^^ samo da dodam vezano za ovaj gornji post.
Kada se registrujete, treba da prodje odredjeno vreme (oko 2meseca) pre nego što zaradite neke veće pare 50+ dolara, kako vreme bude prolazilo a vi budete aktivni to će vam se i novac uvećavati.
Ja sam prvo mislio da je ovo teška prevara i da će mi trebati 500 godina da zaradim 10 dolara, ali uz malo angažovanja već prvi mesec možete zaraditi 15-ak dolara, vi SAMI. Priznaćete da nije nešto, i nije
ali stvar je u tome da budete nečiji referal gost tj da se registrujete preko referal linka, jer kada neko kupi premium nalog tj bude premium member, a vi ste mu referal tj registrovali ste se preko referal linka, svaki link koji VI budete kliktali biće 0,0250 a ne 0,0125 kao na početku.
Ja sam se isto registrovao preko referal linka, i taj lik preko koga sam se registrovao je postao premium member ja sam automatski dobio dupli bonus 0,0250 po kliku.
E sada ja ću isto uskoro postati premium member i kada JA postanem to onda će svi koji su se registrovali preko MENE dobiti 0,0250 dolara po kliku
A ja ću onda imati 0,25 po kliku, što mu u prevodu dodje 4 klika i eto ga 1 DOLAR, pa vi vidite da li se isplati ili ne.
Dakle samo treba biti strpljiv i uporan, a gore vam je i dokaz da se isplati...