Moji odgovori za tebe su sledeci
Niti ja,niti bilo koji JS nema ni pomisao da nekoga prevari,a kamoli da vara.
Ja kao i svaki JS ne zelim da bude varan slatkorecivim jezikom od takozvanih hriscana koji su cak i ime Bozje izbacili!
Vidi ovako:Svi Hrišćani su moja braća počev od Slapa do Laodikeje sa manje ili više razlika urazumevanju reči ali viNISTE HRIŠĆANI jer to ime nose SLEDBENICI ISUSA koji istog propovedaju i priznaju.
Da vidimo šta kuhinja nudi:
,,1.144000 se ne pecate ni sa jednim od tih pecata,vec svetim duhom koje je pocelo od pedesetnice 33 godine nase ere,od prvih isusovih apostola pa nadalje.,,
Provera:
7:2 I videh drugog anđela gde se penje od istoka sunčanog, koji imaše pečat Boga Živoga; i povika glasom velikim na četiri anđela kojima beše dano da kvare zemlju i more, govoreći:
7:3 Ne kvarite ni zemlje, ni mora, ni drveta, dokle zapečatim sluge Boga našeg na čelima njihovim.
7:4 I čuh broj zapečaćenih, sto i četrdeset i četiri hiljade zapečaćenih od svih kolena sinova Izrailjevih;
Zar ti ne rekoh da nama kvarna roba ne treba...zašto nam uvek smeće nudiš?
,,2.Ne znam o kojem Jakovu govoris?,veoma si neprecizan,jer je postojalo najmanje 3 bitna Jakova,,
Kad razgovaramo o144 i pitam da li je Jakov paganin ti neznaš o kom Jakovu je reč.
,,3.Ogroman deo od 144000 je okusio smrt.Jedan mali deo nece okusiti smrt.To je ostatak za poslednji dan koji ce biti uzet na neki specifican nacin.,,
Rile,reciti meni ovde neke stvari jer vi tamo ništa neznate kako to da u 7 gl.Otk.dokide opis pečaćenja 144 mnoštvo je već na nebua u 14 gl.144su živi idočekuju Isusa hajde malo o tome da ne korodiraju ležajevi čisto se malo pokreni.
I NEMOJ ZABORAVITI CITAT GDE SE VIDI DA 144 umiru!
4.Devstvenik je musko,a devica je zensko.U normalnom smislu za nas ljude to znaci da nisu imali sexualni odnos.A u biblijsko-prorocanskom delu znaci da se nisu upustali u bilo kakav odnos sa religioznom bludnicom "vavilon veliki",koja je kriva za svu KRV prolivenu na zemlji.ukratko nisu ukaljani u laznu religiju ni na koji nacin!!!
Čekaj,čekaj stani Riki polako....polako.
Opet ti pokušavaš onaj rad kao delimično značenje u ljudskom idelimično značenje u Božjem jel tako?
Već te upitah i nisi odgovorio da li ti stvarno misliš da smo mi debili?
Bog opisuje 144000 muških osoba i kaže da su device-devstvenici i šta to značida nisu imali zajednicu sa paganskim verovanjem ili da nisu poznali žene?
,,5.Nije mi jasno pitanje.Potkrepi ga citatom iz Biblije,nemam previse vremena..,,
Znam,uvek kad treba poBibliji postaje sve nejasno.Pitao sam te zaštoDuh Sveti pečati SVE samo 144 pečate anđeli šta tu ima ne razumljivo ne tražim da radiš trigonometrijske funkcije.