I djecu ubijaju, a Kristovim se nazivaju

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Uvreda je ovakve videe postavljati, a još je veća uvreda ljudima predlagati da ga pogledaju, jer su video napravili bolesni maloumnici i video je bolesnim maloumnicima i namjenjen. Nažalost, da bih ovo mogao saznati morao sam "zagaziti u sam smrad ovog videa", koji priliči jedino ljudima zatrovanog uma i zatrovanog duha.



Iskoristit ću upravo ovo gore da pokažem koliko je zatrovan i um i duh onoga tko ovakvo nešto napravi, a ništa manje nije zatrovan um i duh onih koji ovatke gadosti konzumiraju i koji ih još i drugima nude.

Dakle, ovdje se radi o intervjuu koji je neka srpska novinarka (Biljana Đorović) napravila s Kanađaninom Kevinom Annett-om. Kao zoran primjer o čemu se ovdje zapravo radi, vidjet ćemo upravo na pitanju vezanim na one nebuloze koje je Laodikeja naveo. Dakle:

Pitanje novinarke: Procesi kojima se sud sada bavi u vezi su sa „Devetim krugom ritualnog žrtvovanja“. Šta je „Deveti krug“, kada je ovaj kult ustanovljen i ko čini mrežu „Devetog kruga“? Šta povezuje ubistva dece u Engleskoj, Irskoj i Belgiji? Šta se dešava tokom rituala i koliko je svedoka svedočilo do sada na Tribunalu po ovom pitanju?

Kevin Annett: Žrtveni kult „Deveti krug“, star je najmanje dve stotine godina. Sud je pokrenuo istorijski proces za zločine trgovine decom i kultnih ritualnih ubistava. Povedena su dva sudska postupka protiv sadašnjeg pape Francisa. Tokom drugog zasedanja Suda (ICLCJ) u Briselu, održanom 17.avgusta 2014. pet sudija i 27 članova porote iz šest zemalja uključujući SAD, razmatrali su dokaze o nestanku preko 50.000 dece u Kanadi, SAD, Argentini i Evropi koja su bila žrtve Devetog kruga ritualnog žrtvovanja dece. Tokom zasedanja, glavni tužilac Tribunala predstavio je dokument Katoličkog jezuitskog reda pod nazivom “Magisterial Privilege” datiran na 25. decembar 1967. u kome se kaže da je svaki novi Papa dužan da učestvuje u Devetom krugu satanskih ritualnih žrtvovanja živorođene dece, uključujući i pijenje njihove krvi. Dokument je napisan na latinskom jeziku, pribavljen je iz tajnih vatikanskih arhiva i jasno ukazuje na to da su jezuiti vekovima imali utvrđen plan da ritualno ubijaju kidnapovanu novorođenčad i potom piju njihovu krv. Plan potiče od ideje o sticanju spiritualnih moći ispijanjem krvi nevinih, što je trebalo da osigura političku stabilnost papstva u Rimu. Počevši od 1773, ovaj plan se sprovodi od strane Rimokatoličke crkve, jezuita, svakog pape i kandidata za papu koji, da bi postao papa, mora da bude deo ovih žrtvenih ritualnih prava, koja uključuju silovanja, torturu i ubistvo novorođene dece i adolescenata. Imamo sada pet svedoka, jednog amerikanca i četiri evropljanina koji su bili deo ovih satanskih ritualnih žrtvovanja – koji su kao deca odgajani u katoličkim, satanističkim porodicama.
--------------------------------------------------------------
Primjetite četiri važna elementa iz odgovora Kevina Annetta:

1. Sotonsko krvoločni žrtveni kult "Deveti krug" inaugurirali su jezuiti 1773. godine.

2. Suđenje je održano 2014. godine.

3. U tom periodu - od 1773. do 2014. godine - za potrebe ovog kulta kidnapirano je 50.000 djece.

4. Za optužbu da je kidnapirano 50.000 djece, pronašli su (imaju) pet svjedoka.
--------------------------------------------------

Napravimo kratku i vrlo jednostavnu računicu:

2014 - 1773 = 241 godina - duljina trajanja ove prakse

50.000 : 241 = 207 djece/godinu - prosječan broj godišnje kidnapirane djece

Pustimo sada okolnosti i zbivanja iz 18 i 19 stoljeća, netko će reći da ne možemo znati, a onda da ne možemo nešto ni nijekati.

Pogledajmo zato samo period zadnjih 24 godine - od 1990. do 2014. godine. Ovo je period u kojem nitko ništa ne može sakriti. Dakle:

207 x 24 = 4968 djece - broj kidnapirane djece u periodu od 1990. do 2014. godine. Roditelji sve ove djece, kidnapirane u zadnjih 24 godine, su još uvijek živi. A kako svako dijete ima dva roditelja (oca i majku), riječ je o 4968 x 2 = 9936 roditelja (majki i očeva)

Pitanja koja svatko treba sam sebi postaviti i na njih odgovoriti:

Pitanje broj 1: Kako je moguće, da su kidnapirane desetine tisuća djece, a postoji samo pet svjedoka?

Pitanje broj 2: Kako je moguće, danas u vrijeme interneta i "pametnih" telefona, da 9936 roditelja ne vrišti do neba: Djecu su nam kidnapirali - pomozite nam!

Pitanje broj 3: Kako je moguće, danas kad sami građani u jedan dan organiziraju potjeru za čim god hoćete, za ovo nitko ništa ne organizira?

Sva ova tri pitanja, koja pitaju - kako je moguće, imaju samo jedan mogući odgovor: Uopće nije ni moguće, sve ovo je samo priča "bolesnika za bolesnike" - "umobolnika za umobolnike".

Ko je Kevin Annet? Na ovo pitanje dobićemo odgovor ako se koristimo Internetom, koji nam, ako samo znamo šta i kako tražimo donosi sledeće podatke:


Kevin Daniel Annett
Kevin Annett is a Canadian writer and former minister of the United Church of Canada.

Kevin Daniel Annett je Kanadski autor i bivši pastor Ujedinjene Crkve Kanade.

Šta je i kakva je to "United Church of Canada"? Evo i odgovora:

Kod:
https://www.wikiwand.com/en/United_Church_of_Canada

Ta "crkva" ima sledeća verovanja i prakse:

"Beliefs and practices
Bible
The United Church believes that the Bible is central to the Christian faith and was written by people who were inspired by God. The church also believes that the circumstances under which the books of the Bible were written were of a particular place and time, and some things cannot be reconciled with our lives today, such as slavery. The United Church of Canada uses the historical-critical method of interpreting the bible.

Sacraments
The two sacraments of the United Church are Communion and Baptism.

Communion
Communion is the ritual sharing of the elements of bread and wine (or, more commonly, grape juice) as a remembrance of the Last Supper that Jesus shared with his followers. It is usually celebrated at a table at the front of the sanctuary, where the minister blesses the elements before they are distributed to the congregation. There is no restriction regarding age or United Church membership—Communion is open to young children as well as Christians from other denominations. The actual distribution can take several forms, including passing a tray of bread cubes and another tray of small juice glasses from person to person, and then eating the bread and drinking the juice in unison; and "intinction", where each person takes a piece of bread, dips it into a cup of juice and then eats the juice-soaked bread.


There is no guideline for frequency. Some congregations celebrate communion once a month, others on a quarterly basis.

Prevešću, jer ovde na forumu postoje pojedinci koji navodno ne poznaju maternji jezik svoje "proročice" (Engleski). Sledi prevod onog podebljanog i crvenom bojom označenog

Verovanja i Prakse Ujedinjene "Crkve" Kanade

Pričešće je ritual deljenja delića hleba i vina (ili najčešće soka od grožđa) kao sećanje na Poslednju večeru koju je Isus deloio sa svojim sledbenicima. Ona se obično slavi na stolu ispred svetišta, gde pastor blagisivlja deliće pre nego što budu podeljeni kongregaciji. Ne postoje ograničenja vezana za uzrast članova Sjedinjene Crkve Kanade - Pričešće je dozvoljeno maloj deci, kao i Hrišćanima iz drugih denominacija. Stvarna podela može imati nekoliko oblika, uključujući tu i prolazak pladnjeva sa kupama hleba i malim čašicama soka svakoj osobi pojedinačno, nakon čega se jede hleb i pije sok; ili umakanjem gde svako od "vernika" uzima parče hleba, umače u čašicu soka i onda jede natopljen hleb.

Ne postoje pravila o učestalosti., Pojedine kongregacije proslavljaju pričešće jednom mesečno, druge kvartalno.


Deluje li nam ovo poznato?

Zatim tu je još jedna zajednička osobina:


Abortion
The church supports the right of women to have access to safe abortions that are covered by provincial health care, but also supports better access to contraception, sexual education, and counselling that might eventually make abortion unnecessary.

Pobačaj

Crkva podržava pravo žena na pristup bezbednim abortusima pokrivenim zdravstvenim osiguranjem, ali takođe podržava pristup kontracepciji, seksualnom obrazovanju, savetovanju, sa ciljem evenutalnog izbegavanja abortusa.

Dakle, imajući u vidu sve ovo, radi se o klasičnom skriptulatoru, sledbeniku Hislopa, Rivere i njima sličnih prevaranata.
 
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Rivera nije prevarant, vec bivsi Jezita koji je presao u Adventizam, i poceo da obelodanjuje tajne Vatikana, i dokumentovao ih u knjizi "VATIKANSKE UBICE"
 
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Niti je Rivera ikada bio "jezuit", niti je ikada bio adventist. Vama adventistima bi ga se moglo pripisati samo po gadostima i lažima u kojima je život potrošio

Ovom izjavom si samo potvrdio da u Vatikanu postoji opsta zavera cutanja i demantovanja svega onoga sto otkriva njegove tajne.
Ovo nije nista novo, jer se tom metodom Vatikan koristio i u proslosti, kao i danas.
Ali cesto uzalud, jer ne moze se prikriti nesto sto je tako ocigledno.

( Molim sve da otkucaju na google pretrazivacu ime Alberto Rivera, i izacice im stranica sa licnim dokumetom i fotografijom Rivere koji potvrdjuju da je Rivera bio Jezuita, i da procitaju njegovu autobiografiju ).

Dakle, Alberto Rivera jeste Adventista, bivsi jezita koji je bio u operativnoj sluzbi za borbu protiv protivnika Vatikana.
Kada je doneo odluku da istupi iz Rimokatolickog reda Jezuita - zivot mu je bio u opasnosti jer je bio progonjen sa ciljem da ga uklone, jer je znao suvise o tajnim radnjama Vatikana, sto je dokumentovao u knjizi "Vatikanske ubice" a postoji i njegovo svedocenje i u video materijalu koji se moze pogledati na internetu.

Jedna pojedinost koju bih izneo iz njegovih svedocenja je ta "da je od pocetka postojala zavera za unistenje protestantskih crkava, i da je Adventisticka crkva jedna od prvih u koju su ubaceni agenti Jezuiti, sa ciljem podrivanja i unistenja organizacije"

Tako da me ne bi cudilo da si ti Stvarnoslap jedan od njih, jer te i reci odaju.
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.331
Ali cesto uzalud, jer ne moze se prikriti nesto sto je tako ocigledno.

Tako je, vrlo često činimo stvari koje su uzaludne, uzaludno je i ovo što ću ja još jedan put ponoviti, ali neka, ja ću ipak ponoviti, ovako:

Niti je Rivera ikada bio "jezuit", niti je ikada bio adventist. Vama adventistima bi ga se moglo pripisati samo po gadostima i lažima u kojima je život potrošio.

( Molim sve da otkucaju na google pretrazivacu ime Alberto Rivera, i izacice im stranica sa licnim dokumetom i fotografijom Rivere koji potvrdjuju da je Rivera bio Jezuita, i da procitaju njegovu autobiografiju ).

Hoćeš li da ja tebi napravim "lični dokument s tvojom fotografijom koji potvrđuje da si i ti Jezuit"? :);)

Dakle, Alberto Rivera jeste Adventista, bivsi jezita koji je bio u operativnoj sluzbi za borbu protiv protivnika Vatikana.

Dakle, Alberto Rivera nikada nije bio jezuit i nikada nije bio adventist. Ponovit ću, vama adventistima bi ga se moglo pripisati samo po gadostima i lažima u kojima je život potrošio.

"Adventist Today" je časopis tvoje denominacije. Evo samo kratak izvadak iz jednog članka iz časopisa Adventist Today:

S junakom Jacka Chicka, Johnom Toddom, koji se ugasio, pomislili biste da će "Chick Publikacije" oklijevati u promoviranju još jednog prevaranta, ali prevarili biste se. Sljedeći je došao Alberto Rivera (1937. - 1997.), čovjek s još duljom 'reputacijom' od Johna Todda. (Podvizi i Todda i Rivere detaljno su opisani na Wikipediji.) Rivera je lažno tvrdio da je bio jezuitski svećenik i da je katolička crkva odgovorna za gotovo sve što nije u redu sa svijetom. Stvorila je islam, ubila Lincolna, izazvala dva svjetska rata i potajno promovirala homoseksualnost i pobačaj. Jacku Chicku to je zvučalo kao Istina, a ubrzo su Albertovi stripovi počeli kružiti uokolo. U prvoj, Alberto, lažni bivši isusovac imenovao je sve protestantske crkve u koje su se infiltrirali jezuitski tajni agenti, počevši po abecedi s adventistima. To je zapelo za oko samoprozvanom adventističkom evanđelisti Mikeu Cluteu.

Izvor:
HTML:
https://atoday.org/the-social-cost-of-conspiracy-theories/

Kada je doneo odluku da istupi iz Rimokatolickog reda Jezuita - zivot mu je bio u opasnosti jer je bio progonjen sa ciljem da ga uklone, jer je znao suvise o tajnim radnjama Vatikana, sto je dokumentovao u knjizi "Vatikanske ubice" a postoji i njegovo svedocenje i u video materijalu koji se moze pogledati na internetu.

Jedna pojedinost koju bih izneo iz njegovih svedocenja je ta "da je od pocetka postojala zavera za unistenje protestantskih crkava, i da je Adventisticka crkva jedna od prvih u koju su ubaceni agenti Jezuiti, sa ciljem podrivanja i unistenja organizacije"

Tako da me ne bi cudilo da si ti Stvarnoslap jedan od njih, jer te i reci odaju.

Kao što možeš vidjeti, iz svjedočenja tvojih adventista za koje sam ti gore ostavio i link na "Adventist Today", narodski rečeno - "pojeo si g.v.o! Međutim, to nije samo tvoja stvar, jer naprosto čitav forum "smrdi od ovog tvog čina". Zato ti ja, zaista najdobronamjernije, savjetujem - ne čini to više, zlo i laži će te u propast odvesti.

Zbrojite 2 i 2, Laodikejinu umobolno-imbecilnu priču o tome kako "pape love djecu, čereče ih i onda im žderu mesu i piju krv", zatim ovu drugu priču, od također umobolnika, imbecila, pokvarenjaka, lopova i prevaranta Alberta Rivere, i bit će vam jasno kako se to u adventističkim krugovima ljude truje i zaražava - i intelektualno i duhovno. Naime, nakon što je Ralph Woodrow sam povukao i svima zabranio daljnja tiskanja svoje knjige "Babilonska misterija religija", i nakon što je Alberto Rivera "provaljen" kao lažov, prevarant, lopov i umobolnik, njihove su se knjige nastavile tiskati i "besplatno dijeliti" isključivo u krugovima adventista sedmog dana. Glavni distributer ovakve 'literature' na ovim prostorima, sve do dana današnjeg, je "generalni zastupnik Ellen White za Transilvaniju i Balkan" Miroljub Petrović kucki.

P.S. Puno sam ovdje susreo "kuckista". Sami će se prepoznati. :)
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Tako je, vrlo često činimo stvari koje su uzaludne, uzaludno je i ovo što ću ja još jedan put ponoviti, ali neka, ja ću ipak ponoviti, ovako:

Niti je Rivera ikada bio "jezuit", niti je ikada bio adventist. Vama adventistima bi ga se moglo pripisati samo po gadostima i lažima u kojima je život potrošio.



Hoćeš li da ja tebi napravim "lični dokument s tvojom fotografijom koji potvrđuje da si i ti Jezuit"? :);)



Dakle, Alberto Rivera nikada nije bio jezuit i nikada nije bio adventist. Ponovit ću, vama adventistima bi ga se moglo pripisati samo po gadostima i lažima u kojima je život potrošio.

"Adventist Today" je časopis tvoje denominacije. Evo samo kratak izvadak iz jednog članka iz časopisa Adventist Today:

S junakom Jacka Chicka, Johnom Toddom, koji se ugasio, pomislili biste da će "Chick Publikacije" oklijevati u promoviranju još jednog prevaranta, ali prevarili biste se. Sljedeći je došao Alberto Rivera (1937. - 1997.), čovjek s još duljom 'reputacijom' od Johna Todda. (Podvizi i Todda i Rivere detaljno su opisani na Wikipediji.) Rivera je lažno tvrdio da je bio jezuitski svećenik i da je katolička crkva odgovorna za gotovo sve što nije u redu sa svijetom. Stvorila je islam, ubila Lincolna, izazvala dva svjetska rata i potajno promovirala homoseksualnost i pobačaj. Jacku Chicku to je zvučalo kao Istina, a ubrzo su Albertovi stripovi počeli kružiti uokolo. U prvoj, Alberto, lažni bivši isusovac imenovao je sve protestantske crkve u koje su se infiltrirali jezuitski tajni agenti, počevši po abecedi s adventistima. To je zapelo za oko samoprozvanom adventističkom evanđelisti Mikeu Cluteu.

Izvor:
HTML:
https://atoday.org/the-social-cost-of-conspiracy-theories/



Kao što možeš vidjeti, iz svjedočenja tvojih adventista za koje sam ti gore ostavio i link na "Adventist Today", narodski rečeno - "pojeo si g.v.o! Međutim, to nije samo tvoja stvar, jer naprosto čitav forum "smrdi od ovog tvog čina". Zato ti ja, zaista najdobronamjernije, savjetujem - ne čini to više, zlo i laži će te u propast odvesti.

Zbrojite 2 i 2, Laodikejinu umobolno-imbecilnu priču o tome kako "pape love djecu, čereče ih i onda im žderu mesu i piju krv", zatim ovu drugu priču, od također umobolnika, imbecila, pokvarenjaka, lopova i prevaranta Alberta Rivere, i bit će vam jasno kako se to u adventističkim krugovima ljude truje i zaražava - i intelektualno i duhovno. Naime, nakon što je Ralph Woodrow sam povukao i svima zabranio daljnja tiskanja svoje knjige "Babilonska misterija religija", i nakon što Alberto Rivera "provaljen" kao lažov, prevarant, lopov i umobolnik, njihove su se knjige nastavile tiskati i "besplatno dijeliti" isključivo u krugovima adventista sedmog dana. Glavni distributer ovakve 'literature' na ovim prostorima, sve do dana današnjeg, je "generalni zastupnik Ellen White za Transilvaniju i Balkan" Miroljub Petrović kucki.

P.S. Puno sam ovdje susreo "kuckista". Sami će se prepoznati. :)

Ah, pa da...
 
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Pogledajte ovaj sokantni video u kome je ukratko prikazana autobiografija Alberta Rivere, kao i razotkrivaju tajne Vatikana.

VATIKANSKI MORILCI DR ALBERTO RIVERA ( ISPOVEST BIVSEG JEZUITE )

Takodje, pogledajte video u kome sam Alberto daje intervju u ome razotkriva tajne Vatikana:

VATIKANSKE UBICE

Jetuiti su se dakle po recima Alberta Rivere infiltirali u Adventisticku crkvu sa ciljem podrivanja i unistenja organizacije, i oni danas deluju u rukovodecim telima crkve, pa tako mogu i da pisu i demantuju svasta predstavljajuci se kao nabodni Adventisti.

Ovim izjavama Stvarnoslap je samo potvrdio da u Vatikanu postoji opsta zavera cutanja i demantovanja svega onoga sto otkriva njegove tajne.
Ovo nije nista novo, jer se tom metodom Vatikan koristio i u proslosti, kao i danas.
Ali cesto uzalud, jer ne moze se prikriti nesto sto je tako ocigledno.

( Molim sve da otkucaju na google pretrazivacu ime Alberto Rivera, i izacice im stranica sa licnim dokumetom i fotografijom Rivere koji potvrdjuju da je Rivera bio Jezuita, i da procitaju njegovu autobiografiju ).

Dakle, Alberto Rivera jeste Adventista, bivsi jezita koji je bio u operativnoj sluzbi za borbu protiv protivnika Vatikana.
Kada je doneo odluku da istupi iz Rimokatolickog reda Jezuita - zivot mu je bio u opasnosti jer je bio progonjen sa ciljem da ga uklone, jer je znao suvise o tajnim radnjama Vatikana, sto je dokumentovao u knjizi "Vatikanske ubice" a postoji i njegovo svedocenje i u video materijalu koji se moze pogledati na internetu.

Jedna pojedinost koju bih izneo iz njegovih svedocenja je ta "da je od pocetka postojala zavera za unistenje protestantskih crkava, i da je Adventisticka crkva jedna od prvih u koju su ubaceni agenti Jezuiti, sa ciljem podrivanja i unistenja organizacije"

Tako da me ne bi cudilo da si ti Stvarnoslap jedan od njih, jer te i reci odaju.
 
Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.331
Jetuiti su se dakle po recima Alberta Rivere infiltirali u Adventisticku crkvu sa ciljem podrivanja i unistenja organizacije, i oni danas deluju u rukovodecim telima crkve, pa tako mogu i da pisu i demantuju svasta predstavljajuci se kao nabodni Adventisti.

Hoćeš li reći da je onaj članak iz kojeg sam citirao o Albertu Riveri, u adventističkom časopisu Adventist Today, napisao "jezuit koji se infiltrirao u tvoju sektu i razara je iznutra"!?!?!?

( Molim sve da otkucaju na google pretrazivacu ime Alberto Rivera, i izacice im stranica sa licnim dokumetom i fotografijom Rivere koji potvrdjuju da je Rivera bio Jezuita, i da procitaju njegovu autobiografiju ).

Svašta se na papiru može napisati, nacrtati, nalijepiti i što god treba dobiti. :) Razuman čovjek ipak i mozak koristi.
 
Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Hoćeš li reći da je onaj članak iz kojeg sam citirao o Albertu Riveri, u adventističkom časopisu Adventist Today, napisao "jezuit koji se infiltrirao u tvoju sektu i razara je iznutra"!?!?!?

Hmmm... ne samo da će to reći, nego će u klasičnom maniru EGW kultista tvrditi da je taj članak pisao neko koga je angažovao "sotonin štab za dezinformacije", čiji je cilj da uništi "verni ostatak"...

Shvatamo li mi uopšte sa kakvim kultom imamo posla? Kultom u kome je dozvoljeno da sledbenici odbacuju zvanične objave, zvanične listove, samog kulta, ali zato nikome od njih nije dozvoljeno da imalo posumnja u "objave" i učenja Ellen Gould Harmon White.

Svašta se na papiru može napisati, nacrtati, nalijepiti i što god treba dobiti. :) Razuman čovjek ipak i mozak koristi.

Svašta se i na tarabama može napisati....
 
Natrag
Top