Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Da li neko zna kakav je ustvari taj 1.2 Opelov benzinac koji se ugrađuje u Astru G, mislim na to da li ima mane i nedostatke nesto kao Golfov 1.4 koji je svima opste poznato da nisu dobri i da su vrlo skloni kvarovima tj. crkavanju. Molim za odgovor ukoliko neko zna nesto o ovom motoru.
imam astru h 1,9 cdti 110 kilovata 6 brzina kad ubacim u prvu brzinu i krenem pomera mi se rucica ka pozadi a nosaci motora su mi dobri . kako da resim problem
cao svima!!! zanima me dali neko od vas zna gde su naj povoljnije col table u nemackoj!!! cuo sam da u nunberg-u su 65e!!?? znam gde je nunberg ali to je sirok pojam, molim za pomoc! :dntknw:
vozi vectru a 1990god 16i imam problem sa sagorjevanjem goriva ... niko od majstora ne zna u cemu je problem... menjao sam svecice kablove razvodnik sve i opet isto.... zna li neko u cemu je problem unapred hvala....