Zašto đavlina Isusovu Majku Mariju kurvom prikazuje?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Ne pitaj me ono što nisam tvrdio..

Što se tiče izraza "prvenac" u kontekstu rađanja uvek znači da je on najstariji u odnosu na ostalu decu. E Željo, Željo...kao da nikada nisi čuo za izraz prvenac.

Učlanjen(a)
11.02.2009
Poruka
8.070
Za Mariju Magdalenu smatramo da je ona bila Marija iz Betanije, sestra Martina i Lazarova i Isusova supruga. Ona je bila onaj učenik kome je Isus rekao: “Evo ti majke!”

Hmm, krasni "kršćani" i "Biblijski srbo hrvati" (Tihomir Mikulić - što li je on Branku Mikuliću?, i Miroljub Petrović)....

Ne bi me uopće začudilo da im je jedan od "izvora" i "Sveta Krv - Sveti Gral", ali i "Da Vinčijev kod", "Isus i Templari - pravi naslov "Isus i mračna tajna templara" i slični masonski produkti rektalnog pražnjenja.....

Ps. Idioti, a taj im naslov i te kako priliči nisu se udostojili ni da pročitaju Ivanovo evanđelje, makar i površno.

Da jesu, vidjeli bi da Ivan nigde u svom evanđelju ne govori o sebi, ne daje svoje ime, nego spominje učenika kojega je Isus ljubio (voleo). Po tome i znamo da je on, Ivan to evanđelje i pisao, isto kao što znamo da ni jednu od knjiga pripisanih Mojsiju, Mojsije nije lično PISAO.

Na pitanje zašto otac i "bog" ovih idiota mrzi Blaženu Djevicu Mariju - Bogorodicu, odgovor se može naći i u ovome:

„Bog je zametnuo i podigao samo jedno, ali nepomirljivo, neprijateljstvo koje će trajati do konca i bivati sve žešće: neprijateljstvo između Marije, svoje dostojne Majke, i Lucifera, između djece i slugu Presvete Djevice, s jedne strane, i sinova i šegrta Luciferovih, s druge. Prema tome, najljuća neprijateljica, koju je Bog podigao protiv đavla jest Marija, njegova sveta Majka.

Bog joj je, dapače, dao već od raja zemaljskoga, premda je tada bila još samo u Božjoj zamisli, takvu mržnju prema onom prokletom Božjem neprijatelju, toliku vještinu da otkrije zloću one stare zmije i toliku snagu da pobijedi, zgnječi i satre toga ohologa bezbošca, da je se on boji više nego svih anđela i ljudi, pače, u nekom smislu, više nego i samoga Boga.

To ne znači da sveta srdžba, mržnja i moć Božja protiv sotone nisu neizmjerno veće od srdžbe, mržnje i moći Presvete Djevice, jer su Marijine savršenosti omeđene; ali se Sotona nje više boji zbog dva razloga. Prvo, jer je ohol, pa neizmjerno više trpi što ga pobjeđuje i kažnjava mala i ponizna službenica Gospodnja, te ga njezina poniznost ponizuje više nego Božja svemoć. Drugo, jer je Bog dao Mariji veliku moć protiv đavola da se – kako su na usta opsjednutih često morali i protiv svoje volje priznati – više boje jednog njezina uzdaha za koju dušu negoli molitava svih svetih, i samo jedne njezine prijetnje protiv njih negoli svih ostalih muka“​

(Rasprava o pravoj pobožnosti prema presvetoj Djevici Mariji, 52).​

kao i u cijelom tekstu:

https://www.quovadiscroatia.com/marija-ce-slomiti-islam-ili-ce-islam-slomiti-nas/

Pps. Tekst pored toga što razotkriva muhamedansko zlo, otkriva i razloge zašto je i Jovan alergičan na Bogorodicu.

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Važno je da Jakov Alfejev po tradiciji baš, nije Jakov, brat Isusov. Po tradiciji Jakov Alfejev je brat Matejev.

Sasvim jasno šta kaže tradicija. I ti tu baš ništa ne možeš. Možeš samo da se nerviraš...

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Čekam da vidimo šta kaže Mire...pokazao sam mu sa linka SPC da je Jakov Alfejev brat Mateji apostolu.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Slepac si još veći jer ne vidiš moj odgovor sa pravoslavnog sajta.

Mire to još nije prokomentarsao.

Mirin komentar ti je u gornjem mirinom odgovoru koji sam ti gore kopirao. Sveti Jakov brat Gospodinov = Jakov Alfejev. Dakle, mudžahedine, zašto lažeš. I, mudžahedine, od ukupno dvanaestorice Isusovih apostola koliko ih je nosilo ime Jakov?

Učlanjen(a)
22.07.2016
Poruka
11.465
Nije komentarisao sa pravoslavnog sajta koji sam mu ponudio. Taj pravoslavni sajt kaže da Jakov Alfejev je brat apostola Mateja.

Učlanjen(a)
07.07.2014
Poruka
18.400
Nije komentarisao sa pravoslavnog sajta koji sam mu ponudio. Taj pravoslavni sajt kaže da Jakov Alfejev je brat apostola Mateja.

Je, mire je prokomentirao postavljajući tekst s jednog drugog pravoslavnog sajta i ostavljajući link na njega.

A kada ti već držiš toliko do pravoslavnih sajtova, citiraj ovdje i sa sajta koji si ti ostavio i onoga koji je mire ostavio, koliko je djece imala Isusova Majka Marija.

Natrag