači dobro sam pitanje postavio: ’’ kako će se spasiti ljudu u Armagedonu koji, sada, imaju npr. manje od 70 ili 60 godina.....’’ jer evo i ti potvrđuješ, ako ne dožive neku nesreću ili iznenada umru od neke bolesti...... svi će oni doživeti Drugi Hristov dolazak, odnosno TREĆI za JS.
Znači spasavaju se (u Armagedonu ) svi ljudu koji drže SVE Božije zapocesti i imaju veru Isusovu!
Tu će se pojaviti i neki Jevrejin, koji je spoznao Hrista, pa i neki Pravoslavac poput Tum5 koji će 5 dana pre Hrisrovog dolaska prihvatiti subotu, odbaciti idolopoklonstvo, početi da jede samo čistu hranu....., pa onda ja koji ću prihvatiti subotu.................. i biće ih sigurno dosta koji prihvate sve zapovesti i imaju veru Isusovu! A nisu Adventisti.
Znači sada imamo sledeću situaciju:
1. U Armagedonu, koji je na pragu, spašava se 144.000;
2. Imamo ljude iz raznih verskih denominacija, koji kapiraju da je nedeljni zakon žig zveri.... ne potpisuju ga, prihvataju subotu i sve ostale Božije zapovesti, imaju veru Isusovu......
I SADA: Koliko će se onda Adventista spasiti u Armagedonu!?
Pod ovim (realnim) uslovima koje sam naveo!? Znači da mnogi neadventisti spoznaju PRAVU ISTINU i prihvate je.
Žao mi je zbog ovog pitanja, ali to nije moja doktrina, već Adventistička. Ja samo pitam. Tako polako, sa odgovorom, ja nigde ne žurim. Samo da je iskren i istinit. Jer to ustvari i Bog traži od nas. Zato nek On bude s tobom.
Jedino mi je žao što će ovo mali broj razumeti, a još manji broj pažljivo pročitati.