Zeitgeist - istina ili laz?!

Član
Učlanjen(a)
12.01.2010
Poruka
472
?? Raj Patel i tako to??? ne znam šta reći??
[video]http://www.share-international.org/[/video]
Maitreya steps forward [video]http://www.share-international.org/av/v_maitreya_emergence.htm[/video]

Poslednja izmena:
LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
?? verujem da je on tu.... da oni su tu svuda oko nas. ali da li ja delim njihove ideje.ne.
Jesu, jesu, svuda su "oni" oko nas i među nama! Ali, prema proročanstvu sv.Jeronima Kaštelanskog, 66 dana prije pojave mesije, svima će im izrasti rogovi, tako da se više neće moći kamuflirati!

Član
Učlanjen(a)
12.01.2010
Poruka
472
Jesu, jesu, svuda su "oni" oko nas i među nama! Ali, prema proročanstvu sv.Jeronima Kaštelanskog, 66 dana prije pojave mesije, svima će im izrasti rogovi, tako da se više neće moći kamuflirati!

Uredniče, vi to ozbiljno?!hm.., stvarno kada čovek malo bolje razmisli, pižon je ako negrešim 15.09.2010. ustoličen za novog mesiju, danas 25.10.2010., ok ima još malo vremena, valjda ćemo živi da dočekamo novogodišnju žurku??:???:

LEGEND
Učlanjen(a)
14.09.2009
Poruka
8.464
Uredniče, vi to ozbiljno?!hm.., stvarno kada čovek malo bolje razmisli, pižon je ako negrešim 15.09.2010. ustoličen za novog mesiju, danas 25.10.2010., ok ima još malo vremena, valjda ćemo živi da dočekamo novogodišnju žurku??:???:
Što se tiče Pižona, malo strpljenja... Ono što kažu, živi bili pa vidjeli! A, za ove "druge".... obratite pažnju na pojavu koja će odjednom postati uočljiva - šeširi će naglo ući u modu???

Član
Učlanjen(a)
12.01.2010
Poruka
472
Što se tiče Pižona, malo strpljenja... Ono što kažu, živi bili pa vidjeli! A, za ove "druge".... obratite pažnju na pojavu koja će odjednom postati uočljiva - šeširi će naglo ući u modu???

Dobro ste rekli, strpljenja.. svakako ga imamo, ali vec je primetan trend na ulicama Beograda, pocelo je??!! bice cuda i mirakula

Član
Učlanjen(a)
06.06.2010
Poruka
320
Evo jos jednog zanimljivog linka na temu :

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
22.12.2010
Poruka
1.500
Zeitgeist je film koji svako treba videti.On predstavlja osnovno znanje drustva u kome se nalazimo.
On Veoma DETALJNO OBJASNJAVA MNOGE ZABLUDE I LAZI KOJIMA SU LJUDI LAGANI!!!
U prvom poglavlju o religiji,on opisuje Boga onako kako vidi da ga zastupaju njegovi obozavaoci,takozvani "hriscani",koji nemu ni H od hriscanstva.
Nadalje ZESTOKO i VEOMA DETALJNO DAJE DOKAZE o umesanosti USA vlade ubijanjem svojih gradjana,rusenjem kula bliznakinja.To je veoma teska optuzba koju jos niko nije demantovao.Takodje razotkriva bankarski klan Rokfeler-Morgan kao najvece podstrekace zla i kocnicu za bolji svetski poredak.Poenta filma je UJEDINJENJE SVIH LJUDI koji ce ODBACITI SVOJA VERSKA OBELEZJA...
Ovaj film samo potvrdjuje ono sto je Biblija odavno prorekla.
Porast ateistickog pokreta koji ce u poslednje vreme unistiti krivu religiju.Pre toga se ocekuje pad poslednje svetske sile USA-GB i njenom zamenom sa UN. Ovo je neminovno i samo je pitanje vremena posle ovolike GOMILE Dokaza.
Po meni ,preporucio bi jos dva filma za sticanje dodatnog znanja .
Who killed electric car i
history channel Nikola Tesla-Modern marvels
Ne volim da me iko laze,a nadam se i vi.
Pozdrav svima

Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
132
Moram ponovo da pogledam film da se podsetim, ali se sećam da je u prvom delu o religiji bio prepun laži. Deo o bankarstvu je koliko toliko OK, mada nije ništa nepoznato (onima koji su se bavili tom temom) ni spektakularno, a ono za 11.Oktobar me podseća na totalnu medijsku kampanju na svim frontovima u slučaju JFK (pa donekle i kod nas o ubistvu Đinđića). Ali pogledaću ga ponovo i navešću očigledne laži, mada je Wulf jedan deo već razotkrio (svaka čast na tome).
Ukratko, uzeti koncept kao dokaz je smešno ( ako je neko gledao dokumentarac o tome kako je Hari Poter satanističko štivo znaće o čemu pričam ). I na kraju zaključak, prvi deo filma te navodi na zaključak da je crkva najveća mafija na svetu. Pod dva, ako je sve ono tačno o bankama i 9/11, a crkva je najveća i najgora organizacija koja kontroliše sve... Onda je čitava teorija zavere delo...???

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
22.12.2010
Poruka
1.500
za gundarka
Pogledaj ponovo i od 2007 i 2008.Ovaj sto je sad izasao 2011 je osrednji.
Ovaj film rusi americku vladu i bankarski klan Rokfeler-Morgan!!!
Previse je dokaza o ubijanju sopstvenih gradjana,i mnogih,mogih drugih zlodela.
Nemaju ni teoretske sanse da izbegnu kaznu,mogu samo da je odlazu...
Ali obavezno odgledaj i film Ko je ubio elektricni automobil ,a potom i Nikola Tesla Modern marvels sa history channel.

Član
Učlanjen(a)
19.07.2010
Poruka
132
Gledao sam samo jedan i mislim da je bio onaj prvi ( gde na početku neki komičar priča o Bogu i crkvi ). O njemu ću pisati, a ako su i ostale radili isti ljudi, nisam siguran da želim da ih gledam. A o Tesli sam dosta toga gledao (nekada davno) ali neće ništa faliti da se podsetim. A što se tiče električnog automobila, to zvuči interesantno.

Natrag