Zarada preko interneta

Član
Učlanjen(a)
18.06.2011
Poruka
17
Dobar dan svima! Posto nisam zaposlena probala bih to sa reklamama,samo mi nije jasno oko nacina isplate,jer nisam imala nikakvo iskustvo do sada.Interesujeme isplata preko kartica,dali treba imati racun u banci?Nesmatram da je BILO KAKVA ZARADA MALA.Pozdrav svima na forumu.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2011
Poruka
17
Ja imam devizni racun u intesi al nemam bankomat karticu,dali je potrebno traziti i nju ili su dovoljni podaci sa te sto imam.Ovo mi je prvi forum na koji sam se registrovala i nije mi bas najjasnije kako se forumi koriste,sta znaci izmeni post.Nemoj te se smejati jer sam totalni laik sto se foruma tice.Pozdrav!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
18.06.2011
Poruka
17
Ja imam devizni racun u intesi al nemam bankomat karticu,dali je potrebno traziti i nju ili su dovoljni podaci sa te sto imam.Ovo mi je prvi forum na koji sam se registrovala i nije mi bas najjasnije kako se forumi koriste,sta znai izmeni post.Nemoj te se smejati jer sam totalni laik sto se foruma tice.Pozdrav!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
11.04.2010
Poruka
157
hirur
Prvo da ti pozelom dobrodoslicu na ovaj sajt. Nije problem pitati ako ti nesto nije jasno, pa zbog toga i postoji ovaj ili bilo koji drugi forum, da se pomogne mladim clanovima.

Izmeni post znaci bas to, da izmenis ono sto si prethodno napisala- a sto se vidi i iz prilozenog.

Sto se tice isplata sa odredjenih sajtova one se vrse na AlertPay()izmedju ostalih), sto si dosad i uklaprirala. E sad, najbolje ti je da otvoris novi devizni racun i on ti je sasvim besplatan (odrzavanje, otvaranje) pod uslovom da ga otvaras u Intesi. Karticu dobijas po automatizmu i ona ce ti sluziti da verifikujes racun jer inace neces moci da podizes novac. Sto se tice samog podizanja, sistem je malo drugaciji nego sto je bio ranije jer su sam nacin podizanja preko kartice onemogucili. Sto nas dovodi do Posta od xitm4n koji inace navlaci ljude da klikcu njegove Adf.ly linkove(sto inace nije u redu) a na onoj strani sto je promovises stoji i dalje kako podici novac preko kartice i bankomata(ta opcija je van upotrebe vise od 6 meseci). Tako da bih te zamolio da dalje ne postavljas komentare i savete koje nisi licno proverio.
Da se vratim na AlertPay, prvo otvori sam nalog i to kao personal starter, normalno podatke koje unosis moraju biti 100% tacni a za verifikaciju i podizanje novca ima vremena. Samo odredjeni sajtovi traze da ti racun bude verifikovan da bi dobila isplatu a dok stignes do minimuma za isplatu ceo proces verifikacije i ostalog ces zavrsiti.
Znaci Prvo verifikacija https://www.alertpay.com/signup/signup.aspx a kasnije banka i plastika. Idemo korak po korak.
Ako ti nesto nije jasno slobodno postavi pitanje ovde, nadam se da ce ti uvek neko pomoci.

Toliko za sada.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
18.06.2011
Poruka
17
Banka intesa ne posluje sa AlertPay,asorry cula sam da postoji opcija sa cekovima.

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
11.04.2010
Poruka
157
Banka intesa ne posluje sa AlertPay,asorry cula sam da postoji opcija sa cekovima.

Od kada to???
TO te je neko obmanuo. Pa ja godinama radim preko Intese i nema problema. Problem se javlja u salterskim sluzbenicima koji svojevoljno daju izjave. Samo odi do banke zatrazi devizni racun i nagovesti da ces novac primati iz inostranstva(Kanade) i nema problema. Neka ti racun otvore u Dolarima i Evrima i gotov posao.
Cekovi su takodje na cekanju kao i kartica, jedina opcija je bank wire. Banka (AP) direktno salje tvojoj banci na racun.
Provereno.

Za nedelju dana povlacim ponovo pare pa ces dobiti i proverenu informaciju jel`su obustavili poslovanje ili ne. Mada cisto sumnjam.

Član
Učlanjen(a)
18.06.2011
Poruka
17
Danas sam zvala banku i rekli su mi da nerade,tacno je to da zavisi od sluzbenika.Ja imam stari racun u banci al ni to nije problem kod mene,nego nejasnoca oko otvaranja naloga.ako ja popunim nalog dali treba da odem u banku da verifikujem ili preko mejla,i jos dali treba broj sa kartice da se upisuje na nalogu.Interesuje me kliktanje na reklame jer sam bez posla pa bar nesto neka kapne.

Član
Učlanjen(a)
11.04.2010
Poruka
157
Samo polako. Pocinjes i mene da bunis. Da razjasnimo sta ti nije jasno. Malo si konfuzna sa ovim pitanjima.
Ajde da probam ponovo da ti objasnim.
*Nalog za AlerPay otvaras kao presonal starter. Unosis podatke tipa ulica, grad, sifre, korisnicko ime....i dobijes AP nalog koji je funkcionalan da prina novac.
*Korak II-otvaras devizni racun u banci i dobijas propratnu karticu (Visa, Master...).
*Korak III- Kada ti stigne kartica njene podatke unosis u vec postojeci(tvoj) AlerPay nalog. Odnosno povezujes racun u banci sa AP. Za taj postupak kako odraditi imas svugde na netu. Ako ne objasnicu ti kada dodje vreme.
*korak IV- Posle unosenja podataka sacekas da ti AP uplati neki smesan iznos i uz to ide propratni kod, koji kasnije unosis u AP nalog i verifikacija je zavrsena. OK postoji i drugi nacin da ti oni skinu neki dolar sa tvog racuna ali o tome ce te obavestiti, odnosno kada krenes da verifikujes racun dobices i obavestenje koji su nacin izabrali.

I to je to, Nista strasno, nista komplikovano.
I da, nije bitna svha racuna, odnosno hoces li kliktati ili uploadovati ili vec kako si resila da zaradis novac...

Zelim ti puno srece. Javni kako si prosla ili ako negde zaglavis, slobodno pitaj. Ili probaj da napravis 10 postova na forumu pa posalji PP lakse je da ti tako odgovorim nego da stalno visim na forumu.
POzzz

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
12.02.2010
Poruka
60
decko, ne moze da dobije kreditnu karticu ako je bez posla, samo DEBITNU (sa kreditnom mozes u minus, a podrazumeva da imas stalan priliv sredstava kao sto je na primer plata, a debitnom placas samo sa onim sto imas na racunu) :stupid:

Poslednja izmena:
Natrag