Katoličanstvo

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.333
Ti brukas Adventisticku crkvu.

Kojom naukom, ..?

Ovdje si ipak ti u pravu. Laodikeja deklarira da je Sin pravi Bog, i tako kontrira pionirima koji su vam osnovali sektu. Ti si, pak, u potpunom suglasju s vašim utemeljiteljima - James White, Ellen White, Joseph Bates i ostali - naučavaš da Isus nije istiniti Bog.

Kopiranje zemljotresa, drmanje kurvine filijale.

Što se pjeniš? Je li tebi dobro?
 
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.297
U Njemačkoj skandal, časne dovodile djecu kod političara i sveštenika.
 
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.297
Skandal u irskim katoličkim domovima: Umrlo 9000 djece, na nekima testirali cjepiva

PREMA novom izvješću irske vlade, oko 9000 djece umrlo je u irskim crkvenim ustanovama za neudane majke. Dakle, radi se o otprilike 15 posto sve djece koja su rođena ili su živjela u tim institucijama tijekom razdoblja od 80 godina.

U izvješću se spominje i emocionalno zlostavljanje žena, posebno za vrijeme poroda. Vladini podaci pokazuju da je stopa smrtnosti djece u domovima u kojima su deseci tisuća žena, uključujući i one silovane, bile poslane na porod, iznosila pet puta više od stope smrtnosti djece rođene u obiteljima s vjenčanim roditeljima.

Ustanove ovakvog tipa vodile su većim dijelom 20. stoljeća časne sestre i drugi pripadnici Rimokatoličke crkve. Financirala ih je država, a funkcionirale su i kao agencije za usvajanje. Posljednji takav dom zatvorio se 1998.

Prema ženama koje su rodile izvan braka najgrublje su postupali očevi djece i njihova uža obitelj. No takav su stav odobravale i institucije države te crkva, stoji u izvješću.


Index
 
Član
Učlanjen(a)
03.06.2010
Poruka
14.297
Pa kako ne bi penio, osladilo mu se drmanje nocu, jel vidis da stalno prica o tresenju kurve? Pusti ga nek se hvali! :roll:

Mire ima traume jer mu se mama nije udala iz ljubavi.


Nivo dvorske lude je da sam smisli nesto i onda se tome smeje, za razliku od tebe ja stavim tvoje reci i onda se sprdamo na grupama i u PP.

Zato ja imam grupu gde se sprdamo sa vasim izjavama. Ti se mojoj nauci ne mozes snejati, a ja tvojoj mogu.
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Pa kako ne bi penio, osladilo mu se drmanje nocu, jel vidis da stalno prica o tresenju kurve? Pusti ga nek se hvali! :roll:

Ko se hvali taj se kvari.... hahahahahahaha

Uzgred, ovo bi trebalo da je finiji deo foruma na kome se očekuje moralnije ponašanje i postovi.... barem bi tako trebalo da bude...

Da se nije jadničak zabunio pa umesto na XXX delu foruma (nema takvog, ali ima pojedinih tema slične sadržine) došao ovde da se hvali svojim noćnim "dogodovštinama"?

Ps. To što ga drma je najverovatnije "rukobludije", no i to "pere" kupus i subota... (šta ćeš brate, oni i ne znaju da im je "proročica" lupetala za desetoricu, jadnica nije mogla znati da je libido upravo najveći kod preživara, a tek kod zecova, koji jelte kupus i jedu.... :p:cool:

Onda i ne čudi "drmanje"
 
Natrag
Top