Zarada preko interneta

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
37
Posto je danas cuveni ponedeljak moram malo da osvezim stanje.

11grh9f.jpg

Moglo je i bolje kao 01.03.2010 (obrati paznju na taj datum)

Jos da se pohvalim da epassporte kartica jako lepo radi na nasim bankomatima.Danas sam to lepo pretvorio u kes samo mi zao sto ne mogu da vam to ovde pokazem.Dnevni limit je 320 dolara pa za danas sam uspeo toliko podici a sutra i narednih dana nastavljam.Jos nije kasno da se informisete

:info:
Klikni Ovde

i da se registrujete na
2ytsq3t.jpg

OVDE

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
05.12.2009
Poruka
150
Evo moje prve isplate.Ovo sam zaradio za samo jedan film,i jednu noc(film sam objavio sinoc posle 12,a jutros sam dobio 0.15$).

picture1kq.jpg

Član
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
214
E slažem se sa tobom ;)
Ja sma već zatražio isplatu od bux.to,prošlo je par dana,primio sma mail,gde me obaveštavaju da će mi kompletna zarada biti pregledana da bi se ustanovilo da nisam prekršio pravilnik.To nisam,išao sam lagano i pošteno,a još je naglašeno da ću isplatu dobiti najdalje 60 dana od dana podnošenja zahteva za isplatu ...pa sada ostaje da vidim :)
A ovako izgleda moja statistika :)

Your Statistics # of Website Visits
2634
Your Referral Statistics # of Referrals
4
# of Referral Website Visits
3172
Additional Credit/Debit # of Credit/Debit
0.09
Balance Information
Account Balance
$ 58.1500
Total Amount Paid
$ 0.0000

Da se razumijemo,vremena treba da se skupi novac,ja sam redovan kao i moji reff pa je to relativno brzo išlo.

Član
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
214
BlueX,da si redovan svaki dan,sa 3 reff koja su redovna dnvno bi bio bolji od 0,90 $ pa do 1.10 $.

Ja svaki dan zaradim 1.20$-1.60 $ jer mi jedan reff malo neredovan,nekada svaki dan radi,nekada preskoči dan...

I sve zavisi od bux.to . Prosečan broj linkova po danu je OKO 33...kada je loš dan kao danas,26(što je veomaaaa retko)...a ponekada u toku dana na par minuta se pojave dodatnih 10-15 linkova,pa i to uspem NEKADA da uhvatim,ja ili neko od mojih reff...Tako da ima dosta varijabli...

Prosek koji je siguran 99% je JA(33 linka)+4 REF(4*33)=165 linkova...
1 link 0.01 $ 165=1.65 $ po danu,za klikćem 15 min,dok čitam novine online...Pa svi vi koji ovo čitate...razmislite,da li vas šta košta...

P.S.Ne zovem nikoga za reff niti navlačim,samo iznosim svoj stav i detaljne podatke iz prve ruke...A opet ko želi više inf neka slobodno piše,ili ako želi neka se obrati nekome od nas par koliko sam video ovdje pa mu možemo dati link za regostraciju na bux.to ili jednostavno se sami reg...

Član
Učlanjen(a)
16.08.2009
Poruka
932
Download se ne racuna iz svih zemalja sveta,nego samo ovih koje su na spisku.

Drzave: United States, Canada, Norway, Finland, Sweden, United Kingdom, Germany, Latvia, Estonia, France, Spain, Portugal, Italia, Austria, Switzerland, Hungary, Czech Republic, Netherlands, Belgium, Greece, Denmark, Ireland, Poland, Slovakia, Slovenia, Lithuania, Bulgaria, Romania, Russia, Belarus, Ukraine and Liechtenstein

ovo su drzave u kojima jedino mozes da zaradis , zar ne ???
a sta je sa ostatkom sveta pa i srbijom ....

Član
Učlanjen(a)
31.10.2009
Poruka
37
Ti mozes da zaradis u bilo kojoj drzavi na svetu a racuna se download iz samo gore pomenutih drzava a to nije isto.Vecina upload sajtova racuna download bas iz navedenih drzava.

Član
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
214
Evo čisto poređena radi,zaboravio sam postaviti da vidite zaradu u 48 h sa 3 aktivna referala...1 mi je neativan trenutno....

Your Statistics # of Website Visits
2736
Your Referral Statistics # of Referrals (view)
4
# of Referral Website Visits
3414
Additional Credit/Debit # of Credit/Debit (view)
0.09
Balance Information
Account Balance (cashout)
$ 61.5900

Učlanjen(a)
06.11.2009
Poruka
268
BlueX,da si redovan svaki dan,sa 3 reff koja su redovna dnvno bi bio bolji od 0,90 $ pa do 1.10 $.

Ja svaki dan zaradim 1.20$-1.60 $ jer mi jedan reff malo neredovan,nekada svaki dan radi,nekada preskoči dan...

I sve zavisi od bux.to . Prosečan broj linkova po danu je OKO 33...kada je loš dan kao danas,26(što je veomaaaa retko)...a ponekada u toku dana na par minuta se pojave dodatnih 10-15 linkova,pa i to uspem NEKADA da uhvatim,ja ili neko od mojih reff...Tako da ima dosta varijabli...

Prosek koji je siguran 99% je JA(33 linka)+4 REF(4*33)=165 linkova...
1 link 0.01 $ 165=1.65 $ po danu,za klikćem 15 min,dok čitam novine online...Pa svi vi koji ovo čitate...razmislite,da li vas šta košta...

P.S.Ne zovem nikoga za reff niti navlačim,samo iznosim svoj stav i detaljne podatke iz prve ruke...A opet ko želi više inf neka slobodno piše,ili ako želi neka se obrati nekome od nas par koliko sam video ovdje pa mu možemo dati link za regostraciju na bux.to ili jednostavno se sami reg...

Ljudi bux.to je SCAM sajt, oni ne placaju, mozda s vremena na vreme isplate po nekog cisto da se vidi da kao placaju, ja cekam isplatu vec godinu i po dana i nista.

Sigurniji su sajtovi koji isplacuju instant, cim trazis, kao sto su PalmBux i UpBux

Natrag