- Učlanjen(a)
- 20.09.2014
- Poruka
- 1.861
Zelis da spufiras MAC adresu da te ne vane komsija za gusu. E, ako je to ono sto ja mislim, treba ti ova korisna stvarcica.
Salim se, znam da si Security Administrator, pa zelis da proveris kako ti rade logovi na lokalnom ruteru. Mogu ti reci da je program vise nego koristan, a i radi. Pre su bili neki krpeni programi iz konzole, a ovaj mu dodje sa divnim grafickim interfejsom.
Samo ima jedna zackoljica, pre nego budes menjao adresu otkaci se sa neta. Promeni adresu, ugasi program, pa se tek onda konektuj. Program trazi izlaz na net(ne znam zasto), ako mu zabranis ...ce pukne.
Znaci ponovo.... otkaci se, zavri poso, ugasi ga, pa tek onda na net. Valja si ukapiro...
Kod:
[URL="http://filehippo.com/download_technitium_mac_address_changer/"]Adresa programa>klikni me<[/URL]
Samo ima jedna zackoljica, pre nego budes menjao adresu otkaci se sa neta. Promeni adresu, ugasi program, pa se tek onda konektuj. Program trazi izlaz na net(ne znam zasto), ako mu zabranis ...ce pukne.
Znaci ponovo.... otkaci se, zavri poso, ugasi ga, pa tek onda na net. Valja si ukapiro...