XBMC - Kodi Pulsar Universal Streaming

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
ja imam stavljen torrentZ jer on uzima sa svih boljih free trekera poput kickass, eztv,rarbg...itd......uz bekap imam jos torrenthound jer je vrlo slican.....arenabg je po brzini strimovanja najbrza ali zasad nisam imamo ni sa torrentZ i torrenthound nikakve probleme kad sam gledao nesto u 1080 ili 720.....manje resolucije ionako imam blokirane....drugih trekera za sad ne koristim jer mi ova dva pronadju sve.....naravno problem ostaje za starije serije jer su samo po komplet sezonama stavljeni....kompletan taj fajl pa pulsar jos ne zna procitati....nadam se da ce i to jednom.....

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Jeste i mene nervira što ne može da otvara cele sezone po paketima, a nije mi jasno zašto ne mogu to da srede, Istream je već dokazao da je moguće ako može tamo može i ovde.

Probao sam torrentz provajder ali šta znam i sa njim mi je ista situacija kao sa kickass ili torrenthound, znam da će torent morati da ima preko 30 seedera (a nekad ni to ne bude dovoljno) da bih mogao nešto neometano da gledam, pogotovo kad je u pitanju recimo Sparksov rip filma koji je duplo veći od ostalih ripova. Meni na arenibg nekad pokaže 0 seedera i ja probam, ispostavi se da budu 2,3 i to je uglavnom dovoljno da mi ispuni konekciju. Zbog toga, iz poštovanja koliko je dobar traker, ostavio sam opciju da Puslar ostavi skinuto i da posle seedam jer je lako zaključiti da i ostali korisnici arenebg tako i rade inače ne bi bile tako dobre brzine sa toliko malo seedera.

Učlanjen(a)
14.01.2013
Poruka
498
Odličan je. Ne bih želio da ispanem sitničav ali... smeta mi što svaki put kad dižem kodi on uradi ono bip a i kad tražim film. Može li se negde iskllučiti, mimo mojih zvučnika:)
800px-Settings.appearance.skin.png

Navigation sounds OFF ;)

ili ako zelis samo da iskljucis te cudne tonove

folder od skina/sounds/sounds.xml izmjeni ili izbrisi
notify.wav
out.wav
Kod:
    <window>
      <name>infodialog</name>
      <activate>notify1.wav</activate>
      <deactivate>out1.wav</deactivate>
    </window>
    <window>

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
13.01.2010
Poruka
345
Pozdrav. Koristim ovaj addon i arenabg provajder jer iako ima malo seeds-a daju max. Zanima me da li neko ima problem pri pustanju 1080p filmova ( mislim na vece fajlove od 8-10 gb) jer iako imam 10 mb/s net posle 2-3 minuta prekine film i vraca me u meni? Juce sam gledao 720p film od 5.51 gb i nije bilo problema ali taj isti film u 1080p od 8.80 gb iako je imalo manje seeds-a od 720p brzo sam dobio maksimalnu brzinu ali je radilo samo 2-3 min, ukocilo je i vratilo me u meni. Verovatno mi je potreban veci net ali me zanima necije misljenje. Probao sam da ukljucim i zero cashe ali ni to ne pomaze. Probao sam i sve provajdere i svuda isti problem. Help :gl_wacko:!

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
13.01.2010
Poruka
345
Nadjem neke filmove u Pulsaru i stavim ih add to favourites. I :gl_wacko:nema ih nigde u pulsaru! Stavlja ih u favourites u pocetnom meniju Kodi-ja i tu nema mogucnost da se obabere kvalitet stream-a. :(

Učlanjen(a)
07.11.2014
Poruka
321
Kad staviš u favorites, onda ideš u add-on browser pa nađeš tamo pulsar favorites scriptv i klikneš na to, da ti on učita to što si stavio u favorites, kad učita onda ideš na update library i to iz favorites prebaci u biblioteku :)

Učlanjen(a)
01.03.2011
Poruka
433
Hy,imao sam pulsar ali mi je nestanak struje skoro ..ebo komp pa sam morao sve ponovo instalirati i sad sam skinuo i pulsar ali nikako da dobim provajdere(torrente).sve normalno...restartam ali nema od kuda povući film-help!

sve ok,rješio sam

Poslednja izmena od urednika:
Učlanjen(a)
13.01.2010
Poruka
345
ja imam stavljen torrentZ jer on uzima sa svih boljih free trekera poput kickass, eztv,rarbg...itd......uz bekap imam jos torrenthound jer je vrlo slican.....arenabg je po brzini strimovanja najbrza ali zasad nisam imamo ni sa torrentZ i torrenthound nikakve probleme kad sam gledao nesto u 1080 ili 720.....manje resolucije ionako imam blokirane....drugih trekera za sad ne koristim jer mi ova dva pronadju sve.....naravno problem ostaje za starije serije jer su samo po komplet sezonama stavljeni....kompletan taj fajl pa pulsar jos ne zna procitati....nadam se da ce i to jednom.....
Koju brzinu interneta imas? Ja imam 10 mb/s i imam problema sa pustanjem vecih fajlova 1080p (8-10gb) pa cak i sa 720p (5-6 gb). Naime dobijem maksimalnu brzinu vrlo brzo ali posle 1-2 min stream se ukoci i vraca me u meni. Koristim Kodi 14.1 a od provajdera torentz, kickass, arena. Jedino sam samo jednom preko arene uspeo da odgledam 720p film od 4.37 gb.

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
Koju brzinu interneta imas? Ja imam 10 mb/s i imam problema sa pustanjem vecih fajlova 1080p (8-10gb) pa cak i sa 720p (5-6 gb). Naime dobijem maksimalnu brzinu vrlo brzo ali posle 1-2 min stream se ukoci i vraca me u meni. Koristim Kodi 14.1 a od provajdera torentz, kickass, arena. Jedino sam samo jednom preko arene uspeo da odgledam 720p film od 4.37 gb.
verovatno je 10mb/s za 1080p sasvim na granici za to ti puca i vraca u meni....sa 20mb/s tih problema ne bi imao.....ja imam 20mb/s i nemam tih problema....ako imas mogucnost pojacaj net na 20mb/s ili pokusaj sa najnovijom verzijom 0.4.6v, autor kaze da su poboljsanja u konekciji.....

Natrag