XBMC - Kodi Pulsar Universal Streaming

Učlanjen(a)
13.01.2010
Poruka
345
E7gzyfI.png

Changelog
v0.5.0:

• Trailer support
    E7gzyfI.png

Changelog
    v0.5.0:

• Trailer support
      Boost magnets with default trackers
      Multi-lang support for metadata
      Add icons in menus
      Added new default trackers
      Update to go 1.4.2
      Update to OpenSSL 1.0.2a
      Update to libtorrent 1.0.4
    Kod:
    https://github.com/steeve/plugin.video.pulsar/releases/download/v0.5.0/plugin.video.pulsar-0.5.0.zip
    sve bolji i bolji pulsar...preporuka za sve koji vole gledati serije i filmove sa titlovima...necu da provomiram ali za mene je taj adon trenutacno broj 1.....
    [HIDE-REPLY][/HIDE-REPLY]

Boost magnets with default trackers
    Multi-lang support for metadata
    Add icons in menus
    Added new default trackers
    Update to go 1.4.2
    Update to OpenSSL 1.0.2a
    Update to libtorrent 1.0.4
Kod:
https://github.com/steeve/plugin.video.pulsar/releases/download/v0.5.0/plugin.video.pulsar-0.5.0.zip
sve bolji i bolji pulsar...preporuka za sve koji vole gledati serije i filmove sa titlovima...necu da provomiram ali za mene je taj adon trenutacno broj 1.....

Slazem se Pulsar stvarno dobar. Mada imam problem, kako u novoj tako i pre jedno nedelju dana u prosloj verziji Pulsara. Naime kada pustim neki film download ide bas sporo, evo film od 2.4 gb sa dosta seedsa prvo sam zakucan sa 3 kb/s a ima 8 seeds posle dobijem 34 kb/s na 31 seeds posle 5 minuta cekanja nekako dobijem 190kb/s. Cekam vec 5min i buffering mi je na 17% i dobijem error "script failed" a imam net 10mb/s. Probao sve provajdere, cak obrisao pulsar i provajdere, ali problem ostaje. Probao sam i epizodu jedne serije od 550mb isto problem.

Resio problem. Firewall i AVG su mi pravili problem. Cak sam stavio da pulsar i kodi budu na listi izuzetaka ali ne pomaze. Moram uvek da ih disable-ujem da bi Pulsar normalno radio.

Poslednja izmena:
UREDNIK
Učlanjen(a)
09.12.2009
Poruka
2.314
Slazem se Pulsar stvarno dobar. Mada imam problem, kako u novoj tako i pre jedno nedelju dana u prosloj verziji Pulsara. Naime kada pustim neki film download ide bas sporo, evo film od 2.4 gb sa dosta seedsa prvo sam zakucan sa 3 kb/s a ima 8 seeds posle dobijem 34 kb/s na 31 seeds posle 5 minuta cekanja nekako dobijem 190kb/s. Cekam vec 5min i buffering mi je na 17% i dobijem error "script failed" a imam net 10mb/s. Probao sve provajdere, cak obrisao pulsar i provajdere, ali problem ostaje. Probao sam i epizodu jedne serije od 550mb isto problem.
mislim da je ovo problem :beee: salim se nadam se da se ne ljutiš :mig:

Učlanjen(a)
30.01.2012
Poruka
58
hvala svima, našo Kođaka sa titlovima...jedino sada od 11 linkova samo 3 rade i to ne baš dobro... meni Genesis kod večine serija nađe titlove automatski i 8 od 10 slučajeva rade u nulu...
Kad nađem malo vremena isprobaču Pulsara pa javim...
Kako radi Kodi na Androidu...pošto kolega kupuje novi televizor, dali se isplati Philipsa koji ima Androida...znači jeli rade svi ti addoni u večini slučajeva....

Učlanjen(a)
04.04.2010
Poruka
6.511
Kako radi Kodi na Androidu...pošto kolega kupuje novi televizor, dali se isplati Philipsa koji ima Androida...znači jeli rade svi ti addoni u večini slučajeva....
kodi na androidu radi ok....ja ne koristim to ali ljudi kazu da nema problema sa tim....pulsar adon jos nije izradjen za android....

Učlanjen(a)
30.01.2012
Poruka
58
Hvala Thomas... bitno je da radi sve ostalo... znači ima smisla da se kupuje Philips televizor pogotovo ako imate IP TV .... onda vam sve radi preko Kodija i trebate samo jedan daljinski upaljač :)
Ja probao Pulsara ali javlja neke greške ... sada ču sve da brišem i pokušam ponovo....

Učlanjen(a)
30.01.2012
Poruka
58
kada sam namjestio drugi puta onda sve radi kako treba... i onda kad sam još na HTPC ista stvar... brišem i onda od početka i sve radi.... možda je bio problem u tome, što prvi puta treba da dam dozvolu za firewall ili je ipak treba kad se namjesti resetirati ceo PC... inače koristim W8.1 64bitne i Kodi 14.2... na HTPCju imam sad problem kada oču da izađem iz Kodija sve smrzne...pre je sve radilo kako treba a sada sa Pulsarom stalno problemi i nikako da to sredim... imam pitanje jeli možda neko zna kako, da podesim gledanje 3D filmova... prvi problem su titlovi, koji su duplicirani...znači na ljevoj polovini in na desnoj jedno te isto... slika je 3D ali nije tako duboka i prijatna za oči kao ako film pokrenem sa TV plejerom...

UREDNIK
Učlanjen(a)
09.12.2009
Poruka
2.314
kada sam namjestio drugi puta onda sve radi kako treba... i onda kad sam još na HTPC ista stvar... brišem i onda od početka i sve radi.... možda je bio problem u tome, što prvi puta treba da dam dozvolu za firewall ili je ipak treba kad se namjesti resetirati ceo PC... inače koristim W8.1 64bitne i Kodi 14.2... na HTPCju imam sad problem kada oču da izađem iz Kodija sve smrzne...pre je sve radilo kako treba a sada sa Pulsarom stalno problemi i nikako da to sredim... imam pitanje jeli možda neko zna kako, da podesim gledanje 3D filmova... prvi problem su titlovi, koji su duplicirani...znači na ljevoj polovini in na desnoj jedno te isto... slika je 3D ali nije tako duboka i prijatna za oči kao ako film pokrenem sa TV plejerom...
Pulsar ostane aktivan i posle gasenja kodija proveri u task menager(pa ga ubi ručno). Meni se pre desavalo to isto i zato se i zamrzne kodi. Posle par update je prestalo.

Učlanjen(a)
30.01.2012
Poruka
58
mislim, da nije stvar u tome... dešava se sada da jedan put daemon Pulsar starta a drugi put ne... na HTPCju je pre namještanja Pulsara radilo sve OK a sada kad gasim Kodija uvijek sve smrzne ... i onda treba u task manegerju koji puta ubiti Kodija... da bi Pulsar bio aktivan posle gašenja Kodija još nisam primetio... danas ču sve izbrisati i iz nule nainstalirati Kodija... razmišljam i o mogučnosti da idem nazad na W 7 64 bitne... ali ne znam jel to ima smisla kad če svaki čas izači W10...

Član
Učlanjen(a)
26.04.2013
Poruka
240
Da li je neko mozda pokrenuo ovaj add-on na Rpi? Koliko vidim ARM je podrzan kao platforma...

Natrag