Zarada preko interneta

Učlanjen(a)
31.05.2010
Poruka
2
Učlanjen(a)
31.05.2010
Poruka
2
Učlanjen(a)
06.11.2009
Poruka
268
svi hvale gagabux, izgleda samo ja nisam dobio isplatu

Your Cashout Request is in the queue $2.02 (04/26/2010).

danas je 03.06.2010

to je cekanje od nekih 36dana .

pisao contactu zasto nisam jos uvek dobio odgovora nigde nema , tako da za mene je gagabux scam, jer svaki PTC placa na pocetku , posle samo uzima od ulaganja i sponzora i zatvara sajt. tako da ta PTC industija svakako nije ni idealno ni sigurno resenje , a pre svega je dosadno da nema dosadnijeg . bolja je varijanta upload fajlova koji je sigurnije od ovoga

Ja sam procitala na njihovom forumu da 30 radnih dana proveravaju, a posle toga se ceka jos 5-7 radnih dana za isplatu.

Član
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
214
__John__Wayne__
LEGEND
Učlanjen(a)
26.09.2009
Poruka
7.354
Jedini sigurni nacin zarade je upload fajlova.....A ostali mogu da pricaju i da salju kojekakve dokaze al mala je vajda od toga

Član
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
214
ShBux Preporuka Svima :)

Jedini sigurni nacin zarade je upload fajlova.....A ostali mogu da pricaju i da salju kojekakve dokaze al mala je vajda od toga

Da to si djelomično u pravu.Zavisi i od upload sistema koji koristiš jer je opšte poznato da veći deo sistema ne podržava download ( preciznije NE PLAĆA ) ako se dowload vrši iz EX YU zemalja... Provjereno znam za Hotfile.PTC industrija je veoma varljiva, tu se mogu samo iskusni snaći a i oni zeznuti sa vremena na vrijeme.Oni koji nisu iskusni, pratite dešavanja pa će te se lakše snalaziti.
Jedini PTC sajt koji već tri godine radi savršeno i instantno plaća je Neobux.Ako nije propao za 3 godine pa neće ni sada :)
Probao sam dosta PTC sajtova, kao što možete vidjeti, ali Neobux je najbolji generalno. Opet naglašavam ShBux je TRENUTNO najbolj (kažem trenutno jer ne znamo koliko će trajati) jer ima veći broj linkova po danu i povoljne upgrade cijene.Dobio sam nekoliko isplata, sve u regularnim rokovima.
A što se tiče dokaza o isplatama, bolje je stavljati da se vidi, jer postoji određen broj ljudi koji iskopaju neki PTC sajt koji nije provjeren a žele referale.Tako da ja ostajem pri tome, dokaz pa posao.. A u međuvremenu sam testiram pa kada me plate, dajem na uvid.

Trenutno najbolji PTC sajt - ShBux :
Registracija ---> Shbux.com - Click. View. Earn money.

Najpouzdaniji PTC sajt - Neobux :
Registracija ---> NeoBux: The Innovation in Paid-to-Click Services

Sve o Interent Zaradi:

Make Money Online, Internet Zarada Provjereno

Natrag