PANTIĆ I MIHAJLOVSKI PONOVO U AKCIJI
Doajeni sportskog novinarstva Milojko Pantić i Zvonko Mihajlovski vratili se na male ekrane kao komentatori mečeva Jelen Superlige na TV Arena sport
Bez „starca“ nema udarca!
Povratak dvojice naših najvećih sportskih komentatora Milojka Pantića i Zvonka Mihajlovskog na male ekrane izazvao je veliki bum u javnosti, a ovaj tandem tvrdi da će svojim prenosima pokušati da promeni Srbiju!
Pantić i Mihajlovski su u nedelju zajedno prenosili utakmicu Superlige između Spartaka i Vojvodine na TV Arena, a u razgovoru za Kurir kažu da će ih fudbalska Srbija „trpeti“ do kraja polusezone.
- Odlučili smo da se vratimo na male ekrane jer želimo da Srbiji pokažemo da postoje još neki klubovi osim Zvezde i Partizana. Trenutno smo na probnom radu na TV Arena do kraja jesenjeg dela sezone, a posle ćemo videti - kaže Milojko Pantić.
Na njegovu izjavu za Kurir u prijatnom ćaskanju u jednom beogradskom restoranu nadovezuje se Zvonko Mihajlovski.
- Ukoliko se narodu i poslodavcima svidi ono što ćemo nas dvojica raditi, možda ćemo i u drugom delu sezone nastaviti da radimo prenose utakmica. Samim tim i „večiti derbi“. Milojko će nositi Zvezdin, a ja Partizanov šal i biće to nezaboravan prenos.
Kako sebe nazivaju, dva najstarija mladića među sportskim komentatorima tvrde da su sadašnji komentatori prenose podredili statistici i bespotrebnim informacijama. Takvu situaciju ovaj tandem namerava da promeni.
- Mladi lavovi mlečnih zuba koče fudbalske prenose. Nabacaju gomilu statističkih podataka i ne daju gledaocima da uživaju u igri. Zato smo mi odlučili da naša misija bude vraćanje duše fudbalskim prenosima i ubeđeni smo da će na uspeti - kažu uglas legende sportskog novinarstva.
Predrag Paunović
Možda odemo i na EP
Komentatorski tandem ne veruje da će „orlovi“ uspeti da obezbede plasman na Evropsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini.
- Daleko je Srbija od plasmana na Evropsko prvenstvo. Ne verujemo da će se to dogoditi. Opet, čuda se događaju... Imamo kvalitet da pobedimo preostalih šest utakmica i odemo dalje, onda ko zna. Možda vas budemo izveštavali odande - najavljuju Mihajlovski i Pantić.
Najdraži lapsusi
Milojko i Zvonko su u karijerama dobili veliki broj priznanja, ali su u narodu ostali upamćeni i po lapsusima.
- Moj najdraži lapsus i nije lapsus. Rekao sam: Na teren izlaze igrači Partizana, a evo i naših! Ne vidim šta je tu lapsus - kroz smeh kaže Pantić.
- Rekao sam Nikenen je skočio 120 kilometara. Kasnije su izračunali da je iz nemačkog Obersdorfa preskočio u Austriju - izjavio je Mihajlovski.
Kurir