Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Treba biti malo dovitljiv, odnesi kod komsije taj tvoj ruter, prikljucite mreznim kablicem, pa nek on proba preko Browsera da udje u ruter. Ako uspe onda znaci da nesto drugo nije dobro kod tebe.isprobano, kabal valja, lan ulaz na kompu valja a lan ili šta već na ruteru nevalja. e šteta!!
PRSO je taj rurer druze. probaj da ga resetujes na dugme iza ali slaba sansa,mislim da je strujni sok doziveo.pwr sys gore stalno a wlan je ugašen a lan 1 2 3 4 i wan stalno trepere
Vidjam u zadnje vreme sve vise wifi mreza sa cudnim nazivima na pr. a6288c ili f9720a i sl. sto ranijenije bio slucaj. Postavio sam sliku, ali to nije samo kod mene. Izgleda da je toliki strah od hakera da ne smeju ni ime da daju mrezi. Ili je to savet provajdera. Nebi me cudilo i da je sifra serijski broj rutera s/n.
Ne sekiraj se, ne plase se cika hakusa, nego pojma nemaju kako da iskoriste "Etar", kod mene komsija postavio oglas kako popravlja freze, motori, prodaje i sece drva na ogrev, znaci stavio oglas sa telefonom, cak i nema internet, nego mu ruter cepa na ispravljac i "Poso" cveta Bajko...divan nacin "Reklamacije", ...par drugara vec postavlja oglas kako pere i farba kola, al se plasiim da ce uskoro kad se i ovo provali, morati placati porez...al za sada dobro ide...Vidjam u zadnje vreme sve vise wifi mreza sa cudnim nazivima na pr. a6288c ili f9720a i sl. sto ranijenije bio slucaj. Postavio sam sliku, ali to nije samo kod mene. Izgleda da je toliki strah od hakera da ne smeju ni ime da daju mrezi. Ili je to savet provajdera. Nebi me cudilo i da je sifra serijski broj rutera s/n.
Ne sekiraj se, ne plase se cika hakusa, nego pojma nemaju kako da iskoriste "Etar", kod mene komsija postavio oglas kako popravlja freze, motori, prodaje i sece drva na ogrev, znaci stavio oglas sa telefonom, cak i nema internet, nego mu ruter cepa na ispravljac i "Poso" cveta Bajko...divan nacin "Reklamacije", ...par drugara vec postavlja oglas kako pere i farba kola, al se plasiim da ce uskoro kad se i ovo provali, morati placati porez...al za sada dobro ide...
Moze biti da ce ovo potrajati sve dok ne pocnu da pisu vulgarnosti onde, valjda im ovaj post nece biti podsetnik, nadam se...