Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Dok sam bio na xp nikad ga nisam uspio pokrenutiJel radi ovaj adon na XP .. Kada pokušam da aktiviram provajdere, za sve kaže broken ..
Mislim da su pronašli način kako da u celu ovu priču uključe privatne trakerevec 0.4.3 je radio savrseno....barem kod mene....ali svaki nadaljni update bit ce samo jos bolji i bolji....
u samim setinzima kodija to se ne moze iskljuciti....potrebno bi bilo u folderu od pulsara verovatno nesto promeniti da bi se taj zvuk uklonio...ali sta tacno ne bi znao....pogledat cu malo taj folder pa mozda pronadjem nesto.....Odličan je. Ne bih želio da ispanem sitničav ali... smeta mi što svaki put kad dižem kodi on uradi ono bip a i kad tražim film. Može li se negde iskllučiti, mimo mojih zvučnika
bas sumnjam u to....ali bilo bi fenomenalno ako bi to bilo izvodljivo....posebno bi voleo da bi imao pristup slovenackom partis trekerju jer onda bi imao i ex-yu material za gledanje.....na partisu ima toga puno.....Mislim da su pronašli način kako da u celu ovu priču uključe privatne trakere
Još je sve u test fazi ali čini mi se da su rekli da znaju zašto ne dobijaju rezultate na privatnim trakerima i da će uskoro to ispravati.