Zarada preko interneta

Član
Učlanjen(a)
03.01.2010
Poruka
57
ja sam takodje na readbud - nakupio sam oko 30$ jer u poslednje vreme su radili na redizajnu sajta pa su dnevno imali 2-5 clanaka, a sto je oko 0.1-0.2$... sad su ponovo poceli da rade, ali ja nikako da nalikam preko 1$ (0.8-0.9$) dnevno, pre oko meseca dana sam imao svaki dan preko 1$.

ipak dobro je i ovako, obzirom da svi znamo koliko placaju na PTC ovo je super. istina da je minimum za isplatu 50$ (i da je samo na PayPal) ali to se nakupi za isto vreme koliko je potrebno na neobux-u za 2-3$ !!! evo i moj link, ko zeli da se reg. preko mene: Home - readbud - Get paid to read and rate articles!
- ako je neko ovde dobio isplatu od njih molim da postavi

sto se tice ovih nasih PTC sajtova potpuno ste u pravu, skoro svi su zakazali...
ja sam upravo zatrazio isplatu sa neobux i dobio sam u roku od par sekundi !
evo nekoliko mojih linkova koji valjda jos uvek placaju:
neobux ---> NeoBux: The Innovation in Paid-to-Click Services
oxybux ---> OxyBux - The Next Generation For Paid-To-Click Services
urobux ---> UroBux -A Place to Earn Online! - Home page
moneybux ---> MoneyBux: Trusted PTC site
jillsclick ---> Jillsclickcorner - Members - Register

sta da vam kazem nadam se da ce i dalje placati !

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
32
Sto se tice Readbud-a, veoma sam skeptican, ali ne mogu reci da su SCAM jer jos nema dokaza za to, ali saznacemo za par mjeseci najdalje. Mnogo stvari u vezi s njima su nelogicne i ukazuju na prevaru.
Kao prvo koristili su Google oglase kao izvor zarade, a time su krsili pravila Googla i nedavno su ih suspendovali i zato se naglo smanjio broj artikala dnevno. Sad koriste neke Bidvertiser oglase i sugerisu korisnicima da klikaju na njih da bi dobili vise artikala dnevno.. Jak fol, do mojega! 90% sam ubijedjen da je scam, ali eto ostaje im jos malo vremena da nas ubijede u suprotno. Trenutno imam 40$, jos malo pa cu zatraziti isplatu.

Član
Učlanjen(a)
05.02.2010
Poruka
34
Bux-Matrix

i

JPHF Bux

su takodje ozbiljni sajtovi!;)

Jphf ima instant cash out system i vrlo je ozbiljan sajt.
Bux-Matrix nema instant cash out system, ali vrlo brzo isplacuju, (manje od 24h) im je potrebno da vam prebace novac na Alert Pay! ;)

Zaradite Novac OnLine!

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
12.02.2010
Poruka
325
Da li zna neko mozda za kolko je kupio ovaj novi admin shbux od onog proslog, jer ako je kupio za vise od 25$ onda on nije normalan jer je mogao da otvori svoju ****bux stranicu i da uzima ljudima pare, a ne da kupio od nekog i posle o5 mora da placa 25$ svakog meseca. yes3

Natrag