Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
e druze dobi sam novi modem sada je HG530 pa me zanima koliki domet ima wireless na modemu
Pozdrav! Ovako imam pitanje vezano za wireless! Imam AirLive wireless karticu u racunaru i grid wireless antenu na krovu. Skoro sam dobio laptop sa ugradjenim wirelessom,sta mi treba(router i sl.) da bih mogao da hvatam net i na laptopu tj da delim internet konekciju sa desktopa.
Procitao sam na forumima da mi router ovog tipa ITsvet.com :. TP-Link TL-WR543G 10/100 4 ports, 1 wan port - Ruter - cena cene cenovnik cenovnici moze pomoci. Hteo bih da cujem vase misljenje? Unapred hvala!
evo ovako.probao sam sa onim tvojim tutorijalom,ali mi bas i nije ispalo kako treba prvenstveno zbog sifre.
imam neki beli telekomov adsl,ali dali su mi uputstvo za neki drugi model.
na mojem pise huawei i nista vise,a u uputstvu jatspeed iad-wp2.
toliko imam od podataka,sad mi ti reci mozes li mi pomoci ili da zovem tehnicku podrsku?
hvala u svakom slucaju
Kada vec pricamo o zastiti rutera tj postavljanjem sifre,interesuje me da li je moguce ''provaliti' sifru? vidim da po netu ima razni wi fi hack tools ili wi fi pass decoderi,koliko su oni efikasni? na zalost nisam u mogucnosti da isprobam sam..
Zamolio bih za pomoc, jer ne znam da li je u pitanju samo nedostatak signala, ili jos nesto nedostaje. Imam laptop, sa wireless-om (mislim da ima sve drajvere) i desktop racunar sa ADSL-om, a kad pokusa da uspostavi mrezu, ovo se pojavi: