- Učlanjen(a)
- 07.07.2014
- Poruka
- 18.400
Pogrešno si me citirao. Ovo ja nisam napisao.
Ispravio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Pogrešno si me citirao. Ovo ja nisam napisao.
Pazi gluposti na kvadrat,Hitler je ubijao Hebreje,ubijao je on svakog pa i katolike i protestante (poznatog teologa Ditricha Bonhofera) jer on je bio okultista a ne katolik.Postoji JEDNA SVETA I SABORNA apostolska crkva koja sebe proglašava i majkom svih crkvi time sebi protivreči da je jedina.
Vi sami recite koja je jedina crkva i sveta i prava pa kad to uradite onda ćemo znati koja progoni kroz celu istoriju svete a posle protestante i na kraju one koji drže zapovesti Božje i imaju svedočanstvo Isusovo.
Pozdrav.
Ni ja ne vidim da Hitler ubija Jevreje i nikoto ne vidi,eto izađi na ulici i vidi idi u Berlin i vidi ...nema toga.Zašto veruješ istoriji nije Hitler postojao kao ni Tito ni inkvizicije.Konsultuj se sa Slapom i čućeš da to sve lažovi pišu.Kad malo bolje razmislim ni ti ne postojiš jer to Rim nije verifikovao.
Pazi gluposti na kvadrat,Hitler je ubijao Hebreje,ubijao je on svakog pa i katolike i protestante ...
Usput,nije Hitler osobno ubijao,ubijali su Njemci a njih je pola Katolika a pola Protestanata!
Bio sam u Dahauu,konc logoru bivšem,70 Katoličkih svećenika samo iz Poljske je tamo ubijeno!
A što se tiče Taramaninog odgovora, izgleda da stvarno nema šta da kaže. Koje to tradicionalne crkve napadaju prave hrišćane i koji su to pravi hrišćani?
Nepismenost opet na djelu,70 svećenika iz Poljske a ostalih ljudi tko zna koliko.Hitler po tebi katolik,a ubijao vjernike svih vjera!Pa ja im to govorim što pišu gluposti zbog 70 ljudi koji su se sami poubijali? Vidiš kako lažu a Dahau nije postojao kao ni Hitler to su izmislili oni lažovi koje Slap često navodi nekad u većem nekad u manjem broju kako mu kad paše.Kako kojeg citiram on ga uvrsti u islednički Isusovački notes i proglasi lažovom.
.
Ovo nema veze sa istinom,mislim na naslov a ne tvoje pisanje.Ispada da Katolici,Pravoslavci I Protestanti nisu Kršćani a ove neke male grupe ili sekte jasu,kao J.Svjedoci i Adventisti!Nas u Hrvatskoj,Baptiste i Pentekostalce ne progoni nitko.Razlog je veoma jednostavan...iz istog razloga zbog kojeg su gonili,uhvatili,sudili,osudili i ubili Isusa Hrista.
Znate li zasto su Isusa Hrista gonili,sudili i osudili,i preko Pilatove ruke ubili njegovi sunarodnici?
Матеј 20-26
26 Ali među vama da ne bude tako; nego koji hoće da bude veći među vama, da vam služi.
Јован 15
18 Ako svet na vas uzmrzi, znajte da na mene omrznu pre vas.
19 Kad biste bili od sveta, onda bi svet svoje ljubio; a kako niste od sveta, nego vas ja od sveta izbrah, zato mrzi na vas svet.
20 Opominjite se reči koju vam ja rekoh: nije sluga veći od gospodara svog. Ako mene izgnaše, i vas će izgnati; ako moju reč održaše, i vašu će održati.
Ova tema je otvorena kao odgovor temi "zašto protestanti napadaju tradicionalne Crkve", pa bi trebalo da bude jasno..Ovo nema veze sa istinom,mislim na naslov a ne tvoje pisanje.Ispada da Katolici,Pravoslavci I Protestanti nisu Kršćani a ove neke male grupe ili sekte jasu,kao J.Svjedoci i Adventisti!Nas u Hrvatskoj,Baptiste i Pentekostalce ne progoni nitko.
A znam da neki spomenuti napadaju Katolike!
Nisam tu temu vidio!Ova tema je otvorena kao odgovor temi "zašto protestanti napadaju tradicionalne Crkve", pa bi trebalo da bude jasno..
Nisam tu temu vidio!
Usput,vidim da izabeleta sa tobom zna lipo pričat,posramila me jer te uglavnom napadam,a to je stoga što staješ na stranu tarabane i laodikeje koje smatram lošim kršćanima.Izvini što sam često znao pretjerati!Možda niste za isti koš.