Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Zloca, a andjeli u avataru.:acute:Ova tema me bas bocnula....
Ne smem da komentarisem, ispascu najveci zloca na citavom forumu. Eto vec sam delimicno otkrila pojedine karakteristike
Zloca, a andjeli u avataru.:acute:
Ne, čovjek se ne rađa dobar. Čovjek se ne rađa ni zao. Čovjek se rađa kao bijeli list hartije. Šta će na toj hartiji biti ispisano, zavisi od porodice u kojoj odrasta, vaspitanja, društvene okoline..., i još mnogo toga.
Covek se radja sa koferom punim sudbine koju je napravio u proslosti. Samim tim da li se rodio u dobroj ili losoj porodici je vec odradio deo toga sto ga tek ceka. Ali naravno, u svakom momentu , bas kao i sada mi pisemo po tom papiru i kreiramo sudbinu sa nasim delima i mislima.
Ima ovdje malo kontradiktornosti. " Covek se radja sa koferom punim sudbine koju je napravio u proslosti." Prvo, ako se rađa nema prošlost, pa prema tome, ništa nije mogao ni napraviti u prošlosti.
Drugo, život ne određuje čovjeka, nego čovjek određuje život!
Kada dođemo na svijet, ne nosimo nikakv tovar na leđima, niti bilo kakvu hipoteku, a šta ćemo kroz život natovariti na sebe, najviše zavisi od nas samih. Naravno, ne isključivo samo od nas, ali u najvećoj mjeri da.
Samim tim sto se radja, sto dolazi na ovaj svet znaci da dolazi od negde isto kao sto ce i otici negde kada ga napusti
Ja sam ovo upravo i rekao, procitaj jos jednom.
Nosimo i te kako. Ti to mozes poricati ali sa tim neces nista promeniti. Ti opet ponavljas sto sam i rekao samo drugim recima, jedino sto bi ja rekao da sve zavisi samo od nas samih. I to kada neko drugi uleti u nas zivot negativno ili pozitivno je takodje proizvod nasih predjasnjih dela.Koliko puta smo se zapitali " zasto je bas meni to moralo da se desi " , " Sta sam ja lose uradio da mi se ovo desi..." a znamo da nismo nista lose uradili tokom zivota da bi nam se tako nesto lose desilo.
Generalno, tvoj stav od mog se razlikuje od toga sto ti mislis da nisi postojao pre i neces postojati posle i naravno to je tvoje pravo da mislis tako ali ni ti ni ja necemo promenuti istinu sa verovanjima. Ona nas sve ceka jednako, hteli mi to ili ne.