Član
- Učlanjen(a)
- 28.03.2013
- Poruka
- 13.330
Ne njegov Bog je i tvoj Bog koji mrzi na zlo. Zasto uopšte misliš da neko ko nije J.S odma mora biti kao nezabozac i mrzitelj, kavgadzija i nasilnik?Zdravo Taramana.
1.JS jesu hriscanu jer propovedaju Isusa Hrista kao sina Bozjeg i naseg Otkupitelja i Kralja,i krstavaju se i u ime Isusa Hrista!
2.Pitao sam tebe sta je bilo pre kokoska ili jaje,pa sam ocekivao tvoj odgovor,a ne Bozji,jer znam sta je dao da se zapise.
Eto iz ova dva pitanja se vidi da nisi upucen u delo JS,sem od onih koji mrze JS,a i ovo u nastavku pises po sistemu tandara-mandara....,samo puste optuzbe,kao psi kada laju na mirne prolaznike.
U sta ti verujes?Kako se zove tvoj Bog?Jel tvoj Bog podrzava ratove?idolopoklonstvo,kurvarluk,kriminal???
Jedino što ne volim je kad neko misli da je bolji od drugih.
A ako sebe smatrate Hrišćanima, pa ko vam to može oduzeti? Naravno da jeste.
Ja znam da vi volite Hrista, ali ga ne razumete.
Dobro je propovedati evanđelje, ali treba znati koga se propoveda i zašto.
Evanđelje nije nauka o: besmrtnosti duše, Trojstvu, raju na zemlji, 1914. god, i slično.
Evandjelje je dobra vest o Hristu, zato je Pavle i rekao: "odlučio sam da nista drugo ne znam osim Hrista i to raspetoga" Daće Bog da jednog dana i vi shvatite. Mi nismo neprijatelji, već braća u Hristu i treba da spasavamo duše, a ne da se bavimo glupostima i "raspravama o reči" o nama samima, na sta smo upozoreni da se klonimo takvih stvari..
Jos nigde na ovom forumu ne videh, da neko propoveda Hrista raspetoga za oproštenje greha, već svi neke 1914. godine i gluposti. Izgubili Hrista koji tako rade pa umesto njega propovedaju "organizaciju", to je najzalosnije...