Zašto đavlina Isusovu Majku Mariju kurvom prikazuje?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nije komentarisao taj sajt koji sam postavio. I to je pravoslavni sajt, takođe. I on jasno kaže da Jakov Alfejev nije Jakov, Isusov brat.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Nije komentarisao taj sajt koji sam postavio. I to je pravoslavni sajt, takođe. I on jasno kaže da Jakov Alfejev nije Jakov, Isusov brat.

Je, mire je prokomentirao, uostalom čut ćeš i od njega.

Nego, kada ti već držiš toliko do pravoslavnih sajtova, pogotovo onoga koji si citirao, citiraj ovdje sa toga istog sajta koliko je djece imala Isusova Majka Marija.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nije komentarisao sajt koji sam ja postavio. Neka komntariše.

Pa znaš kako, pravoslavlje nije samo ono iz IV veka i posle. Imamo i ono od I do IV veka. Rani crkveni oci do otprilike Tertulijana nisu govororili o večnom devičanstvu Marije. Ono kreće otprilike u III veku da se potencira.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Nije komentarisao sajt koji sam ja postavio. Neka komntariše.

Ja mogu čekati, sačekat ćemo miru.

A dok čekamo miru, kako ti puno držiš do pravoslavnih sajtova, pogotovo onoga koji si citirao, citiraj ovdje sa toga istog sajta koliko je djece imala Isusova Majka Marija.

P.S. Koliko je apostola, od njih ukupno dvanaest, nosilo ime Jakov?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Njihovo citiranje ima za cilj da se pokaže da Jakov Alfejev nije Jakov, Isusov brat.

Ne traži ono što nije svrha citirana sajta. Čekamo Miru.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Njihovo citiranje ima za cilj da se pokaže da Jakov Alfejev nije Jakov, Isusov brat.

Ne traži ono što nije svrha citirana sajta. Čekamo Miru.

Kada saznamo koliko je ukupno djece rodila i imala Isusova Majka Marija, sve ostalo u ovoj diskusiji postat će posve irelevantno, ali i posve jasno.

Zato, citiraj ovdje s pravoslavnog sajta, za koji si sam ostavio link, koliko je djece imala Isusova Majka Marija.

Član
Učlanjen(a)
06.05.2012
Poruka
2.380

:beee: Simpatično, ali i naivno.

Kao da će Mire prihvatiti tvoj/protestanski stav da je Marija imala desetero djece.
Ima nekoliko primjera iz Evanđelja koja nisu do kraja jasna, npr. mladić koji je ostavio plahtu i otrčao gol..uvijek se smatralo da je to bio sam evanđelista Marko, ali to uopće nije važno. Tako je netko u pravoslavlju mogao zaključiti da Jakov Alfejev nije Isusov brat, nego da je postojao još neki treći Jakov, ali to je samo pretpostavka.
Pravo pitanje je zašto protestanti uvijek love u mutnom?

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Pravo pitanje je zašto protestanti uvijek love u mutnom?

Pravi odgovor je slijedeći - Zato što su oni "kopilad kopileta". Martin Luther je kopile Jude Iškariotskog kojega je đav'o "nagradio omčom", pa je istu "čast" jednako završiti imao i Martin Luther kao Judino kopile. A ovi ostali "protestantići" kopilad su kopileta. Sada ti je sve jasno. :) Ako što bude trebalo razjasniti samo pitaj.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Katolička izmišljotina(ili bolje reći..izmišljotina nekih katolika. Pošten katolik će se gnušati ovakvog stava). Vidi se da nisi pravi katolik...

Zaboravi, prošlo je vrijeme da vi protestantski divljaci mislite kako možete "katolicima (i svima drugima) zavrtati glavom". Dasta je vaših laži i dosta je vašeg otrova. "Pravi katolici 21. stoljeća" su oni koji su spremni istinu govoriti. A istina je da vam se ćaća Martin Juda Luther objesio, dobivši od đavla omču kao nagradu za vjerno služenje, točno kao i Juda Iškariotski.

Natrag