Član
- Učlanjen(a)
- 05.09.2013
- Poruka
- 4.465
Sotona je razradio mnogo perfidnih nacina da bi progonio prave hriscane.Ovo nema veze sa istinom,mislim na naslov a ne tvoje pisanje.Ispada da Katolici,Pravoslavci I Protestanti nisu Kršćani a ove neke male grupe ili sekte jasu,kao J.Svjedoci i Adventisti!Nas u Hrvatskoj,Baptiste i Pentekostalce ne progoni nitko.
A znam da neki spomenuti napadaju Katolike!
Posto bukvalno progonstvo sa ubijanjem nije uspelo,pristupilo se podmuklim metodama,a pre svega zavadama ili sektasenjem koje su napravili lazljivi ucitelji,vukovi u jagnjecim kozama na koje su upozorili i sam Isus Hrist ,a i apostoli.
Ako je Isus Hrist naveo u Jovanu 15 glave
18 Ako svet na vas uzmrzi, znajte da na mene omrznu pre vas.
19 Kad biste bili od sveta, onda bi svet svoje ljubio; a kako niste od sveta, nego vas ja od sveta izbrah, zato mrzi na vas svet,
20 Opominjite se reči koju vam ja rekoh: nije sluga veći od gospodara svog. Ako mene izgnaše, i vas će izgnati; ako moju reč održaše, i vašu će održati.
21 Ali sve će vam ovo činiti za ime moje, jer ne poznaju Onog koji me posla...
Progonstvo moze biti cak i izrugivanje,a da ne govorimo diskriminaciju,gubitak posla jer je JS i slicno.
Mnogo JS je i dan danas na ovaj ili onaj nacin progonjeno.Mnogo je onih koji su zatvoreni jer nisu hteli da uzmu oruzje i da ratuju na bilo cijoj strani,jer su odabrali da vise slusaju rec Bozju nego ljudsku!