Zavisnost ili navika...

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Ne treba ti jak karakter ... Ne platis internet neko vreme i eto .... Resena stvar .... :lol:

Resenje: Laptop .... :lol:
Za prvo, nije rešenje da ne platiš net jer bi tema onda trebalo da nosi naziv Zavisnost, navika... panika yes3
A ko ima Laptop... pa sad, ako neko hoće da luta gradom sa laptopom u ruci u potrazi za signalom i da mu se sugrađani smeju samo napred... mada nije da ne može lako da se dođe do signala, samo treba strpljenja :mrgreen:

Učlanjen(a)
24.04.2010
Poruka
5.966
Za prvo, nije rešenje da ne platiš net jer bi tema onda trebalo da nosi naziv Zavisnost, navika... panika yes3
A ko ima Laptop... pa sad, ako neko hoće da luta gradom sa laptopom u ruci u potrazi za signalom i da mu se sugrađani smeju samo napred... mada nije da ne može lako da se dođe do signala, samo treba strpljenja :mrgreen:

Dobro bre frende, da sam bio ozbiljan ne bih stavio :lol: znak .....

Član
Učlanjen(a)
05.09.2009
Poruka
7.315
Učlanjen(a)
17.07.2010
Poruka
508
Ako te neko pita, bolje te rade ove prepodnevne terapije, ali ima vremene naćićeš neku odgovarajuću samo da te prethodno ne pozove Ban Ki Mun, počinješ ozbiljno da smaraš yes3

Ako te neko pita, bolje te rade ove prepodnevne terapije, ali ima vremene naćićeš neku odgovarajuću samo da te prethodno ne pozove Ban Ki Mun, počinješ ozbiljno da smaraš yes3

Znam ja ali vidiš da mojne nije shvatio :dntknw:

koliko se sećam tako smo se upoznali sa tvojim provokacijama bez razloga, trebalo je sad da ćutiš.

pa da probaš ponovo.

Član
Učlanjen(a)
29.06.2010
Poruka
2.014
Bila sam veliki forumski zavisnik. Sada sam prešla u blažu kategoriju i forumski život mi je samo navika. Volim forume.

Natrag