Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Za ovo imas veliku pohvalu od mene! (ako ti nesto znaci smile3)Verujem u Boga.. desi se da mi se vera poljulja, da se ljutim i da ga kudim.. ali moja vera je ono sto me čini ovakvim kakav jesam. Nisam vernik koji obilazi crkvu, osim za velike pravoslavne praznike.. možda onda i nisam vernik po pravim merilima. Moja vera se nalazi u mom srcu i bole me brige šta drugi misle.
Ne znam da li da verujem u život posle smrti. Pruža mi lepu utehu da znam da ću otići možda na neko lepše mesto kad me ovde više ne bude. Pruža mi utehu da znam da su neki moji tamo gore.. da žive i posle mene, na nekom drugom nivou, koji je meni nedodirljiv još uvek, ali da znam da postoje. Doduse, postojaće sve dok ih se sećam, dok sam ja živ.A onda se možda i sretnemo tamo smile3 sa druge strane, veliki sam materijalista i nije mi logično da tako nešto postoji, do same zemlje koja će me jednog dana prekriti i da isto tako neću umreti dok god ima neko ko će me spomenuti ili će me se setiti. Naučio sam da veru ne dovodim u pitanje.