XBMC - Kodi Pulsar Universal Streaming

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
E7gzyfI.png

Nova verzija:

Changelog
v0.4.6 - Much better bandwidth allocation at the cost of slightly longer buffer times

Kod:
https://github.com/steeve/plugin.video.pulsar/releases/download/v0.4.6/plugin.video.pulsar-0.4.6.zip

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
08.07.2010
Poruka
2.686
Pulsar unoffical repo 1.0.0
Kod:
http://sourceforge.net/projects/icanuckxbmcrepo/files/repository.pulsarunofficial-1.0.1.zip/download

I jedno pitanje:
Da li je moguće promeniti rezoluciju videa sa 1080p na 720p, pošto mi povlači redovno 1080p, a računar to ne može da "sažvaće"???

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
13.01.2010
Poruka
345
Pulsar unoffical repo 1.0.0
Kod:
http://sourceforge.net/projects/icanuckxbmcrepo/files/repository.pulsarunofficial-1.0.1.zip/download

I jedno pitanje:
Da li je moguće promeniti rezoluciju videa sa 1080p na 720p, pošto mi povlači redovno 1080p, a računar to ne može da "sažvaće"???
Nemoj da odmah otvaras film klikom na film, nego desnim klikom na film i odaberi stream (Choose stream...). Tu ces videti koji su 720p a koji 1080p.

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
Nemoj da odmah otvaras film klikom na film, nego desnim klikom na film i odaberi stream (Choose stream...). Tu ces videti koji su 720p a koji 1080p.
to je jedna od opcije a moze i druga, da u samom provajderu blokiras recimo 1080p....pa onda trazi samo 720p i manje....zavisi kako imas podeseno...ovako izgleda kod torrentZ provajdera i u glavnom svi su na isti princip podesavanja.....ž
2894814686.png

0029433690.png

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
E7gzyfI.png

Changelog
v0.4.7:
  • Fix stalled buffering
  • Fix issue where Pulsar would enter a restart loop when cancelling a buffering
  • Handle Unicode paths
  • Switch to simplejson, as it is ~30% faster at loading JSON

Kod:
https://github.com/steeve/plugin.video.pulsar/releases/download/v0.4.7/plugin.video.pulsar-0.4.7.zip

Učlanjen(a)
13.01.2010
Poruka
345
Pozdrav. Koristim ovaj addon i arenabg provajder jer iako ima malo seeds-a daju max. Zanima me da li neko ima problem pri pustanju 1080p filmova ( mislim na vece fajlove od 8-10 gb) jer iako imam 10 mb/s net posle 2-3 minuta prekine film i vraca me u meni? Juce sam gledao 720p film od 5.51 gb i nije bilo problema ali taj isti film u 1080p od 8.80 gb iako je imalo manje seeds-a od 720p brzo sam dobio maksimalnu brzinu ali je radilo samo 2-3 min, ukocilo je i vratilo me u meni. Verovatno mi je potreban veci net ali me zanima necije misljenje. Probao sam da ukljucim i zero cashe ali ni to ne pomaze. Probao sam i sve provajdere i svuda isti problem. Help :gl_wacko:!

Konacno sada mogu da uzivam u Pulsaru. Od kako sam instalirao Kodi 14.2 beta (Helix) nemam vise problema. Sada mogu iako imam samo 10mb/s da gledam vece fajlove a da Kodi ne ukoci posle 1-2 min. Naravno treba malo ostaviti da se video napuni. Ukljucio sam i Zero Cache.:dance2:

Učlanjen(a)
01.03.2011
Poruka
433
Meni opet ne radi,počne skidati ali i odmah prestane!Jel ima kakve pomoći?

Učlanjen(a)
13.01.2010
Poruka
345
Meni opet ne radi,počne skidati ali i odmah prestane!Jel ima kakve pomoći?

Sta da ti kazem i ja muku mucim sa ovaj addon. Primetio sam da ponekad nemam problema, ali ponekad prekine posle 1-2 min ( film 720p bluray oko 6.5 gb). E sad taj isti film tj. isti torrent nadjem i pustim preko XBMCtorrent addon-a i film savrseno radi. Da li je problem do Pulsara ili samo do torrent fajla stvarno ne znam. Malo mi je bolje sada kad sam u Maintenece tool ukljucio Zero Cache. Koristim zadnji Kodi 14.2. Net je 10mb/s i verovatno treba brzi internet. Ne znam koji net imas ali ako te zeza ukljuci zero cache i stopiraj film 5-10 min da malo downloaduje. Ako vec ne ide probaj XBMCtorrent.

Poslednja izmena:
Učlanjen(a)
17.06.2012
Poruka
136
Imam jedno pitanje...U subtitles-u mi se pojavila opcija da pored Titlova.com, Podnapisa i Opensubtitles-a..izaberem Pulsar? Nisam bas siguran sta sam prckao...jesam ubacivao i izbacivao ove Pulsar provajdere...tako da mi nije bas najjasnije otkud to tu...kako se i gde to uopste ukljucuje?

Kakogod..ta Pulsar opcija...radi - znaci mogu klikom na njega da trazim prevod.

Učlanjen(a)
23.04.2010
Poruka
930
Imam jedno pitanje...U subtitles-u mi se pojavila opcija da pored Titlova.com, Podnapisa i Opensubtitles-a..izaberem Pulsar? Nisam bas siguran sta sam prckao...jesam ubacivao i izbacivao ove Pulsar provajdere...tako da mi nije bas najjasnije otkud to tu...kako se i gde to uopste ukljucuje?

Kakogod..ta Pulsar opcija...radi - znaci mogu klikom na njega da trazim prevod.
Ostavi to,to ide sa samim addonom i ako nisi video nudi ti sinhronizovan titl sa filmom koji gledaš.

Natrag