Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Zeitgeist....prvi dio laž, ostala dva dijela koja govore o blizancima i bankarima istina...
A, gdje je taj biblijski Bog? Ko sada vlada na zemlji, Bog ili Satana?Biblijski Bog je istinit, a Sotona je taj koji je učinio da sve poganske religije kopiraju onu pravu.
pa po njima vlada satana i ovo je satanisticko mesto, po meni majka priroda vlada zemljomA, gdje je taj biblijski Bog? Ko sada vlada na zemlji, Bog ili Satana?
Dok su prva dva filma uradili dosta dobro,ocekivao sam da ce treci deo biti dobra zavrsnica sa stilom.
Nazalost filozofiranjem o betonskoj dzungli,su uprskali,ali barem su dali neke nove ideje.....
ja sam to objasnio u mom proslom postu ali je onda uslijedilo ovo dole!!!zato samo tako nastavi te svim silama naprijed ima jos malo vremena a onda gledaj te sta ce se desiti!sjeti cete se vi mene kada gospod bude ravnao beograd kao haiti vrlo brzo ali onda nema nazad sa izgovorom pa znas mi nismo znali da je to tako mi smo mislili drugacije tada toga nema jer je kasno!ja znam da je ovo apsurd u vasim ocima ali cu vam ipak reci:veceg prijatelja od mene nema te jer bih ja ovoga trenutka dao svoj zivot samo da se pokaje te i okrenete bogu!!!
Ajde sada isto kao sto si trazio tekstove koje si kopirao ovde trazi malo rec " etika " na internetu, zatim kupi koju knjigu o istoj pa ubaci u kolekciju sa ostalim i iskombinuj nesto.
Posle procitaj jos jednom sta je jurivaka napisao, probaj da shvatis da uopste nije spominjao sadrzaj teksta koji si kopirao vec da nisi naveo izvor odakle si ga " ukrao" .
Ako ne mozes da slusas sta ti drugi kazu, kako ces da slusas sta ti bog kaze?
I da...sve ovo moras sto pre da uradis, jer antihrist dolazi a ti jos uvek nemas osnove etickog ponasanja a on voli takve nevaljalce.
Ja cu ti sada uciniti uslugu i zakljucati temu da te ne bi vise napadali demonizivani ljudi a ti se cuvaj....on stize....