Ima li na forumu proroka?

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Ima li na forumu proroka?

Ima li ih uopšte danas u ovom svetu kontra znanja, lažljivih sotonskih medija, materijalizma i egocentričnog života koji nam, celom svetu nameće III Rim (SAD) proroka koji naveštaju Božije?

Ima ih, ali to nisu oni koji "istražuju Pisama", to nisu oni što "istražuju proroštva", nisu to oni kojima je duhovnost u iću i piću, niti su to oni koji kalkulišu i jedva čekaju svaku krizu, nesreću, bolest, da šire plod svog bezumlja.

Najveći i jedini proroci Boga Živoga (Oca - Sina - Duha Svetoga) su oni koji drugome ne misle zlo, koji drugoga ne optužuju, ne kmeče i ne kukaju nad "sudbom kletom", niti nude antievanđelje ludaka i lopova iz polja kukuruza i konoplje III Rima (SAD) i sebe kao sudije po iću i piću.

Proroci su oni koji abortuse pravim imenom (ubistvom( nazivaju, a ne brane ih silovanjem Pisama.

Proroci su oni koji u Svetom Pismu ne vide potvrdu svojeg bezumlja i materijalističke "logike"...

Proroci su oni koji ne nasrću i siluju (mentalno) svakoga i sve namećući svoju "duhovnost" po iću i piću, lažnim imenima i "logikom" ljudskom logikom skopljenim "zaključcima".

Proroci su oni koji bobu kažu bob, a popu pop i koji se ne odriču Hrista radi svoje promocije i pomirenja s sinovima gujinim (židovi i muhamedanci)....

Dakle, ima li proroka ovde na forumu?

Ima, no Bog je taj koji će ih objaviti, ne oni sami. Istina ih objavljuje.
 
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.331
Dakle, ima li proroka ovde na forumu?

Ima, no Bog je taj koji će ih objaviti, ne oni sami. Istina ih objavljuje.

Tako je. Svoje proroke vodi i njihovu istinitost jamči i potvrđuje Svemogući Bog. Oni pak koji nisu Božji, antikristovi 'proroci', sami razotkrivaju svoju laž, svoj trulež i svoju drskost. Evo Jovana koji je "zastupao" Trojstvo, a sada samo on po Trojstvu "s.r.". Zastupao Isusa Boga, a sada on sam i po tome "s.r.". Najjednostavnije, Božji proroci govore Božje, pa tako govore istinu. Ovi pak drugi govore u svojoj drskosti pa tako lažu i Boga vrijeđaju. A evo što sam Bog kaže za takve koji "govore u drskosti".

Pnz 18,20-22: A prorok koji bi se usuđivao govoriti što u moje ime što ja ne budem zapovjedio da govori i koji bi govorio u ime drugih bogova, takav prorok neka se pogubi.' Možda ćeš reći u svome srcu: 'Kako ćemo raspoznati riječ koju Jahve nije izrekao?' Kad prorok govori u ime Jahve pa to ne bude i riječ se ne ispuni, onda je to riječ koje Jahve nije kazao. U drskosti je taj prorok govorio. Nemoj od njega strahovati.
 
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
SVEDOCANSTVO U VEZI KORONA VIRUSA, ZASNOVANO NA RANIJEM OTKRIVENJU O HRISTOVOM DRUGOM DOLASKU U SLAVI

Draga braco i sestre.

U ovim danima otkrio sam jednu vaznu pojedinost vezanu za ranija otkrivenja iz 2014 godine koja mi je Bog dao u vezi Hristovog skorog dolaska u slavi.
U jednom od tih otkrivenja pokazana mi je Hristova pojava na oblacima nebeskim kao u nekom svetlosnom prstenu, ili oreolu od svetlosti, koju je pratila manifestacija velike vatre koja je dolazila iz pravca neba.

U tom datom trenutku tada - nisam u potpunosti razumeo znacenje ovakvog nacina Hristove pojave.
Ali Bog je u ovim danima ukazao na ovo znacenje u iskustvu koje mi je dao.

Naime, u ovim danima iz odredjene nuznosti otvorio sam stranice jednog recnika stranih reci i izraza, i vodjen Bozanskim providjenjem na prvo otvaranje stranica predamnom se ukazao izraz "KORONA,, rec koju licno nisam trazio u tom trenutku, vec sasvim drugu.

Zaintrigiran procitao sam znacenje ovog izraza, i dosao do saznanja da izraz "KORONA,, znaci ''SVETLOSNI KRUG, SVETLOSNI OMOTAC KOJI SE KAO POSLEDNJI KRUG VIDI PRILIKOM POMRACENJA SUNCA KAO VENAC, GLAVNA MASA ZAPALJENE MATERIJE,,

Tako je Bog ovim ukazao - da je tim tadasnjim otkrivenjima koja mi je dao, otkrio - da ce njegovom skorom dolasku predhoditi poplave 2014 godine, odredjeni dogadjaji vezani za delo probudjenja crkve, kao i pojava bolesti izazvana Korona virusom nakon sedam biblijskih godina od 2014, a to je 2021 godina, sto je i ispunjenje otkrivenja koja mi je dao o pocetku poslednjih dogadjaja 2021 godine, koji ce ubrzo biti praceni Bozjom licnom objavom celom covecanstvu i njegov licni poziv svetu na obracenje, nakon cega ce u kratkom vremenskom roku Isus ponovo doci u sili i slavi - na spasenje onih koji ga ocekuju.
Amin!
 
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.249
Odgovoricu ovde posto je tema o Covd-u zatvorena:

Ta tema je rešena. Ministarstvo je potvrdilo da izolacija SARS-COV2 nije rađena u Srbiji kao ni parametri za određivanje PCR testa. To je ministarstvo zapravo reklo. Ali to se ne odnosi na svet jer je virus prema SZO izolovan u decembru 2019 i parametri PCR testa određeni u februaru 2020.

To je sasvim dovoljno da se obesmilsle sve mere kao i vakcinacija! Jer ako drzava Srbija nije izolovala virus i potvrdila da on zaista postoji, onda su sve mere besmislene!

Nema smisla slusati naredbe koje dolaze iz "svetske zdravstvene organizacije" ako drzava sama nije potvrdila da su njihovi navodi o postojanju virusa tacni!

I kakva je to drzava koja dozvoljava stranim agenturama da se mesaju u njene unutrasnje stvari, u nacine funkcionisanja njenog zdravstva, kao i u prevenciju i sprecavanje sirenja zaraze?

Znaci, drzava Srbija je kao i sve evropske zemlje, prihvatila navode o postojanju nekakvog virusa, za koji sama nije utvrdila da postoji!

A ovako se ponasaju samo okupirane ili neozbiljne zemlje!

Znaci, ili je sve dogovor i Srbija kao i druge zemlje zna da je sve laz, pa pristaje na igru, ili smo mi porobljena zemlja, koja mora slusati naredbe koje joj drugi postavljaju!

Bice ipak da je ovo drugo u pitanju, jer nasa zemlja je u pocetku tvrdila, ne zaboravimo, da je rec o "izmisljenom virusu" pa su promenili pricu, kada su ocigledno stigle direktive sa vise instance!

Što se maski tiče takođe Srbija nema svoje studije tako da ne može da ih ni iznese. Ali takođe postoje studije u svetu, najrelevantnijih institucija za tu oblast.

Nema Srbija studije ni za efektivmost vakcina ni za nosenje maski, pa ni dokaze da virus zaista postoji!

Ipak sve mere prihvata bespogovorno, kao da se podrazumeva da je sve ono sto kazu svetski mocnici istinito!

To moze da radi samo porobljena drzava!

Zato ovo na sudu ne prolazi!

Da bi Srbija mogla da nametne nekakve mere gradjanima, mora da garantuje da virus zaista postoji kao i to da su mere koje sprovodi efektivne!

Nazalost, Srbija to ne moze dokazati!
Kao sto ne moze ni jedna evropska zemlja!

Onaj ko je prvi ovo plasirao u javnost("Marko Kraljević" ) kao i čelnik udruženja nestalih beba svakako su namerno ovako plasirali radi manipulacije činjenicama. Svako ko dalje ističe ovaj manipulativnu "dokaz" učestvuje svesno u manipulaciji.

Dokazi da je ono sto je "Marko Kraljevic" plasirao neistinito? Ili su samo njegovi brkovi merilo?

Ako je samo to, njegovi brkovi ili celava glava nisu dokaz ni za sta!

Ovaj dokumet ima broj zahteva i predmeta koji je zaveden u ministarstvu, pa se to lako moze proveriti!

Tekst je tako srocen, da se ne moze tvrditi kako je rec o manipulaciji! Jer da jeste ne bi sadrzao broj, lako je proverljiv..

Ako ti tvrdis da je u pitanju laz, navedi dokaze da taj zahrev ne postoji, kao i da postupak nikada nije vodjen?

Mozes li to?

Ne ne mozes!

Protesti nisu ni potrebni. Ako je istina na toj strani pobediće bez ovih protesta. Tako smatram.

Protesti su neophodni, jer oni nece sa ovim stati, osim ako ih narod u tome ne spreci!

Mi smo njih birali na izborima, ne da oni vrse vlast i silu nad nama, vec da izvrsavaju ono sto mi kazemo!

Vlast je sluga narodu! Nije narod sluga vlasti!

Zato oni nemaju prava da nam naredjuju, i da vrse represiju nad nama, da nam naredjuju kako cemo mi da se ponasamo i kuda cemo da sedimo (da li u klubu kaficu restoranu), da nas na silu bodu itd..

Ako misle da to mogu, grdno se varaju!

I ako smatraju da vecina gradjana podrzava tu njihovu agresiju, neka lepo organizuju referndum pa upitaju narod da li se slazu da nevakcinisani budu maltretirani!? Tada ce imati podrsku za nasilje nad nama!

U suprotnom, ne mogu nista da urade, i suocice se sa nezadovoljstvom naroda i sa protestima!

Hrišćanima ostaje da se mole Bogu ako misle da su mere štetne.

Hriscani takodje glasaju na izborima, i biraju vlast! Takodje uticu na politicke tokove!

Ja nisam njih birao, da oni meni naredjuju, nego sam ja taj koji njima naredjujem! I oni moraju da rade ono sto sam ja rekao da je u mom interesu!

Ako ne budu radili ono sto je u mom interesu (u interesu vecine), ja, odnosno vecina gradjana ce ih "spustiti" sa vlasti, i letece sa brda sve u kantama za smece niz ulicu!

Neka se ne zafrkavaju sa narodom i neka se ne pretvaraju da su oni nesto! Jer nisu nista!

A meni niti bilo kom drugom slobodnom gradjaninu ne smeju da naredjuju! Mi smo ti koji njima naredjujemo i mi smo ti koji njih biramo da nam sluze!

Molim lepo!

Takođe i jedna i druga strana hrišćana, treba da se moli da Bog učini da se virus povuče. To je sasvim dovoljno od hrišćana.

Ko kaze da se Hriscani ne mole?

I ne moze da se povuce nesto sto ne postoji, a prema ovom dokumentu, virus ne postoji, jer ga drzava Srbija nije izolovala!

To sto pricaju stranci i nekakva SZO, mogu biti i jesu lazne informacije, koje nasa vlast nije ni proverila! A zasto nije proverila? Pa zato sto smo okupirana zemlja, koja radi oni sto joj se naredi!

*Toliko od mene! A to sto prijavljujes, i zatvorili su temu zbog tebe, stvarno nema smisla!
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.394
Toliko od mene! A to sto prijavljujes, i zatvorili su temu zbog tebe, stvarno nema smisla!

A izraz "bolesnik" koji mi upućuje Željko, to je dozvoljeno i to besomučno..ne mogu da se samo setim svih epiteta..ćutao i trpeo..bezbroj ih ima. In e samo meni već i drugim neistomišljenicima. Kod mene je sve transparentno..kada kažem ide prijava, ide prijava.

Ne sme mu se to tolerisati. Ne samo njemu nego bilo kome drugome. I tebe da neko Mire napada, na ovakav način prijavio bih ga. Niko više nikoga ne sme ovako prozivati. Samo kulturan dijalog. Hvala Bogu da se neko setio da upristoji forum.
 
Član
Učlanjen(a)
28.03.2013
Poruka
13.249
Skretanje teme.

Jeste skretanje teme kad si mi tamo zatvorio, pa sam ostao nedorecen.. Bilo mi je vazno da istaknem svoje misljenje..

I zasto si prijavio Slapa? Vidim da te je vredjao, ali opet, mislio sam da smo to prevazisli.. Opet ne podrzavam to njegovo ponasanje, a ne podrzavam ni tebe sto si prijavio.. Ispada kao da si zeleo da je zatvoris zbog nedostatka argumenata..

Sad nastavite s temom..

A izraz "bolesnik" koji mi upućuje Željko, to je dozvoljeno i to besomučno..ne mogu da se samo setim svih epiteta..ćutao i trpeo..bezbroj ih ima. In e samo meni već i drugim neistomišljenicima. Kod mene je sve transparentno..kada kažem ide prijava, ide prijava.

Ne sme mu se to tolerisati. Ne samo njemu nego bilo kome drugome. I tebe da neko Mire napada, na ovakav način prijavio bih ga. Niko više nikoga ne sme ovako prozivati. Samo kulturan dijalog. Hvala Bogu da se neko setio da upristoji forum.

Rekao sam, ne pravdam ga, jer nije smeo tako da ti se obraca. Ocigledno je puko. Ali takodje mi se ne svidja sto si ga prijavio. To tuzakanje, meni je to krajnja mera, ipak nisi trebao, mogao si da dokazes ono sto si imao a ne da prijavljujes..

Eto, da se sad ne bi s ovim vrteli u krug..

Zao mi je sto je ona tema zatvorena, verovatno sad necu ni imati razloga da pisem..
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.394
I zasto si prijavio Slapa? Vidim da te je vredjao, ali opet, mislio sam da smo to prevazisli.. Opet ne podrzavam to njegovo ponasanje, a ne podrzavam ni tebe sto si prijavio.. Ispada kao da si zeleo da je zatvoris zbog nedostatka argumenata..

Ja nisam hteo da se zatvori tema. To je već odluka administratora. Ja sam za to da se Željku skrene pažnja da bude pristojan. To sam želeo. Administrator je zatvorio verovatno privremeno temu..verujem da će je otovoriti ponovo. A bitno je da se pojedinci dovedu u red. Svugde vidiš Mire, mora postojati red. Eto sada vidiš zašto sam protiv svih vrsta nemira, buna, nasilja itd. Ovim sam pokazao samo doslednost. A on što vređa to mu nije na čast. Ne znam kako iko na formumu može da proguta sve njegove ružne reči i da ga i dalje podržava, lajkuje mu i da ga smatra nekim "autoritetom"..u čemu samo?

Ako tebe bude neko vređao od strane druge strane veruj mi da ću te prvi zaštiti. I bilo koga. Red i poštovanje mora da se zna i održava.
 
Natrag
Top