Zavisnost ili navika...

Član
Učlanjen(a)
13.09.2009
Poruka
175
Cini mi se da ne postoji ni jedan dan a da nisam na ovom forumu.Iz tog razloga,ponekad se i pitam,da li je to ta zavisnost od interneta,koju cesto pominju,ili navika ili zelja za novim saznanjima.Ako neko ima slican osecaj ili "problem" neka mi prenese svoje iskustvo ili bar naka da svoje misljenje.

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
968
Cini mi se da ne postoji ni jedan dan a da nisam na ovom forumu.Iz tog razloga,ponekad se i pitam,da li je to ta zavisnost od interneta,koju cesto pominju,ili navika ili zelja za novim saznanjima.Ako neko ima slican osecaj ili "problem" neka mi prenese svoje iskustvo ili bar naka da svoje misljenje.
zesce si navucen

Učlanjen(a)
17.07.2010
Poruka
508
za sve kriv taj NATO
angry.gif

Član
Učlanjen(a)
12.02.2010
Poruka
356

Vetrovatno je navika. Ja kad nemam šta pametno da radim u realnom životu, dođem ovde u OFF-Topic i naslušam se gluposti. Ubijem vreme.
... a, kada želim nešto da naučim odem u onaj pametniji deo foruma - Tutorijali (!!!) . . . i učim korisne stvari, najčešće od bokija71. :D

Član
Učlanjen(a)
22.07.2009
Poruka
1.124
Ja imam naviku da čim uđem u Firefox odem na SF, sve se u sebi mislim samo 5 minuta kad ono pogledam na sat "U jbt prošlo sat i po!!!!"

Byk

Član
Učlanjen(a)
04.02.2010
Poruka
2.355
SF mi je na Operi zajedno sa Travian-om i još par stvari... Igram Travian i cool-iram ovde,tamo,onamo... :blum3:
Medjutim,kad radim to je već druga priča - imam manje slobodnog vremena,pa uletim malo ovde,malo tamo i tako... :dance2:

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Sf je zabeležen u bookmarks toolbar-u tako da čim se otvori mozilla na jedan klik sam daleko ili blizu...
I navika i zavisnost...komp mi je gotovo stalno uključen pa kad sam blizu pogledam šta ima novo... na estradi, eventualno izrazim svoje impresije i tako dan za danom yes3

Natrag