He, he, dobar si :yahoo:
A ti to te protestRante zoveš izrodima iz bezuslovne ljubavi prema svima. Pa tvoje rečenice odišu netrpeljivošću. Kako li je tek u glavi i u srcu... :girl_werewolf:
Nisu moje recenice ovde problem, problem su ljudi koji hoce da otvore oci ovom nasem narodu, da im pomognu da se spasu, problem su zato sto govore istinu koja lazne ljude boli i srce im probada, gusi ih i ne mogu da je citaju demoni im odmah vrzmaju po glavi neciste misli zato sto su reci istinite i njih same ubijaju, a zasto, zato sto lazni ljudi ne mogu da se izbore sami sa sobom, a onda vide da se drugi spasavaju i zavide im, zele da ih povuku i da i oni odu u ad sa njima. Zbog toga ovde smetaju ljudi poput Sectora i Kaliste, jer oni istinu zbore, a lazni ce odmah i na ovaj post nasrnuti, kao sto nasrcu na njihove.
Ti si dobio odgovor na svoje pitanje, a kad si primetio da ne mozes da osporis moje reci onda si napao sa druge strane misleci da cu ja da se upecam u te Vase propale igre. Ali evo nahrani dusu svoju odgovoricu ti, ali nemoj vise da pokusavas, ovaj put radim to zbog tebe, drugi put necu: Izrodima sam ih nazvao ne zato sto ih ja ne volim, vec zato sto su bludni i gresnim nogama krenuli od vere koja je odavno skrenula sa pravog puta...