Član
- Učlanjen(a)
- 16.12.2012
- Poruka
- 954
Interesuje me šta svi hrišćani misle o Božjim opomenama iz Otkrivenja 14. glave.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
I to je dokaz da niste crkva Božja jer onda treba da da rod, a vi ga niste dali.
Ne u ukupnom broju ljudi, ali svakako da je bila i većina vjernih od Božjeg naroda. Imamo primjere u Bibliji.
Netačno advent. pokazuju rod.
Govoriš iz svoje perspektive jer u stvari ti o sebi govoriš.
Većina vas je izdala Hrista. Pa čak i u Jasenovcu se to vidi kod deda Vukašina.
Dokaz da pravosl. nije trn u oku zapada zbog ispravne vjere nego jdnostavno zbog toga da upravljaju sa njima direktno.
I još dokaz da Srbi nisu stradali zbog Hrista nego Srpstva.
Ustaša traži od deda Vukašina da blagoslovi Pavelića, on odbija, znate dalje pomalo mu kida dio po dio tijela.
Izjava deda Vukašina dokazuje PRKOS I INAT što je po Bibliji grijeh. Rekao je "Samo ti sinko radi svoj posao".
Ustaša nije tražio što je protiv vjere u Boga, naprotiv to je bilo Božje.
Šta Biblija kaže?
Matej 5,44
A ja vam kažem: ljubite neprijatelje svoje, blagosiljajte one koji vas kunu, činite dobro onima koji na vas mrze i molite se Bogu za one koji vas gone;
Rimljanima 12,14 Blagosiljajte one koji vas gone: blagosiljajte, a ne kunite.
1. Petrova 3,9 Ne vraćajte zla za zlo, ni psovke za psovku; nego nasuprot blagosiljajte, znajući da ste na to pozvani da naslijedite blagoslov.
Zato tolika kuknjava zbog stradanja.
Kako hrišćani podnose stradanja. Evo iz Biblije.
1. Korincanima 4,11
Do ovoga časa i gladujemo, i trpimo žeđu, i golotinju, i muke i potucamo se,
1. Korincanima 4,12 I trudimo se radeći svojijem rukama. Kad nas psuju, blagosiljamo; kad nas gone trpimo;
1. Korincanima 4,13 Kad hule na nas, molimo; postasmo kao smetlište svijeta, po kojemu svi gaze dosad.
Pitaj brata Laodikeju zasto ne ide u adv. crkvu? Ja cu ti reci zasto, zato sto je on kao pravi vernik, a od drugih licemernih vernika odbacen, i zbog samog stanja u crkvi, pretvaranja, a u tom pretvaranju ucestvuju i pastori i propovednici..
Eno on ce ti sve reci...
Dokaz da pravosl. nije trn u oku zapada zbog ispravne vjere nego jdnostavno zbog toga da upravljaju sa njima direktno.
Da jeste, masoni vole racunati meriti i prilagodjavati bibliju svojem ucenju, pa je tako C.T.Russell na primer putovao u egipat, merio hodnike piramide i na osnovu duzine hodnika izveo zakljucak o kraju sveta 1914. koja se poklapala i sa prorocanstvom iz Biblije, u ovom slucaju on je natempirao da tako izgleda kao da Biblija to kaze, a u stvari mu je temelj prorostva bila "piramida" i "uglomer". Vidis nije daleko od masonske nauke, oni obozavaju piramide i uglomere .
Vole masoni proucavati i Bibliju, vole racunati , a to je radio i Miler..
Vole masoni proucavati i Bibliju, vole racunati , a to je radio i Miler..
"Masoni vjeruju u okultno tumačenje Biblije u kojoj se kriju tajne nevidljive za ljudsko oko, čime se iz postojećeg vidljivog teksta pokušava vjestački izvući brojčana vrijednost koja bi računanjem ukazala na buduće događaje. Primjer skrivenog biblijskog koda, izračunavanje brojčane vrijednosti imena ljudi, gradova, itd, što je bila praksa vavilonske okultne numerologije i astrologije."
Masoni nasu Hriscansku veru predstavljaju kao pagansku mesavinu poreklom od egipatsko- vavilonske religije. Otvori samo njihovu Bibliju i naci ces kako oni stvaraju fiktivne price.
Na primer njima je "Amen" na kraju Hriscanske molitve zapravo - "Amen-Ra" , tako da kada Hriscanin izgovori "amen" oni tvrde da je on pozvao egipatskog Boga Amena. Tako im je i nase Hriscansko Trojstvo u stvari egipatsko Trojstvo "izida, horus i seb", i to sve nalazis kod njih, ali i kod Jehovinih Svedoka na primer, koji takodje poricu Trojstvo i imaju istu pricu kao i masoni u tvrdnji da je Trojstvo egipatsko- vavilonskog tj. paganskog porekla.. To su tvrdili i adventisticki pioniri, ako nisi znao, da je "Trojstvo - egipatska nauka" . Dalje to ide u prici o vezi tradicionalnih sa egipatskom mitologijom, zapravo njima je cela nasa Hriscanska vera povezana sa "vavilonsko - egipatskom misterijskom praksom"..
Dalje to ide u prici o vezi tradicionalnih sa egipatskom mitologijom, zapravo njima je cela nasa Hriscanska vera povezana sa "vavilonsko - egipatskom misterijskom praksom"
Tripo zasto izmisljas?
Zar nisi citao brojna iskustva ljudi kojima bilo zapovedjeno da izdaju Hrista i za vreme turaka i komunizma,
Zasto si takav?
Ti ne znas sta pricas Tripo, nikakve moje perspektive tu nema, nego ti jos ne poznajes narod u adv. crkvi, a ja ga znam godinama. Situacija jeste bolja nego u pravoslavnoj, ja nista ne lazem, ali opet stanje nije onakvim kakvim ga ti zelis predstaviti, u smislu da mi nemamo rod a vi ga imate, to je zapravo iz tvoje pogresne perspektive a ne moje..
Pitaj brata Laodikeju zasto ne ide u adv. crkvu? Ja cu ti reci zasto, zato sto je on kao pravi vernik, a od drugih licemernih vernika odbacen, i zbog samog stanja u crkvi, pretvaranja, a u tom pretvaranju ucestvuju i pastori i propovednici..
Eno on ce ti sve reci..
A ja i dalje tvrdim, da se odnosom pravih i nazovi vernika u nekoj crkvi ne moze meriti ispravnost te vere, jer ne mozes ti kriviti lekara sto se pacijent ne pridrzava propisane terapije, a ti misli kako god hoces...
I ne budi tvrdoglav Tripo bezveze, nisam ja tu da bi tebi namerno negirao i da bi te ubedjivao, niti si ti ovde da se meni namerno inatis, vec da razgovaramo kao razumni i duhovni ljudi, kao braca, na lep nacin. Zar ne treba biti tako?
Opet te pozivam da popravimo komunikaciju.