Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Instalirao sam Windows 8.1 build 9600 i nemogu nikako da ga aktiviram.Probao sam razne programe.Neznam kako ide ono sa skype i jel ima neko azurne kodove za akt preko skype.POMOC HITNO
Instaliraj .NET Framework 2.0Uspeo sam da aktiviram, al mi je ostao watermark (ono u desnom donjem uglu windows 8.1 pro verzija za evaluaciju Build 9600).Probao sam sa My_WCP_Watermark_Editor al kad ulazim izadje(na slici) greska kliknem continue i udje u program al kad kliknem da obrise ne obrise ga?
Pogledajte prilog 46376
ja sam isto tako aktivirao i radiEvo, meni je baš danas pošlo za rukom aktivirati Win8.1 Enterprise-u ovim postupkom:
Win+R -> cmd
slmgr.vbs -upk
slmgr.vbs -rilc
Laku če te Googlom nači fajlove, gde se startuje pod adminom
A9600E.bat
slijedi restart i gotovo je ! Pogledajte prilog 46670
Ja sam primetio da kad instaliram NET Framework 2.0 ,više ne rade određeni programi u metrou kao vreme,kalkulator i još neki programi.dali možda znaš u čemu je problem i kako ga popraviti ili je to bugInstaliraj .NET Framework 2.0
U Control panel--->Programs and Features--->Turn Windows features on or off--->Microsoft .NET Framework štikliraj kvadratić i ok.
P.S. najjednostavnije, pokreni ovaj program i ponudiće da instaliraš .NET Framework
AS SSD Benchmark