Zasto vam se svidja ovaj forum?

Član
Učlanjen(a)
04.10.2009
Poruka
35
Ima odličnih tema,ali se malo piše....:D

Najbolje teme po meni su od ANA ANA

Član
Učlanjen(a)
22.08.2009
Poruka
488
zato sto ima vise opcija nego dugi jedinstven je a i ima svega na jednom mestu

Član
Učlanjen(a)
07.12.2009
Poruka
297
Forum je stvarno Broooka... tacnije Unique..
Nisam skoro bio na boljem forumu..S obzirom da sam bio na mnostvo foruma,ovaj se izdvojio iznad svih..
Puna pohvala SERBIAN FORUM TEAM-u...
Sve naj naj i da samo tako nastavite....

:fans:

Master Of The Universe
Član
Učlanjen(a)
28.10.2009
Poruka
911
Pre svega, sajt je odlicno uradjen u svakom smislu.

Naravno, i dobro je "snabdeven", ali to vec zavisi od korisnika ovog foruma.

Član
Učlanjen(a)
19.12.2009
Poruka
19
Da se predstavim kao novak

Forum je širokog spektra, pa je teško odmah sve pohvatati. Piše gde god ko hoće i niko to ne kanališe ili trash-uje. Npr. u temi Off Topic novak, kao ja, svako ima svoju temu, tako da i ja sada pišem a ne znam da li sam pogodio temu ? Ali dobro, pozdravljam, verovatno je cilj da na ovom forumu nadješ sve životne teme i da ne ideš na druge. Ovde ima sve, od časopisa, sporta, kondoma, ljubavi na poslu, ....
Evo pridružujem se i ja, pa možda ću nešto moći da prenesem.:stupid:

Član
Učlanjen(a)
18.11.2009
Poruka
3
Obozavam ovaj forum! Prvo sam na njega slucajno naleteo zbog crtaca, ali sada i jos svasta nesto nadjem ;) Sve pohvale!

Član
Učlanjen(a)
05.01.2010
Poruka
1.849
Forum je širokog spektra, pa je teško odmah sve pohvatati. Piše gde god ko hoće i niko to ne kanališe ili trash-uje. Npr. u temi Off Topic novak, kao ja, svako ima svoju temu, tako da i ja sada pišem a ne znam da li sam pogodio temu ? Ali dobro, pozdravljam, verovatno je cilj da na ovom forumu nadješ sve životne teme i da ne ideš na druge. Ovde ima sve, od časopisa, sporta, kondoma, ljubavi na poslu, ....
Evo pridružujem se i ja, pa možda ću nešto moći da prenesem.:stupid:

Pozdrav i tebi Sremac.
Ne bih se slozila sa tobom da pise ko gde hoce i da to niko ne kanalise.
To je moguce jedino u ovom delu foruma,zato i jeste to sto jeste.Sto se tice tvog posta postoji tema u off topic koja se zove Novajlije,pa i u njoj mozes da se predstavis.
Ali kako podnaslov foruma kaze-samo opusteno. :)

Natrag