Znak da je Armagedon blizu

Član
Učlanjen(a)
05.09.2013
Poruka
4.409
Blizu je Isusov dolazak II a ne Armagedon.



Opet biblijska neistina, nema još vladavine na Zemlji, nego Milenijum vladavine na Nebu sa svetima.

Prije 2. dolaska Isusa na Zemlji će se desiti niz dramatičnih događaja.

Svi grešnici na Zemlji će biti ubijeni 2.Pet 3:10 Ali će doći dan Gospodnji kao lupež noću, u koji će nebesa s hukom proći, a stihije će se od vatre raspasti a zemlja i dela što su na njoj izgoreće.

Otkrivenje 19,15I iz usta njegovijeh iziđe mač oštar, da njime pobije neznabošce; i on će ih pasti s palicom gvozdenom; i on gazi kacu vina i srdnje i gnjeva Boga svedržitelja.

Otkrivenje 19,21 A ostali pobijeni biše mačem onoga što sjedi na konju, koji iziđe iz usta njegovijeh: i sve se ptice nasitiše od mesa njihova.

Zemlja ostaje pusta.

Mihej 7,13 A zemlja će biti pusta sa stanovnika svojih, za plod djela njihovijeh.

Jeremija 4,23 Gledam zemlju: pusta je, evo, i prazna, nebesa: svjetlost im iščezla.

Izaija 24,3 Opustošena će biti zemlja, opljačkana sasvim, jer je Jahve odlučio.

Jeremija 16,4 Ljutom će smrću pomrijeti, neće biti oplakani niti će se pogrepsti, biće gnoj po zemlji, i od mača i od gladi izginuće, i mrtva će tjelesa njihova biti hrana pticama nebeskim i zvijerima zemaljskim.

Jeremija 25,33 I u onaj će dan biti od kraja do kraja zemlje pobijeni od Gospoda, neće biti oplakani, niti će se pokupiti i pogrepsti, biće gnoj po zemlji.



Milenijum će biti na nebu.
Otkrivenje 20,6Blažen je i svet onaj koji ima dijel u prvom vaskrseniju; nad njima druga smrt nema oblasti, nego će biti sveštenici Bogu i Hristu, i carovaće s njim hiljadu godina.

Evo ti ne možeš osporiti moje navode. Ja tvoje mogu.

Događaji oko ove teme su jasni u Bibliji kao i sve drugo.

Satana i demoni ne mogu da odu sa Zemlje 1000 godina. Ostaju sami da se muče jer nemaju koga da varaju.

Otkrivenje 20,2 I uhvati aždahu, staru zmiju, koja je đavo i sotona, i sveza je na hiljadu godina,


Pravedni vaskrsli i živi koji su zatekli Isusa bivaju odnešeni na nebo. Tamo traje istražni sud.

Isus dolazi 3. put na Zemlju. Vaskrsava mrtve nepokajane da im sudi.

Otkrivenje 20,5 Drugi mrtvi ne oživješe dok se ne navrši tisuću godina. To je ono prvo uskrsnuće.

Satana bivaju pušteni iz tamnice.

Otkrivenje 20,3 Baci ga u Bezdan koji nad njim zatvori i zapečati da više ne zavodi narode dok se ne navrši tisuću godina. Nakon toga ima biti odriješen za malo vremena.

Otkrivenje 20,7A kad se navrši tisuću godina, Sotona će iz svoga zatvora biti pušten:


Varaće ljude. Završna bitka.


Otkrivenje 20,8 I izići će da vara narode po sva četiri kraja zemlje, Goga i Magoga, da ih skupi na boj, kojijeh je broj kao pijesak morski.

Isus se spušta sa pravednima i sa nebeskim Jerusalimom na Zemlju. A demoni sa nepokajanim grešnicima ih napadaju.

Otkrivenje 20,9 I izađoše na širinu zemlje, i opkoliše tabor svetih i grad ljubljeni. I siđe oganj s neba, i proguta ih.


Svi bivaju uništeni nema nikakvih vječnih muka.

Psalam 37,38A grešnici bit će svi iskorijenjeni, istrijebit će se zlikovačko sjeme.


Izaija 5,24Zato, kao što plameni jezici proždiru slamu i kao što nestaje suha trava u plamenu, tako će korijen njihov istrunuti, poput praha razletjet` se pupoljak njihov, jer odbaciše Zakon Jahve nad Vojskama i prezreše riječ Sveca Izraelova.


Obadija 1,16"Jest, kako vi piste na svetoj mi gori, pit će svi narodi bez oduška, pit će i iskapiti - i bit će k`o da ih nigda bilo nije.




Zemlja biva obnovljena i očišćena od grijeha. Božji sledbenici naseljavaju obnovljenu Zemlju.


Otk 21:1 I videh nebo novo i zemlju novu; jer prvo nebo i prva zemlja prodjoše, i mora više nema.
Isus je vec dosao i vlada kao Kralj usred svojih neprijatelja,ali vi ga bas kao i nekad jevreji ne prepoznaste kao Hrista.
Da li se mozda secas ko treba da uzme krunu i nasledi Davidov presto?
On vec od 1914 sudi ljudima deleci ih na dobre i zle.Kao i na svakom sudu skupljaju se dokazi nekada i decenijama,i kad se presece na sudu,nece biti nikakve Zalbe vrhovnom,kasacionom ili vec kojem drugom sudu.Sudska odluka ce biti neopoziva.Prema tome kako ko postupa prema Bozjen narodu bice presudjen,ili blagoslov ili vecna smrt.

Matej, glava 7
22 Mnogi će reći meni u onaj dan: Gospode! Gospode! Nismo li u ime Tvoje prorokovali, i Tvojim imenom đavole izgonili, i Tvojim imenom čudesa mnoga tvorili?
23 I tada ću im ja kazati: Nikad vas nisam znao; idite od mene koji činite bezakonje.
Matej, glava 25
44 Tada će Mu odgovoriti i oni govoreći: Gospode! Kad Te videsmo gladna ili žedna, ili gosta ili gola, ili bolesna ili u tamnici, i ne poslužismo Te?
45 Tada će im odgovoriti govoreći: Zaista vam kažem: kad ne učiniste jednom od ove moje male braće, ni meni ne učiniste.
46 I ovi će otići u muku večnu, a pravednici u život večni.
Ali vi ne prepoznajete vremena i ruzite Isusovu bracu i sestre.Sirite mrznju prema njima da bi svoju istinu podigli iznad Bozje.
Ne plasite se rata i atomskih bombi,plasite se mrznje koju lazni Isusovi ucenici raspiruju ,razmisljajte onako kako nas je Isus Hrist naucio da rezonujemo.
 
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
POLITICKIM, DRUSTVENIM, I VERSKIM ORGANIZACIJAMA, I POJEDINCIMA

PROGLAS

VREME POSLEDNJIH DOGADJAJA SVETSKE ISTORIJE KOJI CE SE ODIGRATI NEPOSRENO PRE HRISTOVOG DRUGOG DOLASKA U SLAVI JE U TOKU, I PO BOZJIM OTKRIVENJIMA KOJA JE DAO U DANASNJEM VREMENU PREKO SVOJIH IZABRANIH SLUGU - ONO JE ODPOCELO 2021 GODINE, I U VRLO UBRZO BICE ZAVRSENO POMENUTIM HRISTOVIM DRUGIM DOLASKOM U SLAVI.

NAIME, KAO STO JE TO UVEK CINIO U PROSLOSTI - U ISTORIJI STAROZAVETNOG BOZJEG NARODA, KAO I U VREME PODIZANJA NJEGOVE NOVOZAVETNE CRKVE, TAKO JE BOG I U DANASNJEM VREMENU POSLETKA - PODIGAO SVOJE IZABRANE SLUGE, I KROZ NJIH UNAPRED NAJAVIO DOGADJAJE POSLEDNJEG VREMENA, KOJI SE DANAS ISPUNJAVAJU NA GLOBALNOJ SVETSKOJ SCENI, POSEBNO OD 2011 GODINE - KADA JE PO BOZJEM OTKRIVENJU ODPOCELO IZLIVANJE BOZJIH SUDOVA NA PLANETI ZEMLJI.

NEKI OD OVIH ZA POSLEDNJE VREME VAZNIH DOGADJAJA KOJE JE BOG UNAPRED OTKRIO SU SLEDECI:

1. VELIKI ZEMLJOTRES U JAPANU, I MESTU NA NOVOM ZELANDU SA SIMBOLICNIM IMENOM "KRAJSTCHURCH - HRISTOVA CRKVA" 2011 GODINE, KAO ZNAK POCETKA IZLIVANJA BOZJIH SUDOVA, I SKORE PROPASTI MNOGOBOSTVA - PRIKAZANE SIMBOLOM JAPANA, I FORMALNIH OTPALIH CRKAVA - PRIKAZANE SIMBOLOM KRAJSTCHURCHA - HRISTOVE CRKVE.
A OD 2011 SVE UCESTALIJE I RAZORNIJE PRIRODNE KATASTROFE NA RAZNIM KRAJEVIMA SVETA.

2. VELIKE POPLAVE NA PODRUCJU BALKANA 2014 GODINE.

3. PANDEMIJA KORONE VIRUSA 2020 GODINE.

4. RAT VELIKIH SILA 2022 GODINE, POKRENUTOG IZ RAZLOGA GLOBALNE SVETSKE DOMINACIJE, I SIRENJA ZAPADNOG UTICAJA, AMERIKE, NATO-a, EVROPSKIH SAVEZNIKA, I VATIKANA - U CILJU VLADANJA SVETOM, I USPOSTAVLJANJA ANTIHRISCANSKIH ZAKONA, I UKIDANJA SLOBODE SAVESTI.

IZ RALOGA GLOBALNOG OTPADA COVECANSTVA, KAO I VECINE CRKAVA OD BOGA, I ODBACIVANJA PORUKA BOZJIH KOJE POZIVAJU NA VERSKO PROBUDJENJE - BOG JE KAO ZAVRSNICU OVIH UNAPRED NAJAVLJENIH DOGADJAJA OTKRIO -DA CE SE ON SAM LICNO OBJAVITI COVECANSTVU U OVOM VREMENU, PRILIKOM CEGA CE UZ PRIRODNE MANIFESTACIJE OTVORITI NEBESA, POKAZATI SVOJU NEBESKU SLAVU, KAO I SVOJ MORALNI ZAKON - KOJI CE VIDETI SVI LJUDI NA SVOM GOVORNOM JEZIKU, I LICNO POZVATI SVET DA SE OBRATI, I PRIPREMI ZA HRISTOV DRUGI DOLAZAK U SLAVI, NAKON KOGA CE BOG NA OVOJ PLANETI STVORITI NOV SAVRSEN SVET LJUBAVI, RADOSTI, I MIRA.


AMIN!
 
Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.395
4. RAT VELIKIH SILA 2022 GODINE, POKRENUTOG IZ RAZLOGA GLOBALNE SVETSKE DOMINACIJE, I SIRENJA ZAPADNOG UTICAJA, AMERIKE, NATO-a, EVROPSKIH SAVEZNIKA, I VATIKANA - U CILJU VLADANJA SVETOM, I USPOSTAVLJANJA ANTIHRISCANSKIH ZAKONA, I UKIDANJA SLOBODE SAVESTI.

Jesi li siguran da su NATO i SAD pokrenuli ovaj rat zarad ukidanja slobode savesti? Pazi, nemoj upasti u zamku antizapadnih teoretičara zavere koji grade svoje teorije na tom talasu. Moli se Bogu za potpunije otkrivenje ovih stvari.

Pozdrav.
 
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
To nisam ni napisao.
Sustina je da je Rusija pokrenula rat radi zapadne dominacije, i NATO-a.

A sve drugo u vezi zapada stoji.
 
VIP
Učlanjen(a)
14.07.2011
Poruka
19.107
Vise da zastiti svoje granice od sirenja NATO-a, to je poznato.

Amerika jeste progovorila kao azdaha, i to odavno ( ratovi, sankcije, pritisci..itd.

U religijskom smislu nedeljnog zakona i progonstva mozda jos ne.
 
Natrag
Top