Zarada preko interneta

Član
Učlanjen(a)
22.07.2009
Poruka
1.124
Nisam znao da ovoliko ljudi vjeruje u Djeda Mraza. Najlakši način za zaradu preko interneta je potografija. Slikaš neku fotografiju i ako se nekome sviđa taje download uz određenu cjenu. Ali tu treba imati dobar fotoaparat i objektive.

Član
Učlanjen(a)
03.01.2010
Poruka
57
neverovatan si...

Nisam znao da ovoliko ljudi vjeruje u Djeda Mraza. Najlakši način za zaradu preko interneta je potografija. Slikaš neku fotografiju i ako se nekome sviđa taje download uz određenu cjenu. Ali tu treba imati dobar fotoaparat i objektive.

evo ljudi upravo nam se javio najnoviji, najpametniji i najbolji "deda mraz"... pozurite dok nije nestalo.

potrebno je da sa javite liku kao bih vas on prosvelio, samo kupite dobru opremu za fotografisanje (par stotina ili jos bolje par hiljada evra) i evo pare same dolaze.
bas gledam ovde po gradu sve fotografske radnje vise ne idu po svadbama, skolama... samo sede u radnji za kompom i mlate novce po netu...

alo bre ne smaraj... ako imas nesto nesto konkretno napisi, ostavi se solenja pameti i "deda mraza"...
svaki konstruktivan predlog na temu (zarada preko interneta) je dobro dosla, ali ovo sto si napisao je neprimereno, uozbilji se!

Član
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
214
Pusti budale neka mlate praznu slamu ;)

drazo024 pusti ga neka piše šta mu volja, oni koji rade, poput nas znamo o čemu pričamo, a oni koji misle da je ovo prevara, lepo nas zaobiđite i gledajte svoja posla.Ne diramo mi druge, ne dirajte vi nas :) Svi happy :)
TI si momak već rekao, hvala na tvom mišljenju, a mi idemo dalje :)

ShBux, definitivno za sada najbolji PTC sajt :)

Registracija ---> Shbux.com - Click. View. Earn money.

Naravno za neupućene, spisak svih PTC sajtova koji plaćaju kao i informacije o internet zaradi na:

Make Money Online, Internet Zarada Provjereno

Član
Učlanjen(a)
12.02.2010
Poruka
325
Dobro sad neznam kolko moze da se zaradi slikanjem fotoaparatom ali znam da moze da se dobro zaradi ako znas dobro da radis programima tipa photoshop, coreldraw etc.

Evo jednog sajta pa ako je neko zainteresovan neka proba
Kod:
http://99designs.com/

Član
Učlanjen(a)
22.06.2009
Poruka
32
Ja predlazem svima da ne nasjedaju tako lako na ove fazone sa upgrade-ima, Shbux je samo prolazni PTC sajt i niposto nemojte ulagati na njega!
Jedan od najvecih dokaza za ovo ste pricam je to sto je shbux hostovan na buxhost.com (ko ne vjeruje neka pogleda na dnu shbux stranice), sto znaci da je neozbiljan i takvu stranicu moze svako od nas kupiti/napraviti i kosta 25 dolara. Nemoj da vas zavara i to sto placaju uredno za sada, to je samo fora da privuku sto vise korisnika, pa kad budu imali oko milion kao gagabux, svima uzmu bar po dolar (milion dolara) i jednostavno nestanu! To je sustina svega ovoga.
Ako vec hocete da ulazete i napredujete, najsigurniji za to je Neobux, sajt postoji 3 godine i nema ni jednu jedinu manu i postojace jos dugo godina sigurno, jer rade profesionalno ovaj posao. Ostalo su sve lose kopije koje hoce da vam uzmu $$ na brzinu.

Član
Učlanjen(a)
15.10.2009
Poruka
214
Djelimično se slažem sa tobom. DA opšte je poznato da je PTC industrija velika varijabla, jedni propadaju dok drugi niču i tako ukrug.
Da li treba ulagati ili ne??? E to je stvar pojedinca. To je duga priča. Ako uložiš razumnu cifru, recimo do 10$ i ako je možeš brzo dobiti nazad, npr, kao ja što radim i uspjevam i na ShBux sam uspo to, onda da treba ulagati i poštovati pravilo, IZVLAČITI PARE čim IMAŠ MINIMUM za isplatu ;) TO je jedino pouzdano. Recimo da se ne slažem sa tobom da će ShBux brzo propasti, ali i rećiću da sam za ovo malo vremena na shbux zaradio više nego kompletan radni vijek na Neobux. Ali da je NeoBux dobar, ti je neosporivo svakako.

Moj predlog i objašnjenje početnicima, da ih ne prepadne prethodni post.
Da ShBux plaća, svakako se registrujte, i uzimajte dok plaća, a do kada će plaćati to samo oni znaju ;) :) Jednostavno idete do minimuma i odmah isplaćujte. Znam nekoliko stvari po kojima sam siguran da će još jedan duži period biti prisutni, i nadam se da ne grešim a do tada, hvatajte koliko možete ;)

Registracija ---> Shbux.com - Click. View. Earn money.

---> Make Money Online, Internet Zarada Provjereno <---

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Nikad nisam bio dobar matematichar...Ali ako treba za 20 dolara da se cimam pola dana radeci stvari koje su totalno ne bitne ja sam totalni kreten...Znam da nije tako kako sam ja sad prikazao,ali hocu da kazhem da to i nije bash pouzdan nachin da se zaradi 'lebac...
Da je tako lako to bi svi radili,zar ne...imam ortaka na jednom forumu koji mesechno digne 10$...Mene bi iskreno mrzelo da se cimam da podizhem ili sakupljam taj novac...
Jeste da cu da se otkinem od posla ,ali za deset sati mozhesh da zaradish duplo kao najobichniji fizikalac...
Iskreno,ne znam kako neko mozhe da se lozhi na to... Nekome je to mozhda zabavno,ali onaj koji smatra da je to posao ili ne daj bozhe biznis...taj je budala.

Član
Učlanjen(a)
12.05.2010
Poruka
5
Moze da bude dodatan prihod ali da bi se doslo do nivoa da se samo to radi treba da se prodje dug put.
Treba i voleti :dance2:

Član
Učlanjen(a)
12.04.2009
Poruka
1.545
Dodatan prihod me odma asocira ,a i logichno je da imash vec posao...
Pa o5 logikom dodjemo do toga da kada dodjesh sa posla provedesh vreme klikcuci te reklame na primer i gubish i to malo slobodnog vremena shto imama (pod uslovom da nisi zabushant na poslu pa tamo chachkash net) :D
Chemu to...Jedva chekam bre kraj radnog vremena da se odmorim,a treba da klikcem neke gluposti za 10 dolara mesechno...

Ajde bash da izrachunam odokativno...
Mesec dana = 30
na netu si realno svaki bogovetni dan bar 5 minuta,a odvojish recimo pola sata...eto...ne znam koliko vremenski to zakida,ali lupam sad toliko je maximum shto bih ja dao i da me teraju
pola sata dnevno mu dodje 15 sati kliktanja mesechno
Da ja radim 15 sati i da mi neko da 10 dolara ili u prevodu na srpski jezik 5 evra :) bih se prvo pitao jesam li ja nenormalan ili on? Onda bih se pitao kome da lupim shamar pre,sebi ili njemu.

Natrag