Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Postoje podaci, a što se tiče Rivere - čovek je pisao iz svojih ličnih iskustava, jer je u njima sam ulestvovao.
Ova informacija o upozorenju koje je Vatikan uputio Adventistima je istinit, i lično je o tome bilo reči u crkvi.
Ko kaže da se Vatikan plaši Adventista, već su dali upozorenje da ne govore protiv Vatikana, i da je papa Antihrist.
Naravno, svako ko govori protiv novog svetskog poredka - biva diskreditovan, jer nemaju kon traargumente, pa idu lakšim putem, da nekoga proglase ludakom, ili prevarantom.
http://www.ralphwoodrow.org/books/pages/babylon-mystery.html
Ako ja zaključim na osnovu činjenica da postoji sunce, a potom tu izjavu povučem i počnem da je negiram, zar moja izjava može da sruši činjenicu o postojanju sunca.
Mire, kada bi neki Adventista vernik, u jednom trenutku postao nevernik, i počeo da uči da Bog ne postoji - da li bi ti poznajući tvoje poštenje zaključio da je stvarno tako?
Nemoj biti dvoličan, onda priznaj i jedno i drugo.
Nije Vudrou izmislio ideju o povezanosti Paganske filozofije i tradicionalnog Hrišćanstva, već je on iznosio činjnenice, koje je MOŽDA kasnije povukao, mada ja za to nisam čuo, jer ta knjiga je i dalje u prodaji kod Adventista.
Zasto ne slavim Bozic ???
1.Jer je to paganski a ne hriscanski praznik
2.Noci kad je rodjen Isus ,pastiri su cuvali nocnu strazu kod stada svoga,a torovi su bili bez ovaca.prema Luki 2:8 I behu pastiri u onom kraju koji čuvahu noćnu stažu kod stada svog.
3.Pogledajte termometar.i temperaturu u brdovitom Vitlejemu,i kod njih je sada zima.
5.Da li su rodjendani igde u Bibliji prikazani u lepom svetlu i dal pise kako su Isusovi rotitelji proslavljali rodjendane svoje dece i isusa,ili su mozda apostoli proslavljali Bozic?To nigde ne pise .