Zarada preko interneta

Član
Učlanjen(a)
03.01.2010
Poruka
57
uhh nisam znao za amazing... dobro videcemo, ja sam pisao adminu kad sam zatrazio isplatu - odgovorio mi je na poruku za par sati i rece da je moj nalog za isplatu procesuiran i da cu dobiti na AP za par dana.
pise kako i na gagabux 5-7 dana, sacekacu to vreme pa cu ponovo pisati.

Učlanjen(a)
06.11.2009
Poruka
268
Stigla i 5. isplata sa Jillscickcorner-a

Evo dokaza:
capturehb.jpg

jillsclickcorner.jpg

Moja lista proverenih PTC sajtova koji jos uvek isplacuju i broj isplata koje sam od njih do sada dobila:

1) Jillsclickcorner - 5 isplata
2) PalmBux - 2 isplate
3) BuxMatrix - 2 isplate
4) JPHFbux - 1 isplata
5) gagaBUX - 1 isplata

gagaBUX je jos uvek na listi, drugu isplatu cekam od 2. maja, na forumu kazu da treba 30 radnih dana da se proveri zahtev, pa posle toga jos 5 do 7 radnih dana za isplatu.

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
32
Dobio sam isplatu prije par dana sa Palmbux-a, ali ipak odustajem od njega, jer je previse sitan, za mjesec dana 2,50$ i na kraju cak i od toga oduzmu proviziju skoro 1$, bijedno!

palmn.jpg

Za sada jedino Neobux i Microworkers ostaju.

Član
Učlanjen(a)
06.05.2010
Poruka
29
Danas sam zatrazio isplatu sa neobux-a i u roku od 5 sekundi mi je stigla na racun na alertpay-u, ovo je jos jedan od dokaza koji potvrdjuju da Neobux placa:

screenshootofneobuxpaym.jpg

Moja preporuka je da se registrujete na pouzdanim PTC sajtovima i da budete redovni, isplatice vam se!

Registracija ..::NeoBux: The Innovation in Paid-to-Click Services::..

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
12.02.2010
Poruka
325
Evo ja sam za 2 dana zaradio 1,6$ a tu celu nazovi opremu postavio za 20 minuta evo i slike
cpalead.png
,
a za te iste pare bi na PTC stranicama zaradio za 2 nedelje(pod uslovom da nemam referale).

Evo ko hoce da se registruje na cpalead i bude moj referal
Kod:
     [COLOR=#1b8b00]http://www.cpalead.com/apply.php?ref=70176[/COLOR]
Neka se javi na PM.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
06.11.2009
Poruka
268
Sigla mi isplata u vrednosti $10 dolara na AlertPay od Paid to Socialize sajta - Socints

Socint - sajt za druzenje, za ativnost na sajtu se dobijaju poeni. Kad se skupi odredjeni broj ponena mogu se za meniti za lutrijske tikete za dobijanje nagrada ili za novac na AlertPay ili PayPal

Slupljanje poena:
- do 66 poena dnevno za aktivnost na sajtu
- 100 poena za svakog clana koji se prijavi preko vas
- 100 poena kad odigrate igricu Socint Life
- 200 poena za kreiranje teme
- 200 poena za upload-ovanje pozadine
- 200 poena za verifikovanu sliku

Kada skupite 9000 poena mozete da trazite 10$ na AlertPay ili PayPal

Evo moje isplate:
payment1.jpg

Dokaz:
proofofpayment.jpg

Link za registraciju
Kod:
http://www.socints.com/?SR=SlaughterGirl

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
32
Onbux, novi PTC koji obecava i na koji treba obavezno da se registrujete, jer izgleda ozbiljno i sto je najvaznije isplacuje, bar za sada.

- 0,01$ po kliku
- 2$ minimum za isplatu
- Alertpay/Paypal

Registruj se.

Član
Učlanjen(a)
20.06.2010
Poruka
24
Da ja stavim tachku na jotu koja je tachno finansiska konstrukcija zarada na internetu.
Neznam tachne podatke jer su oni u ugovorima koji su poslovna tajna ali otprilike "vezna firma"- ona koja vas placha za kliktanje a isto naplachuje od firme chiji je proizvod, ne ide ispod 1000 /hiljadu/ dolara za vash 1/ jedan / zaradjeni dolar jer je to neka americhka donja ekonomska granica odnosa zarada/isplata
Znachi da ste vi ustvari kolonijalne ovce koje troshe vashe za njih bezvredno vreme a na vama masno zaradjuju. Iz filmova znate koliko su americhke plate i za koshenje trave a da ne spominjem socijalu za nezaposlene. .. koja uglavnom nije ispod hiljadu dolara..
A da ne rachunamo / chak i da ne uzmemo u obzir da to na kompu utrosheno vreme spavate, a kamoli da STVARNO neshto zaradjujete/; utroshena struja, hrana, placheno internet vreme koshta vishe nego shto zaradite....
Ali kako kaze narod, dok ima ovaca, biche i djempera...

Učlanjen(a)
06.11.2009
Poruka
268
Da ja stavim tachku na jotu koja je tachno finansiska konstrukcija zarada na internetu.
Neznam tachne podatke jer su oni u ugovorima koji su poslovna tajna ali otprilike "vezna firma"- ona koja vas placha za kliktanje a isto naplachuje od firme chiji je proizvod, ne ide ispod 1000 /hiljadu/ dolara za vash 1/ jedan / zaradjeni dolar jer je to neka americhka donja ekonomska granica odnosa zarada/isplata
Znachi da ste vi ustvari kolonijalne ovce koje troshe vashe za njih bezvredno vreme a na vama masno zaradjuju. Iz filmova znate koliko su americhke plate i za koshenje trave a da ne spominjem socijalu za nezaposlene. .. koja uglavnom nije ispod hiljadu dolara..
A da ne rachunamo / chak i da ne uzmemo u obzir da to na kompu utrosheno vreme spavate, a kamoli da STVARNO neshto zaradjujete/; utroshena struja, hrana, placheno internet vreme koshta vishe nego shto zaradite....
Ali kako kaze narod, dok ima ovaca, biche i djempera...

Ja sam nezaposlena tako da imam vremena na bacanje, internet ionako placam, jesti moram ionako, struja pici jer bi komp ionako bio upaljen zbog muzike, a vec sam pocela da zaradjujem vise nego sto placam internet. Do sada nisam posvecivala ovom poslu vise od sat vremena dnevno, a sad cu se protruditi da ga povecam, jer vidim da ima ucinka.

Ti kupuj dzempere, a ja cu biti ovca koja ce za koji mesec dobiti jos jedan cek na 100$

Poslednja izmena:
Član
Učlanjen(a)
20.06.2010
Poruka
24
dakle tipichan socijani sluchaj koji che pasti na plecha narodne kujne poshto neche imati penziju jer se sludjivala sharenim lazama, umesto da trazi poshten posao. Kuchni poslovi se plachaju 5 eura na sat itd. meksikanci koji kose travnjake zaradjuju 35 dolara na sat, takve zaludne persone koje nikada nisu radile dobijaju u USA 500 dolara a uvek postoji i most...

Natrag