144.000 otkupljenih sa zemlje

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
To je ljudska filozofija i mudrovanje.
Biblija je jasna po ovom pitanju i kaže da će svi verni biti pred prestolom i slaviti Boga i jagnjeta.

Religija koja propagira da ljudi nikada neće videti Isusa nije vredna pažnje i nije mi potrebna.

Videti Gospoda je nešto najradosnije i tu nadu treba da gaji svaki Hrišćanin.

Ja čekam taj trenutak - a ti?

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
To je ljudska filozofija i mudrovanje.
Biblija je jasna po ovom pitanju i kaže da će svi verni biti pred prestolom i slaviti Boga i jagnjeta.

Religija koja propagira da ljudi nikada neće videti Isusa nije vredna pažnje i nije mi potrebna.

Videti Gospoda je nešto najradosnije i tu nadu treba da gaji svaki Hrišćanin.

Ja čekam taj trenutak - a ti?

To sto tebi nije potrebno ,to je druga stvar,ali to ti je kao i da vidis nesto Nezemaljsko.
Ni Boga ne vidis,niti ga je ikada iko od ljudi video licem u lice,a ti se zanosis mislju da ce to biti moguce....
Ne moze covek videti Boga licem u lice i ostati ziv,ili ti mislis da Bog to laze???

VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Govorim o Isusu koji je nakon vaznesenja zadržao ljudsko telo koje je bilo proslavljeno.
Da li će mo gledati Boga Oca u svojoj slavi - biblija nagoveštava da je i to mpoguće kada kaže "I GLEDAĆE LICE NJEGOVO I IME NJEGOVO BIĆE NA ČELIMA NJIHOVIM"

Svedoci uče da će na čelima biti upisane reči JHWH, što nesvesno potvrđuju da će verni gledati Boga.

Nije mi potrebno jer to nije biblijsko učenje ni ono što mi Gospod svedoči.
On mi svedoči sasvim suprotno, ono o čemu sam pisao.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
Isus je predao svoje telo kao "otkupninu" svom Bogu i Ocu!
Da ga nije predao,onda ne bi otkupio nase grehe.
On od svoga uskrsenja ima "nebesko telo" i kao takav moze da se materijalizuje u koje god hoce ljudsko telo,kao sto su to radili i andjeli...

Učlanjen(a)
05.05.2014
Poruka
3.698
144000 otkupljenih baš fina tema, šteta Zaokret nema volju o tim pomazanicima razgovarati....
A baš bi bilo dobro čuti kako tzv.Js varaju narod i to bez straha od Boga.

Mene interesuje samo:
1.U kom pečatu se počinju pečatiti 144000?
2.Da li je Jakov paganin?
3.Da li će144000 okusiti smrti?
4.Šta znači devstvenik a šta devica?
5.Zašto mnoštvo pečati DuhSveti a 144000 anđeo?

Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.330
Nesto se cudno desava, napisem jedan a on mi duplira post.
Izgleda neka greska..

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Nesto se cudno desava, napisem jedan a on mi duplira post.
Izgleda neka greska..
I meni se to desavalo, jer pomislim da racunar nije registrovao klik na misu pa kliknem dvaput, i onda izadje dupli komentar.
Mozda si kliknuo dva puta na "bjavi odgovor"
Pojavio se taj problem nakon nedavne nadogradnje sajta. Nadajmo se da će brzo biti popravljen. U međuvremenu, jedna sugestija. Kada kliknete na opciju "Objaviti odgovor", pa ako ga odmah ne objavi, pratite indikator u gornjem desnom uglu i nemojte više kliktati na "Objaviti odgovor". Kada indikator prestane da radi, odgovor vam je prihvaćen i samo izađite sa stranice.

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.465
144000 otkupljenih baš fina tema, šteta Zaokret nema volju o tim pomazanicima razgovarati....
A baš bi bilo dobro čuti kako tzv.Js varaju narod i to bez straha od Boga.

Mene interesuje samo:
1.U kom pečatu se počinju pečatiti 144000?
2.Da li je Jakov paganin?
3.Da li će144000 okusiti smrti?
4.Šta znači devstvenik a šta devica?
5.Zašto mnoštvo pečati DuhSveti a 144000 anđeo?

Moji odgovori za tebe su sledeci
Niti ja,niti bilo koji JS nema ni pomisao da nekoga prevari,a kamoli da vara.
Ja kao i svaki JS ne zelim da bude varan slatkorecivim jezikom od takozvanih hriscana koji su cak i ime Bozje izbacili!
1.144000 se ne pecate ni sa jednim od tih pecata,vec svetim duhom koje je pocelo od pedesetnice 33 godine nase ere,od prvih isusovih apostola pa nadalje.
2.Ne znam o kojem Jakovu govoris?,veoma si neprecizan,jer je postojalo najmanje 3 bitna Jakova
3.Ogroman deo od 144000 je okusio smrt.Jedan mali deo nece okusiti smrt.To je ostatak za poslednji dan koji ce biti uzet na neki specifican nacin.
4.Devstvenik je musko,a devica je zensko.U normalnom smislu za nas ljude to znaci da nisu imali sexualni odnos.A u biblijsko-prorocanskom delu znaci da se nisu upustali u bilo kakav odnos sa religioznom bludnicom "vavilon veliki",koja je kriva za svu KRV prolivenu na zemlji.ukratko nisu ukaljani u laznu religiju ni na koji nacin!!!
5.Nije mi jasno pitanje.Potkrepi ga citatom iz Biblije,nemam previse vremena...

Natrag