Zavisnost ili navika...

Učlanjen(a)
09.07.2010
Poruka
667
Cini mi se da ne postoji ni jedan dan a da nisam na ovom forumu.Iz tog razloga,ponekad se i pitam,da li je to ta zavisnost od interneta,koju cesto pominju,ili navika ili zelja za novim saznanjima.Ako neko ima slican osecaj ili "problem" neka mi prenese svoje iskustvo ili bar naka da svoje misljenje.

to ti je u prevodu kata je*ena strofa sorry kod mene je pocelo jednim bezazlenim brisanjem prasine sa racunara .:(

Učlanjen(a)
26.04.2010
Poruka
2.667
Ni jedno ni drugo.....usput..... i u isto vreme radim i druge meni korisne stvari.....

Član
Učlanjen(a)
15.05.2010
Poruka
773
treba dovoljno jak karakter da se ode s ovog foruma :),konkretno mislim da je forum navika a internet zavisnost

Član
Učlanjen(a)
18.06.2010
Poruka
5.646
Komp mi je ukljucen po ceo dan..navirim se sta ima na forumu s vremena na vreme..nisam zavisnik ali sam se navukla na forum..uvek pogledam sta ima novo..dam koment..ako mi je nesto interesantno..ako ne nista...muzika i opet muzika na kompu po ceo dan..:)

Član
Učlanjen(a)
02.08.2010
Poruka
535
Većina ljudi koji imaju internet zavisnost neće sebi i drugima da priznaju da boluju od nje.
Ovde se ne radi o zavisnosti od foruma, jer da nema internet konekcije nebi mogli ni da budemo na forumu.

Učlanjen(a)
17.07.2010
Poruka
508
u novembru sam uveo net samo zbog filmova, forumi su za mene novost, prilagođavam se polako

sem poslova koje radim uporedo se zaletim na pc napišem po neki post

mogu samo da kažem ovo, kad bi otputovao da bi mi falio. ende.

Natrag